عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-02-2014, 12:12 PM
(15-09-2013, 06:44 PM)'faeze23' نوشته: سلام من فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی هستم می خوام برای آلمان چذیرش بگیرم چون کارهای پژوهشی زیاد داشتم میگن امکان بورسیه هست میشه راهنمایی کنید؟؟
ضمنا مدرک من برای اقدام به ارشد اعتبار داره؟؟
ممنون.

دروود بر شما. تنها با کارهای پژوهشی نمیشه امیدوار بود. ضمناً المان برای دوره فوق فاند بسیار کم پیدا میشه. در خصوص نام دانشگاه باید عرض کنم از این لینک (انابین) اسم دانشگاه رو جستجو کنید اگر بود که مورد تایید است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2014, 12:14 PM
(06-02-2014, 10:45 PM)'moslemashk' نوشته: سلام وخسته نباشید
مدرک بنده از موسسه غیرانتفاعی گرفته شده ایا قابل قبول برای دانشگاههای المان هست و با چه معدلی؟ ممنون از لطفتون

شما نام دانشگاهت رو نفرمودی اما از اینجا میتونی پیداش کنی اگر بود که مورد تاییده اگر هم نبود باید از دانشگاه پیگیر اعتبار بشی. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین moslemashk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-02-2014, 03:32 PM
با سلام
موسسه غیرانتفاعی رودکی تنکابن با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-02-2014, 07:12 PM
(07-02-2014, 03:32 PM)'moslemashk' نوشته: با سلام
موسسه غیرانتفاعی رودکی تنکابن با تشکر

سلام عزیزم.هیچ دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و علمی کاربردی در سایت آنابین H+ نبوده و برای بورس دااد مستقیما مورد قبول نیستن. همه اونها H+/- هستند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-02-2014, 07:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 07:14 PM توسط فرید.)
 الان تصور شما اینه که همه ادم های دنیا یک فکر دارند و همه جا یک قانون وجود داره. در حالیکه کاملا برعکس و هرجا شرایط خودش داره. در مورد اعتبار مدارک من خودم دو مورد دیدم که رسما برای یک کشور شرایط توضیح دادن یکی استرالیاست که اعتبار مدارک دانشگاه تهران و امیر کبیر برای ویزای کار قبول داره و به این خاطر دانشگاه های استرالیا این دو تا دانشگاه بهتر میشناسند و بهتر پذیرش میدن یکی هم بورس daad تو المان. یکسری جاها هم است بخاطر اینکه از ایران زیاد رفتن و شناخت دارن فقط به سه چهار تا دانشگاه مطرح ایران پذیرش میده. نه اینکه رسما بگند بقیه قبول نداریم ولی در عمل اگر از اون دانشگاه ها باشند به بقیه پذیرش نمیدن و چون اینقدر از دانشگاه های خوب اپلای می کنند به بقیه نمی رسه.
نقل قول  

آفلاین دیاکو خان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-04-2014, 08:50 PM
سلام من کارشناسی رشته حقوق از پیام نور کرمانشاه دارم.میتونم واسه ارشد رشته حقوق بین الملل برم آلمان؟؟؟کارشناسیمو قبول میکنن یا باید دوباره از کارشناسی بخونم؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
Thumbs Down  25-04-2014, 09:36 PM
(25-04-2014, 08:50 PM)'دیاکو خان' نوشته: سلام من کارشناسی رشته حقوق از پیام نور کرمانشاه دارم.میتونم واسه ارشد رشته حقوق بین الملل برم آلمان؟؟؟کارشناسیمو قبول میکنن یا باید دوباره از کارشناسی بخونم؟؟؟؟؟

سلام.به این سایت خوش اومدین. مدرک دانشگاه پیام نور رو قبول دارن و در سایت آنابین هم فکر کنم +/+H هست که به معنی کاملا مورد قبول هست. 
لطفا پست تکراری ندین.شما دو پست مشابه در یک تاپیک دادین. پیشاپیش ممنون از همکاریتون
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین marzie.ghi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-05-2014, 02:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2014, 02:46 PM توسط marzie.ghi.)
سلام دوستان
من یه سوال داشتم.
من سال 89 رشته حسابداری توی دانشگاه سراسری قبول شدم اما چون علاقه ای بهش نداشتم ترم هفت درخواست کاردانی دادم و اومدم بیرون. حالا برای المان که میخوام اقدام کنم نمی خوام ریزنمرات یا مدرک کاردانیم رو ارائه بدم, حالا ممکنه بگن پس توی این سه سال چی کار میکردی وقتی توی کنکور سراسری قبول شده بودی؟؟ چون برای پذیرش باید گواهی قبولی ارائه بدم و ازونجایی که نمیخوام گزارش تحصیلیمو بهشون بدم ممکنه قکر کنن من وقفه داشتم.
علت اینکه نمی خوام سابقه تحصیلیمو ارائه بدم اینه که از روی بی علاقگی درس نمی خوندم و طبعا نمرات خوبی نداشتم و نمی خوام این موضوع روی پذیرشم تاثیر بذاره! میشه راهنماییم کنید الان برای پذیرش چه باید بکنم؟؟
نقل قول  

آفلاین aryana_1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2014, 02:53 PM
با سلام

لیسانس مهندسی پزشکی گرایش بالینی (بیوالکتریک) از دانشگاه سراسری شاهد تهران (دوره روزانه)
موضوع پایان نامه : طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری زمان حقیقی امپدانس پوست
معدل :14.24
فارغ التحصیل :91/11/1
دارای مدرک فنی حرفه ای تعمیرات تجهیزات پزشکی (87/100) تایید شده توسط سازمان فنی حرفه ای کشور
تا سال آینده مدرک b2 زبان آلمانی و یک سال سابقه ی کار با بیمه (کارشناس فنی در شرکت تجهیزات پزشکی) خواهم داشت.

امسال میخوام زبانم رو اکی کنم و سال دیگه اقدام برای پذیرش ، ممنون میشم اکر شرایطم رو جهت تحصیل در مقطع ارشد دانشگاه ماگدبورگ ارزیابی کرده و راهنماییم کنید. 
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  13-05-2014, 06:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2014, 06:25 PM توسط ahmadpashaei.)
(13-05-2014, 02:53 PM)'aryana_1' نوشته: با سلام
لیسانس مهندسی پزشکی گرایش بالینی (بیوالکتریک) از دانشگاه سراسری شاهد تهران (دوره روزانه)
موضوع پایان نامه : طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری زمان حقیقی امپدانس پوست
معدل :14.24
فارغ التحصیل :91/11/1
دارای مدرک فنی حرفه ای تعمیرات تجهیزات پزشکی (87/100) تایید شده توسط سازمان فنی حرفه ای کشور
تا سال آینده مدرک b2 زبان آلمانی و یک سال سابقه ی کار با بیمه (کارشناس فنی در شرکت تجهیزات پزشکی) خواهم داشت.
امسال میخوام زبانم رو اکی کنم و سال دیگه اقدام برای پذیرش ، ممنون میشم اکر شرایطم رو جهت تحصیل در مقطع ارشد دانشگاه ماگدبورگ ارزیابی کرده و راهنماییم کنید. 

سلام.
اگر شما دانشگاهتون رو از الان انتخاب کردین که باید خودتون سایتش رو بگردین و ببینید چه مدارکی می خوان برای اپلای. این تاپیک برای بررسی شانس شما نیست و باید در تاپیک مرتبط بپرسید ولی اگر تاپیک رو از اول مطالعه می کردید با سایتی به نام آنابین آشنا میشدین که در اون اعتبار دانشگاه های جهان رو بررسی کرده و نتایجش رو آلمانی ها قبول دارند(مرجعشون هست). دانشگاه شاهد یک دانشگاه دولتی معتبر با ارزیابی +/+H هست و از این بابت خیالتون راحت. بقیه سوالات رو در جای مرتبط بپرسید لطفا.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »