عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 در مصاحبه ویزای توریستی معمولا چه سوالاتی از ما پرسیده می‌شود؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
در مصاحبه ویزای توریستی معمولا چه سوالاتی از ما پرسیده می‌شود؟
آفلاین pouyasanat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2015, 06:40 PM
سلام دوستان لطفا کمک کنید ،سوالات مصاحبه مربوط به ویزای توریستی B1-B2 چیه ؟(سفارت آنکارا)
نقل قول  

آفلاین pouyasanat
**
نقل قول

18-10-2015, 07:42 PM
در مصاحبه ویزای توریستی معمولا چه سوالاتی از ما پرسیده می‌شود؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-10-2015, 03:50 AM
اینکه هدفتون از سفر چیست و از چه جاهایی و به چه مدت می خواهید دیدن کنید. بعد معمولا در مورد اینکه شغل تون چی هست و موارد مشابه سوال میشه تا ببینند چقدر به کشور خودتون وابستگی دارین. همین طور در مورد اینکه در آمریکا چه آشناهای نزدیکی دارین سوال میشه که ببینند چقدر به آمریکا وابستگی دارین و در کل با توجه به مجموعه شرایط احتمال موندن شما در آمریکا چقدره. اگر در این مرحله افسر احساس کنه که ممکنه شما بمونید مصاحبه رو ادامه نمیدن و میگن قانع نشدن که شما برمی گردین. در غیر اینصورت سراغ بقیه مدارک شما مثل مدارک مالی و غیره می روند و اگر در سوابق کاری یا خدمتی شما مورد خاصی باشه سوال می کنند یا برای بررسی بیشتر به کلیرنس می فرستند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

24-03-2016, 05:42 AM
دوستان کسی تجربه ی مصاحبه ی ویزای توریستی از دوبی داشته؟

من برای مادرم اقدام کردم. اما خودم پارسال دوبار رفتم ایران و سیتیزن هستم. یهو گیر ندن که چرا مادرم می خواد بیاد من که 6 ماه پیش ایران بودم؟!
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-03-2016, 09:56 AM
(24-03-2016, 05:42 AM)lavender نوشته: دوستان کسی تجربه ی مصاحبه ی ویزای توریستی از دوبی داشته؟

من برای مادرم اقدام کردم. اما خودم پارسال دوبار رفتم ایران و سیتیزن هستم. یهو گیر ندن که چرا مادرم می خواد بیاد من که 6 ماه پیش ایران بودم؟!

کارهای سفارت حساب و کتاب نداره. گاهی یک آفیسری پیدا می‌شه که به همه چی گیر می‌ده، هیچی هم که پیدا نکنه می‌گه من قانع نشدم که تو بر می‌گردی و ویزا نمی‌ده، گاهی هم خیلی راحت و بدون پرسیدن سوال‌های زیاد ویزا می‌دند. به همین خاطر نمی‌شه گفت که چه اتفاقی می‌افته. اگر الان ضروری نیست که بیان امریکا، بد نیست برای احتیاط چند ماه دیگه اقدام کنند که اگر هم پرسیدن بگن که برنامه‌اشون اینه که مثلا ۲-۳ ماه دیگه برن امریکا که بشه حدود یک سال از وقتی شما رو دیدن.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین leilabakht
**
نقل قول

29-08-2017, 01:00 PM
سوالاتی که قبلا در فرم دی اس 160 از شما پرسیده اند و روز مصاحبه در مانیتور روبروی افسر نشان داده میشوند و صحت و سقم اطلاعات را با مصاحبه با شما پیدا میکنند و تصمیم میگیرند.
ویزای شینگن 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر