رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
27-10-2011, 11:18 AM
ارسال: #1
Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
سلام
حسن روحی هستم.دانشجوی ترم 7 مهندسی برق-الکترونیک.در حال حاضر هم در حال امادگی برای امتحان IELTS پنجم اذر ماه هستم و همچنین در حال اماده کردن مدارک برای اپلای پاییز 2012.علاقه مند به رشته ی انرژی های تجدید پذیر .میتونم در مورد دانشگاه های کشور روسیه بلاروس اوکراین استونی اسلوونی اسلواکی مجارستان لتوانی لتونی و سایر کشورهای اروپای شرقی اطلاعاتی رو در اختیار دوستان قرار بدم.از معرفی شهر ها کشورها گرفته تا معرفی دانشگاه های انگلیسی زبان در کشورهای اروپای شرقی(ترجیحا در در زمینه ی برق قدرت و انرژی)و در کل دانشگاه های اروپایی که برق رو به انگلیسی ارائه میکنند.
امید وارم که بتونم کمکی کرده باشم
19-03-2012, 06:56 PM
ارسال: #2
RE: Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
(27-10-2011 11:18 AM)rulany نوشته است:  من فارغ
سلام
حسن روحی هستم.دانشجوی ترم 7 مهندسی برق-الکترونیک.در حال حاضر هم در حال امادگی برای امتحان IELTS پنجم اذر ماه هستم و همچنین در حال اماده کردن مدارک برای اپلای پاییز 2012.علاقه مند به رشته ی انرژی های تجدید پذیر .میتونم در مورد دانشگاه های کشور روسیه بلاروس اوکراین استونی اسلوونی اسلواکی مجارستان لتوانی لتونی و سایر کشورهای اروپای شرقی اطلاعاتی رو در اختیار دوستان قرار بدم.از معرفی شهر ها کشورها گرفته تا معرفی دانشگاه های انگلیسی زبان در کشورهای اروپای شرقی(ترجیحا در در زمینه ی برق قدرت و انرژی)و در کل دانشگاه های اروپایی که برق رو به انگلیسی ارائه میکنند.
امید وارم که بتونم کمکی کرده باشم

سلام من فارغ التحصیل مهندسی مکانیک هستم چند وقت پیش دانشگاه های اسلونی نظرم رو جلب کرد میخواستم بدونم امکان گرفتن بورس و پذیرش از دانشگاه های اروپای شرقی چقدر است. پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.
19-03-2012, 11:05 PM
ارسال: #3
RE: Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
گرفتن بورس اونم در مقطع ارشد اونم در اروپای شرقی غیر ممکن هست تقریبا. اما پذیرش خوب شانس زیادی داری.البته بستگی به معدلت و دانشگاهی که داری اپلای میکنی داره.اسلوونی گرون در میاد کلا! حواست باشه.چون شهریه دانشگاه های تقریبا سالی 4000تا 5000 یورو هست در سال.از این نظر میگم گرون که هزینه ی تحصیل با جایی مثل فرانسه المان فنلاند و... برابر یا حتی گرون تر هم هست.اما در مقایسه با بعضی از این کشورهای اسیایی انتخاب خوبی میتونه باشه.