عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک ارسال اصل و یا کپی مدارک

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال اصل و یا کپی مدارک
آفلاین jay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2013, 12:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2013, 11:17 PM توسط aida_11041.)
بنده در زمینه اپلای تازه وارد هستم.می خواستم بدونم آیا لازمه برای دانشگاه ریزنمرات اصل رو پست کنیم یا کپی رو هم می تونیم پست کنیم؟
فرض کنید که 4 تا دانشگاه اپلای کرده ایم و فقط یک ریز نمرات اصل داریم.اون وقت باید چه کار کنیم؟
خواهشا من رو در این زمینه روشن کنید.
ممنون از وقتتون
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-03-2013, 12:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2013, 12:24 AM توسط blur.)
(26-03-2013, 12:14 AM)'jay' نوشته: بنده در زمینه اپلای تازه وارد هستم.می خواستم بدونم آیا لازمه برای دانشگاه ریزنمرات اصل رو پست کنیم یا کپی رو هم می تونیم پست کنیم؟
فرض کنید که 4 تا دانشگاه اپلای کرده ایم و فقط یک ریز نمرات اصل داریم.اون وقت باید چه کار کنیم؟
ممنون از وقتتون

شما باید برای اون دانشگاه هایی که از شما میخوان مدارک و ریززنمرات رسمی رو پست کنید براشون، مدراک و ریزنمرات ترجمه شده رسمی که دارای مهر مترجم و وزارت دادگستری و خارجه هست رو بفرستید. دیگه این مدارک official  هستن و قابل قبولن برا دانشگاه ها.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

26-03-2013, 03:18 AM
(26-03-2013, 12:14 AM)'jay' نوشته: بنده در زمینه اپلای تازه وارد هستم.می خواستم بدونم آیا لازمه برای دانشگاه ریزنمرات اصل رو پست کنیم یا کپی رو هم می تونیم پست کنیم؟
ممنون از وقتتون

همونطور که blur گفت باید اصلش رو بفرستید برای دانشگاه.
اما اصل اول در امریکا نگوشییت! هست.
من دقیقاً همین مشکل رو دارم الان..برای چند تا دانشگاه اپلای دادم ولی یه ریز نمره ی دبیرستانم رو دارم . به یکی از دانشگاه ها زنگ زدم گفتم من یه اصل ریز نمره دارم و چون خودم امریکا هستم نمی تونم برم یکی دیگه بگیرم ( اینقدر طفلکی بازی در آوردم براشون که حد نداشت[عکس: worship.gif] )  دیگه آقای مهربون گفت اشکال نداره من اینجا توی اپلیکیشنت نوت می ذارم که فقط یکی داشتی و اینا . نفرستادی هم مهم نیست.
اما یه کاری می تونید بکنید به دانشگاه بگید یه دونه دارید و برای چند تا دانشگاه اپلای دادید... براشون ریز نمره ی اصل رو بفرستید اونا کپی بگیرن ازش و براتون پس بفرستن. ( اگر توی امریکا باشید این کار رو می کنن، بقیه ی جاها رو نمی دونم)
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-03-2013, 10:31 AM
فقط من این توضیح رو اضافه کنم که شما باید اصل ترجمه رسمی ریزنمرات رو بفرستید، نه نسخه اصلی ریزنمرات یا اصل مدرک رو. در واقع به هیچ وجه نباید اصل مدرک یا اصل ریزنمرات رسمی خودتون رو برای دانشگاه‌ها بفرستید، چون دانشگاه‌ها به شما مدرکی رو برنخواهند گردوند. در صورت ارسال اصل مدارک، اون‌ها رو از دست خواهید داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین jay
**
نقل قول

12-04-2013, 12:58 AM
(26-03-2013, 10:31 AM)'Babak' نوشته: فقط من این توضیح رو اضافه کنم که شما باید اصل ترجمه رسمی ریزنمرات رو بفرستید، نه نسخه اصلی ریزنمرات یا اصل مدرک رو. در واقع به هیچ وجه نباید اصل مدرک یا اصل ریزنمرات رسمی خودتون رو برای دانشگاه‌ها بفرستید، چون دانشگاه‌ها به شما مدرکی رو برنخواهند گردوند. در صورت ارسال اصل مدارک، اون‌ها رو از دست خواهید داد.

ممنون از راهنمایی تون.چون فقط یک اصل ترجمه رسمی ریزنمرات هست .اگر از این یکی 4 تا کپی برابر اصل بگیرم و بفرستم اوکی هست؟
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2013, 01:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2013, 01:03 AM توسط Simon2007.)
(12-04-2013, 12:58 AM)'jay' نوشته:
ممنون از راهنمایی تون.چون فقط یک اصل ترجمه رسمی ریزنمرات هست .اگر از این یکی 4 تا کپی برابر اصل بگیرم و بفرستم اوکی هست؟

آخه كپي برابر اصل كه براي خارج كشور نيست براي كاراي اداريه ايرانه . اصلا بعيد ميدون بفهمن. شما بايد روزي كه ترجمه كردي با دو سوم قيمت چند سري اضافه ميگرفتيد . چرا فقط يك سري؟ بازم اگر من اشتباه ميكنم و كپي برابر اصل براي دانشگاه ها قابل قبوله خواهشا راهنمايي كنند. شادزي [img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-04-2013, 01:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2013, 01:41 AM توسط lavender.)
(12-04-2013, 01:01 AM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
آخه كپي برابر اصل كه براي خارج كشور نيست براي كاراي اداريه ايرانه . اصلا بعيد ميدون بفهمن. شما بايد روزي كه ترجمه كردي با دو سوم قيمت چند سري اضافه ميگرفتيد . چرا فقط يك سري؟ بازم اگر من اشتباه ميكنم و كپي برابر اصل براي دانشگاه ها قابل قبوله خواهشا راهنمايي كنند. شادزي [img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]

بعضی دانشگاه های امریکا می گن کپی برابر اصل مدارکتون رو هم می خوایم( فارسیش) و همیشه ترجمه رو می خوان و  official transcript ... بعضی وقتا هم می گن بدید یه جایی براتون evaluate کنه اونم بفرستن برامون که بحثش جداست.
اگه ایران هستید بردی بدید چند سری  دیگه براتون ترجمه کنن و مهر بزنن...اگر امریکا هستید توی پست خونه یا بانک مدارک و کپی می گیرن و اصلش رو که دست شماست می بینن+ ترجمه و روی اون کپی مهر برابر اصل بودن یا 
Notarize می کنن.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین jay
**
نقل قول

30-04-2013, 01:25 PM
ببخشید یک سوال دیگر هم برام پیش اومد
اگر جواب بدید ممنون می شم
اگر بخوای دکترای یک رشته ای اپلای کنی که فوق لیسانس هم همون رو خوندی اما لیسانست غیر مرتبطه
مثلا لیسانس IT خوندی فوق لیسانس روانشناسی دکترا هم می خوای روانشناسی اپلای کنی
برای فرستادن ریزنمرات آیا باید فقط همون ریزنمرات فوق رو بفرستیم
یا باید ریزنمرات لیسانس رو هم بفرستیم؟
Stephen Hawking

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-05-2013, 10:35 AM
سوال شما خیلی به این موضوع مربوط نیست. به طور خلاصه جواب می‌دم. شما باید هم نمرات لیسانس و هم فوق لیسانس رو ارسال کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sattares
**
نقل قول

28-09-2017, 11:17 PM
سلام
یه دانشگاه تو کره از من میخاد که اصل مدرک لیسانس و ریز نمره رو براشون بفرستم.ریز نمره رو میشه چنتا از دانشگاه گرفت و براشون فرستاد ولی اخه لیسانس رو من چیکار کنم؟؟؟
فرصتم محدوده لطفا کمک کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »