عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS ارسال کارنامه آزمون آیلتس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال کارنامه آزمون آیلتس
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-11-2014, 10:39 PM
(06-11-2014, 10:24 PM)'Andre' نوشته:
پست قبلیم نشون میده که وضیعت اپلیکیشن من در دانشگاه McGill چطوریه. در اپلیکیشن که میبینم انگار هنوز نمرم نرسیده به دستشون. با توجه به اینکه ریپورت آنلاینه، نباید اینقدر طور بکشه. ایمیل به مسئول Admission ارسال کردم و ایشون هنوز جواب ندادن. نمیدونم حالا باید همچنان منتظر باشم و یا برم سنتر پیگیری کنم. مطمئناً سنتر از من میخاد که با دانشگاه چک کنم. تمام تلاشم بر این بود که زود اپلیکشنم رو تکمیل کنم، اما با این وضع انگار تا خود ددلاین معطل اینها هستم. در کل تحصیلات تکمیلی  دانشگاه McGill رو در مقایسه با سایر دانشگاها بی نظم تر دیدم.
سلام
معمولا دانشگاه ها اطلاعات اپلیکیشن ها را دیر به روز می کنند من یادم هست در مورد دانشگاه اسکس فقط اسکن کارنامه را می خواستند و سختگیری هم نکردند انشاله برای شما هم مشکلی ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2014, 10:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2014, 10:53 PM توسط Andre.)
با ایمیل مجدد ایشون پاسخ دادن. گفتن که دوباره ارسال کنید. ببینید، در سیستم دانشگاه آزاد به گفته مسئول/اگزامینر تنها یک آدرس وجود داشته و نمیتونسته اشتباه شده باشه. با ریپورت مجدد مشکل حل میشه؟
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

06-11-2014, 11:05 PM
McGill که اروپاه نیست، کانادا هست. آره بیشتر دانشگاهای اروپایی همون اسکن کارنامه و یال سریال کارنامه رو میخان. مابقی رو خودشون می تونن انجام بدن. به طور صریح در صفحه قید شده
In each case, you must ensure that the official test results are sent directly to McGill (Institution Code: 0935) by the testing service. Students cannot upload their results themselves, nor can administration upload paper copies of their results. Applications cannot be considered if test results are not available. These scores are the general minimum; some departments may set higher requirements.

http://www.mcgill.ca/gradapplicants/appl...roficiency

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-11-2014, 11:21 PM
(06-11-2014, 10:45 PM)'Andre' نوشته: با ایمیل مجدد ایشون پاسخ دادن. گفتن که دوباره ارسال کنید. ببینید، در سیستم دانشگاه آزاد به گفته مسئول/اگزامینر تنها یک آدرس وجود داشته و نمیتونسته اشتباه شده باشه. با ریپورت مجدد مشکل حل میشه؟

(06-11-2014, 11:05 PM)'Andre' نوشته: McGill که اروپاه نیست، کانادا هست. آره بیشتر دانشگاهای اروپایی همون اسکن کارنامه و یال سریال کارنامه رو میخان. مابقی رو خودشون می تونن انجام بدن. به طور صریح در صفحه قید شده
In each case, you must ensure that the official test results are sent directly to McGill (Institution Code: 0935) by the testing service. Students cannot upload their results themselves, nor can administration upload paper copies of their results. Applications cannot be considered if test results are not available. These scores are the general minimum; some departments may set higher requirements.
http://www.mcgill.ca/gradapplicants/appl...roficiency

سلام بنظر من سنتر دانشگاه ازاد تشریف ببرید و ازشونشماره پیگیری بگیرید تا جاییکه یادم هست با دی اچ ال می فرستادن اینجوری شاید بتونید گیرنده را شناسایی کنید و به دانشگاه معرفی کنید البته اگر به دپارتمان اشتباهی رفته باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2014, 11:31 PM
(06-11-2014, 11:21 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام بنظر من سنتر دانشگاه ازاد تشریف ببرید و ازشونشماره پیگیری بگیرید تا جاییکه یادم هست با دی اچ ال می فرستادن اینجوری شاید بتونید گیرنده را شناسایی کنید و به دانشگاه معرفی کنید البته اگر به دپارتمان اشتباهی رفته باشد

خدمتون عرض کردم که McGill تنها آنلاین می پذیره و یک آدرس آنلاین داره. خود مسئولی که اونجا بود می گفت خیالت راحت این دقیقه. حالا می رم پیگیر میشم ببینم چی میشه. قوانین داخلی دانشگاه McGill رو هم نمیدونم. چون نمره کلی به دانشگاه فرستاده میشه. فکر نکنم مستقیم بیاد دانشکده ریاضی. این آقای اسپنسر هم Graduate Program Coordinator دانشکده ریاضی و آماره. گفتند که چیزی دست من نرسیده، حالا شاید واقعاً نرسیده و جای دیگه هست. بقول شما اگر آدرس دقیق جایی که ارسال شده رو داشته باشم میتونم ایمیل بزنم و بپرسم که این نمره ما چی شد.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین elham.pourmhdi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-01-2015, 08:07 PM
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم من هفته پیش نمره آیلتسمو گرفتم و الان پیخوام برا چند تا دانشگاه بفرستم میرم تو قسمتtrfفرمت اون فرپ که دادهpdfهستش و نمیشه پرش کرد لطفا اگه میشه بگید چکار کنم چند روز دیگه هم وقت applyکردن برای دانشگاه تموم میشه
در ضمن موسسه ایرسافام بودم
ممنون ار همه
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-01-2015, 11:16 PM
با سلام
 توی سایت tnt برای چک کردن ارسال ارسال کارنامه آیلتسم توشته شده که
status: delivered
ولی بخش signatory خالی است و در مرحله آخر پروسه نوشته شده: deliverey by Mail-delivery confirmation not available.
دوستان میشه راهنمایی کنید برای اینکه کارنامه ام به دست ادمیشن برسه باید چی کار کنم؟
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-01-2015, 10:22 AM
(13-01-2015, 11:16 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
 توی سایت tnt برای چک کردن ارسال ارسال کارنامه آیلتسم توشته شده که
status: delivered
ولی بخش signatory خالی است و در مرحله آخر پروسه نوشته شده: deliverey by Mail-delivery confirmation not available.
دوستان میشه راهنمایی کنید برای اینکه کارنامه ام به دست ادمیشن برسه باید چی کار کنم؟

سلام
اگه درست متوجه شده باشم، منظورتون قسمت اپلیکیشن هست؟
من فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد. معمولا از زمانی که tnt میزنه delivered تا زمانی که به دست ادمیشن برسه و پروسس کنن و تو اپلیکیشن بزنن received یکم طول میکشه.
منم مدارکم یک روز مونده به ددلاین به دانشگاه رسید، ولی اپلیکیشن آپدیت نشد تا یک هفته بعد. یک ایمیل به کوردینیتور زدم، گفتم tnt میگه رسیده دانشگاه ولی نگران هستم چون هنوز تو قسمت اپلیکیشن تایید نشده. بعدم ایمیل زدن که خواهشا صبور باشید طول میکشه تا بررسی کنیم ببینیم مدارک کامل به دستمون رسیده و به کدوم اپلیکنت تعلق داره و چند روز بعد زدن received...ولی با وجود اینکه دو هفته میگذره، هنوز مدارک رو به صورت تک تک تایید نکردن.
کلا فکر میکنم این بازه زمانی ای که طول میکشه تا تایید رو بزنن پای خودشون باشه، و مهم نیست ددلاین رو بگذره.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-01-2015, 11:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2015, 11:26 AM توسط Andre.)
(14-01-2015, 10:22 AM)'ftn' نوشته:
سلام
اگه درست متوجه شده باشم، منظورتون قسمت اپلیکیشن هست؟
من فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد. معمولا از زمانی که tnt میزنه delivered تا زمانی که به دست ادمیشن برسه و پروسس کنن و تو اپلیکیشن بزنن received یکم طول میکشه.
منم مدارکم یک روز مونده به ددلاین به دانشگاه رسید، ولی اپلیکیشن آپدیت نشد تا یک هفته بعد. یک ایمیل به کوردینیتور زدم، گفتم tnt میگه رسیده دانشگاه ولی نگران هستم چون هنوز تو قسمت اپلیکیشن تایید نشده. بعدم ایمیل زدن که خواهشا صبور باشید طول میکشه تا بررسی کنیم ببینیم مدارک کامل به دستمون رسیده و به کدوم اپلیکنت تعلق داره و چند روز بعد زدن received...ولی با وجود اینکه دو هفته میگذره، هنوز مدارک رو به صورت تک تک تایید نکردن.
کلا فکر میکنم این بازه زمانی ای که طول میکشه تا تایید رو بزنن پای خودشون باشه، و مهم نیست ددلاین رو بگذره.

نگرانی نداره. بعضی از دانشگاهها، مثل دانشگاه آلبرتا، اصلاً قسمت تأیید رسید مدارک رو تأیید نمی‌کنند. به محضی اینکه مدرک دستشون برسه شروع به بررسی میکنن و شاید فرصت نکنن در سیستم ثبت کنند. دوستانی که پذیرش هم گرفتن گفتن این وضعیت واسه ما هم بوده و جای نگرانی نیست. به همین سادگی اپلیکشن شما رو ریجکت نمی‌کنند. بهتون ایمیل میزنند و می‌پرسن.

این مطلب هم اضافه کنم. در بعضی از موارد باید پرسنل دانشگاه رو شارژ کرد تا به کارتون رسیدگی کنند. حدود یک ماه نمره زبان من به دانشگاه McGill رسیده بود و دیدم بررسی رو شروع نکردن. با ارسال ایمیل گفتن دوباره ریپورت کن. دوباره ریپورت کردم و بعد همچنان باقی بود. آخرش مشخصات کارنامه رو فرستادم و طرف گشت پیدا کرد. اینو گفتم که این قضیه رو هم در نظر بگیرید.

Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-01-2015, 09:56 PM
سلام دوستان منظور من خود سایت تی ان تی بود نه قسمت اپلیکیشن دانشگاه.
برای بخش اپلیکیشن را زده نرسیده ولی توی مرحله آخر پروسه توی سایت تی ان تی زده:deliverey by Mail-delivery confirmation not available.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »