عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-04-2014, 04:16 PM
سلام.بری رشته ی انسانی میگن ازمون gmat لازمه از اونجایی که در ایران این ازمون بر گزار نمیشه بریا گرفتن فاند استاد ازمون gre رو قبول میکنه؟
و رنج مناسب نمره برای گرفتن فاند در مقطع ارشد چنده؟
کدام ازمون سخت تره؟
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-04-2014, 11:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2014, 11:34 PM توسط M1KE.)
با اجازه امیر حسین عزیز باید بگم که در مورد رشته های مدیریتی معمولن GMAT اجباری هست. این موضوع که برای رشته یا دانشگاه شما GMAT اجباری هست یا خیر رو می بایست از وبسایت خود اون دانشگاه ببینید چون قانون کلی نداره. برخی دانشگاه ها امکان جایگزینی این دو آزمون رو فراهم کردن و گفتن هر کدوم رو بفرستین مشکلی نداره. برخی هم میگن این موضوع می بایست با تایید دپارتمان باشه و قبلش باهاشون هماهنگ کنید. در هر حال نیازمندی های رشته موردنظرتون در سایت اون دانشگاه رو نگاه کنید سیاست شون در مورد این آزمون رو توضیح داده.

GMAT رو می تونید در کشورهای همسایه امتحان بدین. برای نمونه در آنکارا یک مرکز برای برگزاری این آزمون وجود داره.

نمره خوب در این دو آزمون بستگی به سطح مورد انتظار دانشگاه داره. برای دانشگاه های با رتبه زیر 100 برای نمونه نمره GRE بالای 320 و نمره GMAT بالای 650-600 نمره خوبی تلقی میشه و برای رتبه های بالاتر، نمره 310 به بالا در GRE و نمره 550 به بالا در GMAT هم نمره های به نسبت خوبی در نظر گرفته میشن.

در مورد اینکه کدوم سخت تر هست به نظر شخصی من آزمون GMAT دارای پیچیدگی های بیشتری در مقایسه با GRE هست. می تونید تاپیک GRE یا GMAT رو هم نگاه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین ashkan065
نقل قول

18-04-2014, 11:44 PM
(18-04-2014, 11:33 PM)'M1KE' نوشته: با اجازه امیر حسین عزیز باید بگم که در مورد رشته های مدیریتی معمولن GMAT اجباری هست. این موضوع که برای رشته یا دانشگاه شما GMAT اجباری هست یا خیر رو می بایست از وبسایت خود اون دانشگاه ببینید چون قانون کلی نداره. برخی دانشگاه ها امکان جایگزینی این دو آزمون رو فراهم کردن و گفتن هر کدوم رو بفرستین مشکلی نداره. برخی هم میگن این موضوع می بایست با تایید دپارتمان باشه و قبلش باهاشون هماهنگ کنید. در هر حال نیازمندی های رشته موردنظرتون در سایت اون دانشگاه رو نگاه کنید سیاست شون در مورد این آزمون رو توضیح داده.
GMAT رو می تونید در کشورهای همسایه امتحان بدین. برای نمونه در آنکارا یک مرکز برای برگزاری این آزمون وجود داره.
نمره خوب در این دو آزمون بستگی به سطح مورد انتظار دانشگاه داره. برای دانشگاه های با رتبه زیر 100 برای نمونه نمره GRE بالای 320 و نمره GMAT بالای 650-600 نمره خوبی تلقی میشه و برای رتبه های بالاتر، نمره 310 به بالا در GRE و نمره 550 به بالا در GMAT هم نمره های به نسبت خوبی در نظر گرفته میشن.
در مورد اینکه کدوم سخت تر هست به نظر شخصی من آزمون GMAT دارای پیچیدگی های بیشتری در مقایسه با GRE هست. می تونید تاپیک GRE یا GMAT رو هم نگاه کنید.

متشکرم ازت Mike عزیز 
لطفا بخ من بگید که برای دوره ی ارشد 550 لازمه یا 650 به بالا؟معمولا کسانی که با gmat موفق به گرفتن فاند برای ارشد میشن نمره gmat اون ها چند میشه؟
اگر از دوستان دیگه هم کسی موفق به گرفتن فاند شده  لطفا نمره ی gmat خودشو اعلام کنه
تشکر قبلی

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-04-2014, 11:51 PM
همونطور که گفتم تعریف هر دانشگاه از نمره خوب متفاوت هست. همونطور که برای یک دانشگاه ممتاز معدل بالای 16 خوب تلقی میشه و برای یک دانشگاه رتبه 300 معدل بالای 15، در مورد GMAT هم دانشگاه ها گاهی یک حداقل هایی رو تعیین می کنند ولی در کل خوب و بد بودن نمره این آزمون به رتبه اون دانشگاه ها بستگی داره. شما اگر بتونید نمره بالای 650 بگیرید که عالی هست و اگر پایین تر شد هم اشکالی نداره بفرستید. البته نگاه کنید که دانشگاه حداقل تعیین نکرده باشه.

پیشنهاد می کنم تاپیک های انجمن مربوط به آزمون GMAT رو نگاه کنید. پاسخ خیلی از سوال های مربوط به این آزمون در اونجا وجود داره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین ashkan065
نقل قول

23-04-2014, 07:43 PM
متشکرم تایپکی و که لینک کردی خوندم.داشتن نمره ی بالای 650 در gmat میتونم تاثیری داشته باشه که معدل پایین (14-15) رو کمرنگ کنه طوری که بشه فاند گرفت در مقطع ارشد؟
معمولا اساتید  بین کسی که معدل بلاتری داره و کسی که نمره ی gmat  بالا تری داره کدوم رو برای فاند در مقطع ارشد  انتخاب میکنه؟
(ملاک دانشگاه های امریکاست)
یامد کسی بامعدل حدود17 و gmat 550 موفق به گرفتن بورس از امریکا شده

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-04-2014, 02:35 AM
شما اگر حداقل هایی رو که در سایت دانشگاه هست برآورده کنید بعد از اون اگر در یک مهارتی خیلی قوی باشین شانس تون بیشتر هست ولی وقتی در یک مهارت کمتر از حداقل مورد انتظار دانشگاه باشید می بایست به شکلی مشروط بشین و این دوباره نیازمند این هست که در بقیه موارد قوی باشین. به نظر من شانس فرد اول که حداقل های اون دانشگاه رو برآورد کرده باشه به نسبت بیشتر از فردی هست که در یک موردی مشروط شده باشه. در هر حال، این کار امکان پذیره ولی با توجه به شرایط تحصیلی هر فرد در یک محدوده رتبه ای این کار امکان پذیر هست که در مورد شما به نظرم در رتبه های اطراف 500-300 احتمال این کار وجود داره. منتهی در نظر بگیرید که در کل فاند برای ارشد محدود هست و اگر نشد ارشد رو در ایران بخونید و برای دکترا اقدام کنید که شانس بیشتری برای گرفتن کمک هزینه داشته باشید.
Aboriginal Proverb -

آفلاین ashkan065
نقل قول

25-04-2014, 10:06 AM
(18-04-2014, 11:33 PM)'M1KE' نوشته: با اجازه امیر حسین عزیز باید بگم که در مورد رشته های مدیریتی معمولن GMAT اجباری هست. این موضوع که برای رشته یا دانشگاه شما GMAT اجباری هست یا خیر رو می بایست از وبسایت خود اون دانشگاه ببینید چون قانون کلی نداره. برخی دانشگاه ها امکان جایگزینی این دو آزمون رو فراهم کردن و گفتن هر کدوم رو بفرستین مشکلی نداره. برخی هم میگن این موضوع می بایست با تایید دپارتمان باشه و قبلش باهاشون هماهنگ کنید. در هر حال نیازمندی های رشته موردنظرتون در سایت اون دانشگاه رو نگاه کنید سیاست شون در مورد این آزمون رو توضیح داده.

(18-04-2014, 11:51 PM)'M1KE' نوشته: همونطور که گفتم تعریف هر دانشگاه از نمره خوب متفاوت هست. همونطور که برای یک دانشگاه ممتاز معدل بالای 16 خوب تلقی میشه و برای یک دانشگاه رتبه 300 معدل بالای 15، در مورد GMAT هم دانشگاه ها گاهی یک حداقل هایی رو تعیین می کنند ولی در کل خوب و بد بودن نمره این آزمون به رتبه اون دانشگاه ها بستگی داره. شما اگر بتونید نمره بالای 650 بگیرید که عالی هست و اگر پایین تر شد هم اشکالی نداره بفرستید. البته نگاه کنید که دانشگاه حداقل تعیین نکرده باشه.
پیشنهاد می کنم تاپیک های انجمن مربوط به آزمون GMAT رو نگاه کنید. پاسخ خیلی از سوال های مربوط به این آزمون در اونجا وجود داره.

(25-04-2014, 02:35 AM)'M1KE' نوشته: شما اگر حداقل هایی رو که در سایت دانشگاه هست برآورده کنید بعد از اون اگر در یک مهارتی خیلی قوی باشین شانس تون بیشتر هست ولی وقتی در یک مهارت کمتر از حداقل مورد انتظار دانشگاه باشید می بایست به شکلی مشروط بشین و این دوباره نیازمند این هست که در بقیه موارد قوی باشین. به نظر من شانس فرد اول که حداقل های اون دانشگاه رو برآورد کرده باشه به نسبت بیشتر از فردی هست که در یک موردی مشروط شده باشه. در هر حال، این کار امکان پذیره ولی با توجه به شرایط تحصیلی هر فرد در یک محدوده رتبه ای این کار امکان پذیر هست که در مورد شما به نظرم در رتبه های اطراف 500-300 احتمال این کار وجود داره. منتهی در نظر بگیرید که در کل فاند برای ارشد محدود هست و اگر نشد ارشد رو در ایران بخونید و برای دکترا اقدام کنید که شانس بیشتری برای گرفتن کمک هزینه داشته باشید.

فول فاند هم نشد مشکلی نیست .امکان این هست که فقط شهریه ی دانشگاه رو نپردازم مثلا در قبال ta .برای مقطع ارشد؟

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-04-2014, 10:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-04-2014, 10:55 AM توسط Torkan.)
با اجازه از امیرحسین عزیز:
اشکان جان قبلا هم بارها گفته شده که اکثر دانشگاهها در قبلا ta یا ra ای که بهتون میدن شهریه رو waive میکنن یعنی نادیده میگیرن. حالا هر مقطعی میخواد باشه. خیلی لطف بکنه دانشگاه همون اول شهریه شما رو کم میکنه مثلا میگه 50 درصدش رو نادیده گرفتیم که اونم همون طور که M1ke عزیز گفت بسته به نمرات gmat برای شما( رشته مدیریتی) و معدل هستش.
کلا اگر دنبال فاند هستید یا مستقیم دکترا اپلای کنید یا ارشد رو ایران بخونید واسه دکترا بیاید که به نظرم اگر عجله ندارید دومی بهتره!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین vahidsadri2000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-04-2014, 12:56 AM
سلام امیرحسین جان
من دانشجوی ارشد کامپیوتر هستم و تصمیم دارم خودم را واسه امتحان آیلتس آماده کنم، من قبلا هیچ کلاس زبانی بیرون نرفتم و همیشه خودم خوندم و در سطح معمولی هستم و در زبان تخصصی خودم بیشتر وارد هستم.
الان که قصد دارم برای آیلتس آماده بشم بعضی میگن خودخوان اخونم بعضی میگن خصوصی استاد بگیرم بعضی کلاس پیشنهاد میدن واقعا نمیدونم باید چه کار کنم و توی روز میتونم حداقل روزی 4 الی 5 ساعت وقت بذارم
به نظر شما با چه روشی خودم را به آزمون آیلتس برسونم؟

سپاس

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-05-2014, 11:51 AM
(27-04-2014, 12:56 AM)'vahidsadri2000' نوشته: سلام امیرحسین جان
من دانشجوی ارشد کامپیوتر هستم و تصمیم دارم خودم را واسه امتحان آیلتس آماده کنم، من قبلا هیچ کلاس زبانی بیرون نرفتم و همیشه خودم خوندم و در سطح معمولی هستم و در زبان تخصصی خودم بیشتر وارد هستم.
الان که قصد دارم برای آیلتس آماده بشم بعضی میگن خودخوان اخونم بعضی میگن خصوصی استاد بگیرم بعضی کلاس پیشنهاد میدن واقعا نمیدونم باید چه کار کنم و توی روز میتونم حداقل روزی 4 الی 5 ساعت وقت بذارم
به نظر شما با چه روشی خودم را به آزمون آیلتس برسونم؟
سپاس

سلام

والا به نظر من بستگی داره کی میخاین امتحان بدین
اگه میخاین خیلی زود امتحان بدین، به نظر من خودتون بخونین بهتره ! چون کلاس وقت میبره
ولی اگه وقت دارین، به نظر من ترکیب خودخوانی و کلاس بهترینه(چون شما تا حالا کلاسی نرفتی و به نظر من نیاز به یک استاد داری که اشتباهاتت رو رفع کنه)

موفق باشی دوست عزیز من Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »