عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند اقامت دائم استرالیا SkillSelect

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اقامت دائم استرالیا SkillSelect
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2016, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2016, 06:01 PM توسط Bahram.)
این ۶۰ امتیاز رو که گفتین با فرض اینکه CDR داشته باشید حساب کردید؟

CDR از الزامات این سابکلس ۱۸۹ است. فلسفه اش هم این است که باید مدرک «لیسانس» و مهارت خودتون در اون رشته ای که لیسانس بوده را به استرالیا بشناسانید، که با ۳ کار بزرگی که کردید میتونید اینکارو بکنید. 
میتونه یک پروژه لیسانس یا فوق لیسانس درخشان باشه، میتونه یک ثبت اختراع باشه، میتونه یک تکلیف گروهی درسی دوران لیسانس یا فوق لیسانس باشه، میتونه یک کار بزرگ در دوران کارآموزی لیسانس باشه، میتونه حتی خوندن یک کتاب مفید باشه! 
چون شما فقط از ایران مدرک دارید و در استرالیا تحصیل نکردید، کار شما سختتره . باید جوری CDR خودتون رو بنویسید و بهش پر و بال بدید که کیس آفیسرتون کاملا متقاعد بشه که همرده یک فارغ التحصیل استرالیایی سواد دارید. 
بعضی وکیلها و افراد منفی فقط ناامید میکنند. یادمه خیلیها بهم میگفتن با معدل زیر ۱۴ دانشگاه آزاد محاله قبول کنند ولی من شانسم رو امتحان کردم و قبول شدم، سابقه کاری هم نداشتم ولی در دانشگاه استرالیا تحصیل کرده بودم و روی این مورد زیاد مانور دادم. بدون سابقه کاری هم میشه اپلای کرد ولی سختتره(غیرممکن نیست!) اگر در این پروسه سابقه کاری که دارید رو بتونید نشون بدید، ضمن اینکه اون سابقه کاری یکی از ۳ مورد CDR رو برآورده میکنه، بعداً در پروسه امتیاز بندی اسکیل سلکت میتونید ازش استفاده کنید. 
راههای افزایش امتیاز رو یکبار دیگه با دقت مرور کنید، اگه جفتتون بتونید CDR بگیرید، میتونید از همدیگه ۵ امتیاز مهارت همسر بگیرید و ۶۵ بشوید. روی امتحان ناتی و آیلتس ۸ هم فکر کنید که امتیازتون رو به حدنصاب میتونه برسونه. 
رشته لیسانس و فوق لیسانستون فرق میکنه چندان مهم نیست. 
بطور خلاصه یکبار دیگه یادآوری میکنم سابکلس ۱۸۹ به چه گونه است: شما باید یک مهارت مورد نیاز استرالیا رو انتخاب کنید و جوری CDR بنویسید که بتونه لیسانستون رو ربط بده به اون مهارت مورد نیاز استرالیا. مثلا رشته کنترل شاید جزو مهارتهای مورد نیاز استرالیا نباشه(دقیق نمیدونم، اگر هم باشه که چه بهتر)، ولی میتونید CDR رو جوری بنویسید که ربطش بدید به ELECTRICAL ENGINEERING و تحت این سابکلس اپلای کنید. یا یکی از دوستان من در ایران الکترونیک خونده بود، در استرالیا فوق لیسانس انرژی خورشیدی خوند و نهایتا CDR خودش رو جوری نوشت که به ELECTRICAL ENGINEERING ربطش داد و موفق هم شد.
.
نقل قول  

آفلاین mahsa_maleki63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2016, 02:01 PM
سلام دوستان
به کمکتون احتیاج دارم خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ما بدون وکیل تصمیم به مهاجرت داریم من مهندسی الکترونیک خوندم و 9 سال سابقه کار دارم همه مدارکم رو آماده کردم، MSA BOOKLET و راهنمای تکمیل آنلاین رو هم کامل خوندم اما برای ثبت نام assess به چند تا مشکل بر خوردم:
1- می خوام فقط برای CDR هزینه رو واریز کنم و The Relevant Skilled Employment Assessment رو نمی خوام اما جایی که سابقه کارهام رو باید آپلود کنم فقط مربوط به Relevant Skilled Employment هست. اگه هزینه مربوط به The Relevant Skilled Employment Assessment رو واریز نکنم کجا باید سابقه کار هام رو آپلود کنم؟
2- توی همون بخش RELEVENT SKILL سابقه کار ها رو به تفکیک شرکت هایی که کار کردم باید آپلود کنم اما جایی برای آپلود سابقه بیمه بصورت جداگانه نداره اون رو کجا باید آپلود کنم؟
3- CERTIFICATE ها م رو کجا باید آپلود کنم؟
4- توی بخش Application چه مدارکی رو باید به عنوان evidence of registration آپلود کنم؟ 
5- برای واریز پول اگه کسی رو اونطرف نداشته باشیم و بخوایم از طریق صرافی پول رو واریز کنیم دقیقا باید چه کارهایی رو انجام بدیم؟ 
6- آیا اصل مدارک و مخصوصا آیلتس رو باید براشون پست کنیم یا اینکه الان که همه چیز آنلاینه دیگه مثل قبل ارسال مدارک رو نداره.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
خیلی خیلی متشکرم.
نقل قول  

آفلاین hessam.mo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-10-2016, 12:30 AM
با سلام
من چند وقتی هست که تو فکر رفتن به استرالیا واسه کار هستم و تا الان تنها کاری که کردم فقط تحقیق تو اینترنت بوده و هیچ اقدام عملی انجام ندادم. قبل از اینکه بخوام کاری کنم می خواستم بفهمم شانسم واسه رفتن به استرالیا از طریق ویزای کار چقدره. من کارشناسی ارشد عمران از دانشگاه صنعتی بابل با معدل 16.80 دارم و یک ماهی هست که پروانه ی محاسبات و نظارت نظام مهندسی رو گرفتم. از اول تیر سال 94 هم به عنوان سرباز معلم توی یه هنرستان درسای رشته ی ساختمان رو تدریس می کنم. سابقه کار با بیمه ندارم و تا حالا هر کاری کردم به صورت خصوصی بوده و تو دوران دانشجویی و سربازی انجام دادم و بیشترشونم مربوط میشه به تهیه نقشه های ساختمانی و دفترچه محاسبات ساختمان. مدرک آیلتس ندارم و تا حالا امتحانشم ندادم ولی یه دایی دارم که سی ساله انگلیس زندگی می کنه و من با بچه هاش که کاملا نیتیو هستن و زن داییم که خودش انگلیسیه می تونم راحت ارتباط برقرار کنم و صحبت کنم.الانم که دارم این مطلبو می نویسم 27 سالمه. من چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
اول اینکه چون اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد امتحان آیلتس ندارم می خواستم بدونم واسه من که زبانم در حد متوسط و شاید یه خورده بالاتر از متوسطه، چقد طول میکشه که آیلتس 7 بگیرم؟
دوم اینکه شما کیس منو چطور ارزیابی می کنید به نظرتون بدون سابقه کار( و بدون تحصیلات در استرالیا مثل شما که می دونم از صدتا سابقه کار ایران بهتره) به وقت و هزینه ای که باید حداقل برای ارزیابی مدرک صرف کرد می ارزه که اقدام کنم یا نه؟
خیلی طولانی شد ممنون از لطف شما
نقل قول  

آفلاین M.Hosein.E
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-04-2018, 01:12 AM
سلام من فوق لیسانس اصلاح نباتات دارم و ۶۰ امتیاز رو به دست اوردم . برای گرفتن ویزا باید دقیقا چیکار کنم و از چه نوع ویزایی اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-05-2018, 04:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2018, 05:02 PM توسط blur.)
(27-04-2018, 01:12 AM)M.Hosein.E نوشته: سلام من فوق لیسانس اصلاح نباتات دارم و ۶۰ امتیاز رو به دست اوردم . برای گرفتن ویزا باید دقیقا چیکار کنم و از چه نوع ویزایی اقدام کنم؟

سابکلاس 189 یا 190. برای 190 که باید اسپانسرشیپ بگیرین. برای 189 هم باید EOI پر کنین. باید ببینین شرایطتون با کدوم جوره بعد از اینکه مدرک و سابقه کارتون رو assess کردین (vetassess). نکته دیگه این که درسته 60 امتیاز مینی ممه. ولی الان عملا مینی مم امتیاز هایی که دعوت میشن بالاتر رفته چون تعداد کمتری رو دعوت میکنن. این قضیه رو هم مد نظر قرار بدین. اینجا تو قسمت invitation round مینی مم امتیازهارو که دعوت شدن زدن. عملا تو ماه های اخیر 70 و بالاتر بودن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Maziar_Esk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2018, 07:34 PM
سلام، من سابقه ی کار و نفهمیدم. من سه بار شغلم رو عوض کردم، چطور از شرکت های قبلی سابقه درست کنم؟؟ یا اینکه منظور بیمه هست؟ سوال بعدی اینکه با فوق دیپلم گرفتن این ویزا امکان پذیر هست یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین Maziar_Esk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2018, 08:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2018, 08:52 PM توسط Maziar_Esk.)
سوال دیگه اینکه فوق دیپلم رو engineers Australia اسسمنت نمی کنه؟ از TRA باید اسس بشه رشته های فوق دیپلم؟
نقل قول  

آفلاین cominciare
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2018, 02:45 PM
اگر سابقه شغلی به صورت نیمه وقت و نه تمام وقت داشته باشم ولی مدرک ایلتس 7 داشته باشم چطوری برای ویزای استرالیا اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2018, 03:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2018, 06:11 PM توسط blur.)
(24-06-2018, 02:45 PM)cominciare نوشته: اگر سابقه شغلی به صورت نیمه وقت و نه تمام وقت داشته باشم ولی مدرک ایلتس 7 داشته باشم چطوری برای ویزای استرالیا اقدام کنم؟

بهرحال قبلش شما باید سابقه کارتون رو assess کنین. اگر رشته تون تو لیست هست و می تونید assess کنید سابقه بیمه و قرارداد و فیش حقوقی تون به اضافه اطلاعات رفرنستون رو در محل کارتون بفرستید تا ببینید چند سالش رو assess می کنن یا اصلا میکنن یا نه. نیمه وقت هم قانونا قابلassess هست ولی لزوما هر سابقه کاری رو قبول نمیکنن بخصوص یه مقدار برای شرکت های خصوصی سخته. روی بدست آوردن 70 امتیاز حساب کنید. چون تقریبا 60 امتیازی ها دعوت نمیشن. اگر رشته تون مهندسی باشه و البته تو لیست باشه باید مدارکتون رو بفرستید engineering Australia و اگر از اون چندتا رشته باقیمانده science باشه، vetassess باید مدارکتون رو بررسی کنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-06-2018, 03:10 PM
(06-06-2018, 07:34 PM)Maziar_Esk نوشته: سلام، من سابقه ی کار و نفهمیدم. من سه بار شغلم رو عوض کردم، چطور از شرکت های قبلی سابقه درست کنم؟؟ یا اینکه منظور بیمه هست؟ سوال بعدی اینکه با فوق دیپلم گرفتن این ویزا امکان پذیر هست یا خیر؟

سابقه بیمه و قرادادهارو ترجمه کنید به اضافه فیش حقوقی. البته باید از شرکت هایی که کار کردین یه رفرنس و شماره تلفنی هم بدین. چون معمولا تماس می گیرن. من در مورد سوال دومتون اطلاعی ندارم که از چه طریقی می تونید اقدام کنید و آیا اصلا امتیازشون رو می تونید بدست بیارید یا نه. چک کنید.
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »