عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-02-2012, 06:46 PM
(19-02-2012, 06:00 PM)IRANI نوشته: سلام من تازه اینجا عضو شدم. این موضوع فکر کنم تو اون سایت دیگه بحث شده بود(تقریبا دعوا شده بود)

سلام دوست عزیز، به این فروم خوش اومدید. ما سعی می کنیم اینجا بحث ها رو در راستای تاپیک پیش ببریم و هر پستی که خلاف قوانین باشه (اعم از غیر مرتبط با تاپیک یا توهین و غیره) حذف می شه. همونطور که می بینید با همکاری دوستان تا اینجا مشکلی پیش نیومده. امیدوارم بعد از این هم پیش نیاد. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-02-2012, 02:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2012, 02:21 AM توسط Babak.)
انتخاب فرد فکر می‌کنم یک مساله کاملا سلیقه‌ای باشه و به هیچ وجه نمی‌شه نسخه واحدی برای این مساله پیچید. به نظر من و با توجه به چیزهایی که در امریکا دیدم، فاکتور وفاداری در بین ایرانی و غیرایرانی تفاوت مهمی نداره و چه در ایرانی‌ها و چه در غیرایرانی‌ها افرادی پیدا می‌شن که وفادار یا غیروفادار باشند. این مساله به فرد مورد نظر برمی‌گرده و صرفا به شناخت شما از طرف مقابل و تا حدودی شانس بستگی داره.
به عقیده من بزرگ‌ترین مشکل در ازدواج با غیرایرانی اختلاف زبان و فرهنگ هست. شما هر چقدر زبان‌تون خوب باشه، باز هم احتمالا مثل زبان مادری در همه شرایط نمی‌تونید صحبت کنید. این موضوع می‌تونه در زندگی خانوادگی گاهی باعث ایجاد مشکل بشه. اختلافات فرهنگی هم وجود داره و واقعا به میزان انعطاف‌پذیری دو طرف و این که چقدر راحت می‌تونند این اختلافات رو بپذیرند بستگی داره. هر دوی این مشکلات در سال‌های اول زندگی خودش رو بیشتر نشون خواهد داد و برای زوج‌های جوان مشکلات بیشتری ایجاد می‌کنه که معمولا با گذشت زمان بهتر می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-02-2012, 03:08 AM
من هم با بابک کاملا موافقم.

به شخصه (in general) هیچ مشکلی در ازدواج با فرد غیر ایرانی نمی بینم ولی مسئله زبان و فرهنگ واقعا مهم هست.

مسئله راحتی در زندگی خانوادگی مسئله کوچکی نیست و برخی اوقات واقعا فقدان همزبان مادری کاملا حس میشه !!! (برای هر دو طرف)

در خصوص مباحث فرهنگی هم بهرحال بسته به اینکه شخص مقابل از چه کشوری باشه، مسئله حائز اهمیتی هست.
بعنوان مثالی کوچیک آلمانی ها مثل ما ایرانی ها عادت به شب نشینی ندارند !!

من فکر می کنم جایی که شما بازه سنی حدود 7 تا 20 سال رو گذروندید (بازه ای که تا حدود زیادی شخصیت شکل می گیره) خیلی مهم هست و اکثر خصوصیات شخصیتی شما تا آخر عمر همراه شما خواهد بود.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Tornado
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-02-2012, 03:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-02-2012, 03:28 AM توسط Tornado.)
به نظر من کسی که قصد داره با فرد خارجی ازدواج کنه سعی کنه مثلا یک ماه به زبان مادریش با کسی صحبت نکنه تا بتونه کمی شرایط در طولانی مدت دستش بیاد.
من دوستانی داشته ام که جایی درس خونده اند که ایرانی نبوده و به شدت این نیاز به همزبان مادری رو احساس می کردند.

البته دوستانی هم دارم که با خارجی ازدواج کرده اند و مشکلی ندارند (یا چیزی بیان نمی کنند حداقل در ظاهر) ولی به نظرم با این کار آدم می تونه کمی خودش رو محک بزنه.
من شخصا این نیاز رو توی خودم حس می کنم و فکر می کنم با کمی دقت هر کس می تونه این قضیه رو متوجه بشه که ایا این مساله در دراز مدت براش دردسر ساز میشه یا نه
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-02-2012, 12:54 PM
بچه ها یه نکته:

مثلا من فک و فامیل تو خارج از کشور زیاد دارم که بچه هاشون اکثرا همون جا به دنیا اومدن و الانم موقع ازدواجشونه Big Grin
هی هم گیر میدن به من که آقا ما تو رو دوست داریم و از این حرفا و منم میگم فعلا قصد ادامه تحصیل دارم Smile(ای بابا از این زمونه )

.

.

.

.

حالا خارج از شوخی : به نظرتون ازدواج با اینا با ازدواج با یه آدم مثلا نیتیو اونجا فرقی داره برای من ؟

Rolleyes
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-02-2012, 06:24 PM
سلام.

به نظر من ادم باید چند سال تو اون کشور باشه و یه مدت به زبان مادری خودش حرف نزنه تا کاملا املا به ریزه کاری اون زبان تسلط پیدا کنه !

امکان داره ادم بعد از چند سال زندگی کردن یه کلمه بشنوه که براش اشنا نباشه اونوقت میفهمه که زیادم وارد نیست !

به خاطر همین قبل از ازدواج ادم به ریزه کاری اون زبان تسلط پیدا کنه خیلی خوبه !
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2012, 11:02 PM
motrix چیزی که شما میگین شدنی نیست مگه آدم چقدر وقت داره که بعد از شناخت کامل زبان(خیلی طول میکشه) با nativeازدواج کنه؟من از فامیلهامون چندتایی دیدم با خارجیا(انگلیسی-آمریکا-کانادا-مکزیکی)ازدواج کردن و ما متوجه مشکلی نشدیم حداقل.ولی زبان مساله بسیار مهمیه که باعث میشه بعضی وقتها آدم حس غریبی پیدا کنه Undecided من تا حالا به اینش توجه نکرده بودم و ممنون از آقا بابک که اشاره کرد
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-02-2012, 12:26 PM
(21-02-2012, 12:54 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها یه نکته:

مثلا من فک و فامیل تو خارج از کشور زیاد دارم که بچه هاشون اکثرا همون جا به دنیا اومدن و الانم موقع ازدواجشونه Big Grin
هی هم گیر میدن به من که آقا ما تو رو دوست داریم و از این حرفا و منم میگم فعلا قصد ادامه تحصیل دارم Smile(ای بابا از این زمونه )

حالا خارج از شوخی : به نظرتون ازدواج با اینا با ازدواج با یه آدم مثلا نیتیو اونجا فرقی داره برای من ؟
فکر می‌کنم باید این افراد رو ببینید و باهاشون صحبت کنید و در موردشون شناخت پیدا کنید و بعد تصمیم بگیرید. من به شخصه دیدم بچه‌هایی که در امریکا به دنیا اومدند و در خانواده‌های تحصیل کرده و با فرهنگ بزرگ شده‌اند و بچه‌های فوق‌العاده خوبی بار اومدند. هم با فرهنگ ایران و زبان پارسی آشنا هستند و هم انسان‌های روشن و خوش فکریند و هدفشون در زندگی مشخصه. از اون طرف مثال کاملا برعکسش رو هم دیدم که بعضی از این بچه‌های نسل دومی کاملا بی‌هویت هستند. نه ایرانیند و نه امریکایی. پایبند اخلاقیات نیستند و کاملا بی‌بند و بار زندگی می‌کنند. نه تحصیل درست و حسابی دارند و نه برنامه‌ای برای آینده. به همین خاطر همون طور که گفتم باید باهاشون بیشتر آشنا بشید و بعد تصمیم بگیرید.

ازدواج با نسل دومی‌ها مزایای ازدواج با بومی‌ها رو داره. مثلا در امریکا در صورتی که شما با کسی که شهروند امریکاست ازدواج کنید، ظرف سه ماه گرین کارد می‌گیرید. از اون طرف ازدواج با نسل دومی‌ها ممکنه مشکلات ازدواج با بومی‌ها مثل اختلافات زیاد فرهنگی و زبان رو نداشته باشه. در نتیجه اگر این کار با آگاهی و شناخت صورت بگیره، خوب خواهد بود، اما به شما توصیه می‌کنم که به هیچ وجه در بدو ورود به کشور مقصد به ازدواج فکر نکنید و اجازه بدید که حداقل یک‌سالی بگذره تا با شرایط و فرهنگ کشور جدید آشنا بشید و بعد با فکر باز بتونید در این مورد تصمیم‌گیری کنید.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین attanew
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-03-2012, 03:32 PM
(21-02-2012, 12:54 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها یه نکته:

.

.

.

.

Rolleyes
به نظر من نمی شه کلی نظر داد چون بستگی به نوع نگاه خود اون افراد به زندگی داشته باشد، ولی معمولا دوگانه ها کلا با اصل فرقهای اساسی دارند حالا ممکنه این فرقها باعث بشه که زندگی مجم تر بشه یا باعث ایجاد اختلاف بشه.

به شخصه احساس می کنم اگر ریسک ازدواج با یک فرد که خارج بزرگ شده رو می خواهید قبول کنید ، درست بزنید به خال خارجی بولوند بگیرید Big Grin
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-03-2012, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2012, 10:36 PM توسط M0TRIX.)
به نظر من زیادم خطرناک نیست ! اگه ادم مذهبی نیستین !

به جز مذهب به نظر من میشه ادمی پیدا کرد که اخلاقیاتش با ما یکی باشه ! البته شما تو خود ایران هم نمیتونید کسی رو پیدا کنید که دقیقا مثل خودتون باشه !

پس حتما با هم یه سری فرق های خواهید داشت !

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »