(10-10-2017, 11:20 AM)لاله11 نوشته: این مسترکارت ها چی نمیشه خرید به جای پول نقدر برد ؟
من بهترین روش رو برا کسی که نمیخواد با خودش پول ببره گفتم (هر چند از دید خود من اگر فردی اینطوری از همه چی واهمه داشته باشه کلا زندگی کردن در خارج که هیچ در ایران هم براش سخت میشه) چندین و چند بار پول در همون حد رو با خودم در کیف روی گردنم که اصلا دیده نمیشد با خودم حمل کردم ولی نکات ایمنی رو رعایت کردم.
برای مثال از اول میدونستم کدوم بانک برم یا از کجا برم یا خیلی چیزای دیگه با پرس و جو.
برای بار اول که میرید متاسفانه باید یا نقد ببرید یا از طریق صرافی معتبر به حسابتون بریزند(اگر کارت بگیرید احتمال داره اونجا کار نکنه و اون موقع عملا دوباره بی پول میمونید و باید برید از موسسه ای که کارت رو فروخته بخوایید همون پول رو بفرستن به حسابتون). شما همون روز اول که میرید بانک به شما شماره iban , swift برای انتقال ها بین المللی میدن و با توجه به کشورش از 5 تا 10 روز ممکنه طول بکشه.
در مورد کارت باز از موسسات پرداخت بپرسید. برید قسمت نظرات یکی از موسسات پرداخت معتبر خیلی زود و فوری جواب میدن یا زنگ بزنید.
گفتم با رعایت کردن نکات ایمنی بعیده مشکلی پیش بیاد. متاسفانه دوستمون سهل انگاری کردن.
پ.ن: همیشه و همه جا وقتی از بانکی خارج میشید شک نکنید یه نفر یا حتی عده دارن دید میزنن. اگر شما از چندین بانک خارج و به چند تای دیگه داخل بشید دیگه کاملا مشخص میشه (حداقل برای دزد) که شما چیزی در چنته دارید.
البته این اتفاقی که افتاد احتمالش واقعا کم هست. یعنی فکر نکنید از هر 5 نفر یکی اینطوری میشه نه. من اگر بخوام امار بدم شاید بتونم بگم نهایت 1 درصد یا حتی کمتر افراد اینطوری میشند.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.