عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت TNT
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-12-2013, 08:24 PM
من با پست ویژه TNT دانشگاه فرستادم که 106 تومن هم پیاده شدم. خودش گفت 4.5 روزه میرسه الان 6 روز شده. 
(02-12-2013, 08:22 PM)'blur' نوشته:
خب واقعا کاریش نمی تونید بکنید. چون خودشون تاکید میکنن که 7-10 روز زمان عادی برای رسیدن بسته هاتون به امریکا از طریق پست معمولی TNT هست. اگر این زمان بگذره و نرسه باید با دفتر TNT تماس بگیرید

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

02-12-2013, 08:31 PM
خب اگر از طریق پست ویژه فرستادین پس میتونید دیگه یه کم نگران بشید!! فردا صبح باهاشون تماس بگیرید. بیشتر از حد عادی طول کشیده... خودشون باید تماس بگیرن و سوال کنن که موضوع چیه. گاهی هم البته دیرتر موقعیت بسته رو آپدیت میکنن. ممکنه مشکل بسته تون این باشه و اگر تماس بگیرین این مشکل هم حل میتونه بشه...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

02-12-2013, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2013, 09:21 PM توسط فرید.)
(02-12-2013, 08:07 PM)'Leopold' نوشته: من مدارکم سه شنبه پست کردم هنوز نرسیده Sad در قسمت ترکینگ از تاریخ 29/11/2013 10:52:00 زده Forwarded for delivery و در قسمت location هم یک شهر بزرگ تو یک ایالت دیگه نوشته که با دانشگاه مدنظرم 850 کیلومتر فاصله داره. ممکنه به خاطر تعطیلی روز یک شنبه هنوز نرسیده باشه؟ به نظرتون چیکار کنم چون این مدارک هر چه سریعتر باید به دانشگاه برسه؟

هفته پیش بخاطر شکر گزاری تعطیل بودن و اولین روز کاریشون میشه امروز که بخاطر تعطیلات حجم بالای کار در این روزها یکم تاخیر داشته باشه طبیعیه
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2014, 02:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-01-2014, 02:28 AM توسط Leopold.)
تمامی مراکز پست TNT ( یا همون TPG واسه آمریکا) میگن که مدارک شما طی 3-5 روز کاری به آمریکا میرسه در صورتی که واسه من همیشه حداقل یک هفته طول کشیده البته دانشگاه هایی که مدارکم فرستادم اکثر تو شهرهای کوچیک بودن. از دوستان کسی بوده که مدارکش واسه دانشگاه های شهر بزرگ مثل نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و ... فرستاده باشه و بین 3-5 روز کاری رسیده باشه؟ میخوام بدونم به خاطر کوچک بودن شهر که دیر میرسه یا کلا این مراکز پست خالی میبندن.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-01-2014, 11:02 AM
(30-01-2014, 02:27 AM)'Leopold' نوشته: تمامی مراکز پست TNT ( یا همون TPG واسه آمریکا) میگن که مدارک شما طی 3-5 روز کاری به آمریکا میرسه در صورتی که واسه من همیشه حداقل یک هفته طول کشیده البته دانشگاه هایی که مدارکم فرستادم اکثر تو شهرهای کوچیک بودن. از دوستان کسی بوده که مدارکش واسه دانشگاه های شهر بزرگ مثل نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و ... فرستاده باشه و بین 3-5 روز کاری رسیده باشه؟ میخوام بدونم به خاطر کوچک بودن شهر که دیر میرسه یا کلا این مراکز پست خالی میبندن.

من چندبار استفاده كردم و سه روزه گفتن رسيده (هم آمريكا و هم كانادا)، بعضياشون هم شهر بزرگ نبودن. شرايط زمان ارسال مانند تعطيلات و امسال بدي آب و هوا هم اثر دارند.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

08-02-2014, 05:52 PM
امروز قیمت کردم از دفتر مرکزی بسته (مدارک) تا نیم کیلو برای آمریکا 116 تومان...4-5 روز کاری خارجی ها هم میرسه
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2014, 02:46 PM
سلام
بقیه دانشگاههای بزرگ تو شهرستانها هم شعبه پست دارن، مثل دانشگاه تبریز؟ من دانشجوی امیرکبیر بودم ولی تهران رفتن یا پست چند مرحله ای خودش مکافاته[img]images/smilies/confused.gif[/img].
ماجرای اختلاف هزینه دفتر مرکزی و باجه اداره ی پست چیه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]؟
برای اروپا زیر نیم کیلو: دفتر مرکزی بدون تخفیف 117، با تخفیف دارالترجمه معرف 83 تومان.
                              باجه اداره پست حدود 60 تومان (البته این رو هم دفتر مرکزی گفت و ممکنه کمتر از این هم باشه).
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2014, 06:59 PM
(15-12-2014, 02:46 PM)'ftn' نوشته: سلام
بقیه دانشگاههای بزرگ تو شهرستانها هم شعبه پست دارن، مثل دانشگاه تبریز؟ من دانشجوی امیرکبیر بودم ولی تهران رفتن یا پست چند مرحله ای خودش مکافاته[img]images/smilies/confused.gif[/img].
ماجرای اختلاف هزینه دفتر مرکزی و باجه اداره ی پست چیه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]؟
برای اروپا زیر نیم کیلو: دفتر مرکزی بدون تخفیف 117، با تخفیف دارالترجمه معرف 83 تومان.
                              باجه اداره پست حدود 60 تومان (البته این رو هم دفتر مرکزی گفت و ممکنه کمتر از این هم باشه).

به نظر من اگر مدارکتو یک سری هست با همین پست ارسال کنید. من خودم بسته ها رو با قمیت 62500 پست کردم. این تفاوت فقط در تعداد بالا خوشو نشون میده. چون بسته شما به تهران انتقال پیدا میکنه و بعد از اینجا خارج میشه، باید گفت اختلاف قیمت طبیعی است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2015, 12:01 PM
سلام دوستان
با توجه به تجربه شخصیم پست TGP یا همون نماینده TNT در ایران، برای کسانی که با محدودیت زمانی موجه هستند قابل اعتماد نیست، در حالی که ادعا می کنند حداکثر 5 روزه به مقصد در آمریکای شمالی میرسه، برای من ده روز طول کشید تا به مقصد رسید.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2015, 01:11 PM
(30-01-2015, 12:01 PM)'xavier' نوشته: سلام دوستان
با توجه به تجربه شخصیم پست TGP یا همون نماینده TNT در ایران، برای کسانی که با محدودیت زمانی موجه هستند قابل اعتماد نیست، در حالی که ادعا می کنند حداکثر 5 روزه به مقصد در آمریکای شمالی میرسه، برای من ده روز طول کشید تا به مقصد رسید.

سلام
در مورد پست شما من فقط در مورد اروپا میدونم که از روز ارسال 3 تا 5 روز کاری به اروپا می رسد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »