عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند زندگی و کار در استرالیا و نیوزلند آیا "فول فاند " کفاف زندگی دو نفر را می دهد؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا "فول فاند " کفاف زندگی دو نفر را می دهد؟
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-03-2014, 01:43 PM
سلام دوستان
اول عرض کنم که جای مناسبی واسه سوالم پیدا نکردم واسه همین این تاپیک رو ایجاد کردم. امیدوارم که تاپیکم تکراری نباشه
میخواستم بدونم که آیا فول فاند کفاف زندگی دو نفر رو میده یا نه؟ میدونم به خیلی چیزها بستگی داره (شهر و استایل زندگی و دانشگاه و...)، ولی اگه حالا بطور میانگین در نظر بگیریم، دوستان بنا به تجاربشون نظر بدهند خیلی خیلی ممنونم میشم Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-03-2014, 03:16 PM
(17-03-2014, 01:43 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان
اول عرض کنم که جای مناسبی واسه سوالم پیدا نکردم واسه همین این تاپیک رو ایجاد کردم. امیدوارم که تاپیکم تکراری نباشه
میخواستم بدونم که آیا فول فاند کفاف زندگی دو نفر رو میده یا نه؟ میدونم به خیلی چیزها بستگی داره (شهر و استایل زندگی و دانشگاه و...)، ولی اگه حالا بطور میانگین در نظر بگیریم، دوستان بنا به تجاربشون نظر بدهند خیلی خیلی ممنونم میشم Smile

سلام دوست من
ببین من 2 تا از دوستای خودم از ایران رفتن یکیشون به اتفاق خانومش یکیشم خودش تنهایی رفته جفتشون هم full fund بودند هردوشونم تونستن زندگی بکنن با این فرق که دوست مجردم پس انداز خوبی داره اما نه اونقد که کفاف زندگی یکی دیگه رو هم بده اون یکی دوستم سال اول خانومش جایی پذیرش نداشت و خوب یکم از جیبش خرج میکرد اما اونقدری نبود که بگی خیلی زیاد باشه اما سال دوم خانومش تونس بره با استادا رو در رو صحبت کنه و اونم fund  گرفت با اینکه رشته اش خیلی تاپ نبودو دانشگاشم خوب نبود. بهر حال منظورم اینه که هیچی نشد نداره و اگه شانسی داری شما با همسرت، بهتره از دستش ندی چون اونچا بهتر میتونی برای خودت یا همسرت موقعیت درست کنی!
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین 2pac
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2015, 05:24 PM
بستگی به استایل زندگی‌ کردن و شهر داره، اینجا توی بریزبن من دیدم طرف دکترا فول فاند هست اما زنش نه، ولی‌ خوب مشکلی‌ ندارن
I aim for the impossibles 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 02:19 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی