عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست انتخاب عنوان پایان نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب عنوان پایان نامه
آفلاین M.MN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-01-2016, 01:41 AM
(28-01-2016, 07:46 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بر شما
موضوعی که کمک بکنه به شما در جذب در کارخونه کاملا با نوشتن مقاله فرق میکنه!! حتی شاید بشه گفت روبروی همه
رشتم صنایع غذاییه..مقاله هم نوشتم و جند ساله چند کارخونه مختلف کار میکنم..لی خب موضوع پایان نامم کمکی به کار پیدا کردن و جذب و ..نداشت!!
به اندازه کافی سطح کارخونه ها پایینتر از سطح دانش روز هس که مقاله ربطی به جذب تو کارخونه نداشته باشه..منظورم ایرانه البته
اما راجب چاپ مقاله..به نظر من خوب دقت کنید موضوعی انتخاب کنید که به اندازه کافی جدید و گسترده باشه ک بتونید مقالات خوبی ازش دربیارید
انتخاب موضوع به خیلی چیزا بستگی داره..به تخصص استادی که بهش علاقمندید، امکانات آزمایشگاهی دپارتمان، علایق شخصی و ..
ولی در حالت کلی مثلا موضوعات مرتبط به نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، بسته بندی های پیشرفته، میکروکپسولاسون، نانوکپسولاسیون و ..الان پرطرفدارن..خب البته موضوعات بسیار گستردس..من چندتا فقط نام بردم..
به نظر من مقالات در ژورنالهای معتبر رو نگاه کنید..تا ایده دستتون بیاد و آشنا بشید با موضوعات جدید کاری

ممنون از راهنماییتون
یک سوال داشتم...خیلی علاقه دارم به فرمولاسیون محصولات مواد غذایی.....seasoning.....باید تو چه زمینه ایی اطلاعاتمو ببرم بالا؟
خلیا میگن فقط تجربیه این کار...ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین homeira.sh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2016, 11:53 PM
ب

ا سلام
من دانشجوی ارشد میکروبیولوژی هستم قصد دارم پایان نامه کار کنم
و میخوام برای دکترای از کانادا پذیرش بگیرم
6 سال که در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه تهران کار می کنم
میخوام در مورد میکروب مواد غذایی کار کنم ولی میخوام بدونم دانشگاه های کانادا روی چه موضوعاتی کار میکنن که به موضوعات آنها نزدیک باشه که بتونم راحت تر پذیرش بگیرم ولی به دلیل زبان ضعیف خیلی نتونستم در این زمینه موفق باشم کسی میتونه کمکم کنه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-02-2016, 11:04 PM
سلام منم دانشجوی ارشد صنایع غذاییم چجور موضوع انتخاب کنم؟
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-02-2016, 11:23 PM
(08-02-2016, 11:04 PM)مهمان نوشته: سلام منم دانشجوی ارشد صنایع غذاییم چجور موضوع انتخاب کنم؟

سلام مثل تمام رشته ها، به طور مثال میتونید فیلد مورد علاقتون در این رشته رو پیدا کنید..با تعیین کلیدواژه های موردنظر و سرچ در مجلات و ژورنال ها و خوندن مقالات مرتبط، میتونید کم کم به ایده مناسب نزدیک بشید..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین maya-biotech
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2017, 11:00 AM
سلام . من دانشجوی دکتری بیوتک کشاورزی هستم و در مورد انتخاب موضوع پایان نامه دچار چالش شدم. به راهنمایی دوستان در این حوزه نیاز دارم تا موضوع مناسبی رو انتخاب کنم و بتونم ادامه موضوع رو در پست داک خارج از کشور ادامه بدم.  با تشکر
نقل قول  

آفلاین SAEED71
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2017, 11:31 AM
سلام دوستان من رشته محیط زیست گرایش آلودگی های محیط زیست هستم در مورد انتخاب موضوع به مشکل جدی برخوردم اگه راهنمایی در این خصوص دارید ممنون میشم .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 31-05-2025، 12:46 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی