عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر انتخاب موضوع پایان نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب موضوع پایان نامه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-05-2013, 06:16 PM
(28-05-2013, 11:39 AM)'kamari' نوشته: با سلام و خسته نباشید،من می خوام واسه دانشگاه کارنگی ملون پذیرش بدم، اولش می خوام یه رزومه درست و حسابی جور کنم بعد اقدام کنم، واسه همین  می خوام روی web application security واسه پایان نامه کار کنم که بعدش چندتا مقاله ازش دربیاد(می خوام شب و روز روش کار کنم)، به نظر شما خوبه؟
اگه کسی اطلاعات یا تجربه داره راهنمایی کنه ممنون می شم.

سلام.خوش آمدین.راستش راجع به موضوع پایان نامه حتما بیشتر تحقیق کنید تا اگر پذیرش گرفتین برای ویزا به مشکل بر نخورید.موضوعات امنیت شبکه جز موضوعات حساس هست.بازم پرس و جو کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mobina_18_67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2013, 10:27 AM
با سلام وخسته نباشید
دانشجوی ارشد نرم افزار هستم میخواستم ببینم  موضوع network on chip خوبه البته برا دکترا میخوام خارج از کشور و بورس بگیرم از دوستان خواهش میکنم کمکم کنن
نقل قول  

آفلاین M2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-08-2013, 12:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2013, 12:54 AM توسط M2020.)
سلام خسته نباشید. من هم تقریبا مشکل کاربر masi7  رو دارم. این ترم باید پایان نامه بردارم. تو ی دانشگاه ما سمینار با هر استادی که برداشتی دیگه پایان نامه هم با خودشه. من موضوع سمینارم رمزنگاری(cryptography) بود. ولی الان تو این تاپیک فهمیدم اگه پایان نامم رو بخوام تو همین فیلد ادامه بدم ممکنه برا پذیرش مشکل ایجاد کنه. حالا سوالم اینه که این مشکل فقط برا رفتن به امریکا و کاناداس یا برا بقیه کشورا هم هست؟ من قصد پذیرش دکترا از المان یا اتریشو دارم.
[align=right]من تو زمینه ی داده کاوی،شبکه های بیزین هم کار کردم  اگه بخوام تغییر بدم موضوع پایان ناممو به فیلد داده کاوی، می ترسم استاد راهنمان نتونه باهام همکاری کنه. اون بیشتر تو فیلد شبکه و پردازش تصویر کار کرده و تو رزومش که نگا کردم تو فیلد داده کاوی فقط یه پایان نامه داده کاوی با موضوع خوشه بندی صفحات وب رو به عنوان استاد راهنما بوده. نمیدونم که بتونه کمکم کنه یا نه.  میخواستم تا قبل از اینکه خودشو ببینم شما راهنماییم کنیین(دانشجوی ازاد قزوین استاد راهنمامم دکتر برومند نیا) ..ممنون..
نقل قول  

آفلاین parandoosh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-10-2013, 10:53 PM
سلام
من دانشجوی ارشد برق کنترل هستم .ترم اول واحد سمینار داریم و متاسفانه با توجه به ترم اول بودنم هیچ ایده و شناختی ندارم.و با توجه به اینکه بر اساس این انتخاب ,موضوع پایان نامه هم مشخص میشه باید انتخاب آگاهانه ای باشه.خودم به حوزه های biomedical control system و robotic و  large scale علاقه دارم.دوستان میشه منو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین saeed 007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2014, 01:22 AM
سلام دوستان 
من دانشجوی ارشد نرم افزار هستم و رزومه خوبی دارم .اما در رابطه با پایان نامه مشکل دارم نمیدونم چی کار کنم.
اما تو زمینه VB.net و SQL مهارت دارم اگر پایان نامه من یک نرم افزار باشه که خودم نوشتم امکانش هست بتونم با اون پایان نامه برای مقطع دکتری پذیرش بگیرم البته خارج از کشور.(مشکل بعدی من این هست که چطور میشه پایان نامه که طراحی نرم افزار هست(برنامه ای که خودم نوشتم) رو مقاله کرد)
نقل قول  

آفلاین hamedelec
**
نقل قول

11-01-2015, 12:00 AM
سلام
دوستان من میخوام موضوع پایان نامه رو انتخاب کنم و به کمک نیاز دارم
چون میخواستم برم خارج کشور برای <دکتری > فکر میکنم عنوان پایان نامه ارشد خیلی براشون مهم باشه
 چون در یه شرکت fpga کار میکنم و علاقه زیادی دارم و آشنا هستم  به نظر شما میتونم fpga  رو انتخاب کنم ؟؟
اونور آب به fpga فاند میدن؟
زبانم فکر میکنم خوب باشه تافلم 100 شده بود پارسال
معدل لیسانس هم 17 آژاد کرج
الانم آزاد علوم و تحقیقاتم
خواهش میکنم کمک بفرمایید.
ممنون
نقل قول  

آفلاین a.spr
**
نقل قول

19-08-2015, 12:40 PM
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب و سرحال باشین
من دنبال 2 تا موضوع پایان نامه درزمینه امنیت برا خودم و خانمم میگردم
ریاضیات و برنامه نویسی مون خوبه Shy
البته موضوعی میخوایم که تقریبا مرتبط به هم باشه و ما بتونیم از هر پایان نامه یک مقاله و در آخر بتونیم این 2 پایان نامه رو ترکیب کنیم و یه مقاله دیگه ارائه بدیم
ممنون میشم اگه کمکمون کنین واقعا گیج شدیم Cry Huh Confused
http://spr-secure.blogsky.com
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2017, 10:21 AM
دوستان 
بنده فایلی دارم در خصوص انتخاب موضوع پایان نامه در مقطع ارشد که توسط یکی از اساتید دانشکده نقشه برداری دانشگاه تهران نوشته شده
به نظرم مفید هست مخصوصا قسمتی که در مورد انتخاب موضوع نوشته
رشته ی نقشه برداری که به نام geospatial engineering ، geoinformation یا geomatics شناخته میشه در بعضی از دانشگاه های خارج از کشور مثل اشتوتگارت زیرمجموعه دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر به حساب میاد، در بعضی دیگه مثل pittsburg زیر مجموعه information sciences و تا اونجایی که اطلاع دارم معدود دانشگاه هایی در کانادا این رشته رو به اسم geomatics به صورت دپارتمان جدا دارن

There are just a few schools which have a separate department for #geomatics in the world. That includes:

1-Department of Land Surveying and #Geo_Informatics, The Hong Kong Polytechnic University
2-Department of Geomatics Engineering, University of Calgary
3-Department of Geodesy and Geomatics Engineering, University of New Brunswick
4-Department of Spatial Science, Curtin University of Technology
5-Nottingham Geospatial Institute, The University of Nottingham
6-State Key Laboratory of Information Engineering In Surveying, Mapping And Remote Sensing, Wuhan University
7-Division of Geomatics, University of Gävle
8-Faculty of Geomatics, Computer Sciences and Mathematics, University of Applied Sciences Stuttgart
9- University of Twente the Netherlands

And if you want to apply for other universities, you should either apply in Electrical and Electronic Engineering department or the department of Geography.
So you see in some aspects geomatics is an engineering discipline but it can also be related to #Geoscience.
The most important scientific institues related to my field are:
1- IEEE Geoscience and Remote Sensing Society
2- International society for #Photogrammetry and #Remote_Sensing 

http://www.topuniversities.com/forum/gen...te-sensing

به هر حال به نظرم رسید که مرتبط ترین تاپیک جهت آپلود این فایل میتونه اینجا باشه
مدیران میتونند بنا به صلاخدید خودشون پست رو انتقال بدن

فایل‌های پیوست
.pdf   How to get a MSc [sharnameh.ir].pdf (اندازه 160.67 KB / تعداد دانلود: 12)
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 30-05-2025، 06:17 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی