09-10-2017, 06:48 PM
(09-10-2017, 03:34 PM)Torkan نوشته: دقیقا
من اتفاقا چند روز پیش به این مساله در فروم اشاره کردم. بله خیلی راحته راهش. شما مقداری با خودتون میبرید. حساب باز میکنید و بعد خیلی راحت به حسابتون واریز میکنند از طریق صرافی. تنها تفاوتش اینه با قیمت حواله که حدود 20 الی 50 تومن گرونتره میریزن. مثلا برا هر دلار متوسط 25 تومان اضافی میگیرن که فرقش برا 10 هزار دلار میشه 250 هزار تومان. به نظر من ارزش داره اگر کسی خودش نمیتونه ببره. حداکثر میشه 400 هزار تومان. در ضمن ارت هم لازمم نیست. بهتره شماره حساب iban , swift رو با اسم کامل و ادرس و شماره تلفن بدید صراف بفرسته. فقط یادتون نره صراف معتبر باشه و پول ممکنه 5 الی 10 روز طول بکشه بریزه به حساب
کسانی که خودشون میبرن در اون کیفهایی که از گردن اویزون میشه بزارن و اونجا در اولین فرصت بزارن بانک. دوستان دزدی در تمام دنیا بسیار رو به افزایشه به خصوص در کشورهایی که سابقه بدتری دارند. بسیار مواظب باشین
میشه در مورد دوستتون بیشتر اطلاعات بدید. کدوم شهر رفته بودن و فکر میکنن کجا ازشون دزدیدن
تازه وارد رم شده بودن بیمه پرمیسو کدیچه رو گرفته بودن و رفته بودن ساپینزا حساب باز کنن که توی راه همه پولاشو زدن
همه بانک ها رو رفته بودن تازه یه بانک پیدا کرده بودن براش حساب باز کنه که اینطوری شد
نمیدونن کجا اتفاق افتاده