(09-10-2017, 03:21 PM)لاله11 نوشته: بچه ها من همین الان متوجه شدم یکی از دوستان که به ایتالیا رفته بودن به محض رسیدن تمام پولشون که برای زندگی داشتنو میزنن و ایشون هم برگشته ایران ایشون برای فرصت رفته بودن
آیا راهی نیست پولو شخصا نبرد ؟
چون اگرچه ده هزار یورو پول کمی شاید برای بعضی افراد باشه برای بعضی همه زندگیشونه
نمیشه اول بایه مقدار کم مثلا 1000 تا برن اونجا یه حساب بانکی debit card باز کنن بعد خانواده از طریق شرکت هایی که برای تافل ثبت نام می کنند یا صرافی بقیه پولو بریزه ؟
این خیلی امن تر نیست ؟
@Torkan
@automotive
مرسی
دقیقا
من اتفاقا چند روز پیش به این مساله در فروم اشاره کردم. بله خیلی راحته راهش. شما مقداری با خودتون میبرید. حساب باز میکنید و بعد خیلی راحت به حسابتون واریز میکنند از طریق صرافی. تنها تفاوتش اینه با قیمت حواله که حدود 20 الی 50 تومن گرونتره میریزن. مثلا برا هر دلار متوسط 25 تومان اضافی میگیرن که فرقش برا 10 هزار دلار میشه 250 هزار تومان. به نظر من ارزش داره اگر کسی خودش نمیتونه ببره. حداکثر میشه 400 هزار تومان. در ضمن ارت هم لازمم نیست. بهتره شماره حساب iban , swift رو با اسم کامل و ادرس و شماره تلفن بدید صراف بفرسته. فقط یادتون نره صراف معتبر باشه و پول ممکنه 5 الی 10 روز طول بکشه بریزه به حساب
کسانی که خودشون میبرن در اون کیفهایی که از گردن اویزون میشه بزارن و اونجا در اولین فرصت بزارن بانک. دوستان دزدی در تمام دنیا بسیار رو به افزایشه به خصوص در کشورهایی که سابقه بدتری دارند. بسیار مواظب باشین
میشه در مورد دوستتون بیشتر اطلاعات بدید. کدوم شهر رفته بودن و فکر میکنن کجا ازشون دزدیدن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.