رتبه موضوع:
  • 9 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کار آلمان
26-06-2013, 11:49 PM (آخرین ویرایش در 03-07-2013 10:49 AM توسط Babak.)
ارسال: #1
ویزای کار آلمان
سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون
27-06-2013, 01:11 AM
ارسال: #2
RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت آلمان
(26-06-2013 11:49 PM)'پریس' نوشته:  سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون

 
ویزایی که شما باید بگیرید ویزای تجاری است. به این راهنما در سایت سفارت آلمان مراجعه کنید. توی این راهنما پاسخ سوالات شما داده شده است.

آنگاه که تو در مغاک مینگری، مغاک نیز در تو مینگرد.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
27-06-2013, 01:12 AM
ارسال: #3
RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت آلمان
(16-06-2013 08:26 PM)'mohammadshz' نوشته:  سلام 
من از دانشگاه مئنیخ المان پذیرش دارم
الان سفارت زودتر از اگوست وقت نمی ده و اکتبر هم که باید اونجا باشم حالا سوالی که برام پیش اومده این هست  که که چقدر طول میکشه تا ویزا بدن آیا دو ماه زمان مناسبی هست؟؟؟

 
دو ماه خوبه و میتونین روش حسای کنید. کلا ویزای شنگن بین 18 روز تا 5 هفته طول میکشه
 

آنگاه که تو در مغاک مینگری، مغاک نیز در تو مینگرد.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
15-07-2013, 03:49 AM
ارسال: #4
مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

 
15-07-2013, 03:58 AM
ارسال: #5
RE: مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
(15-07-2013 03:49 AM)'HadiAsiaie' نوشته:  سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

 
پاسخ شما در اینجا داده شده است.

آنگاه که تو در مغاک مینگری، مغاک نیز در تو مینگرد.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
15-07-2013, 04:23 AM
ارسال: #6
RE: مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
مرسی.
ولی من فکر نمیکنم که ویزایی که من میخوام تجاری/بازرگانی باشه. چون که ویزای تجاری  از نوع شنگنه در صورتی که ویزایی که من میخوام ویزای اقامت هست. قرارداد کاری که من با این شرکت بستم هیچ محدودیتی نداره و لااقل ۶ ماه طول میکشه.

تو سفارت یه لینک واسه ویزای اقامت ولی اون به نظر فقط واسه دانشجو ها هست.
02-09-2013, 02:51 AM
ارسال: #7
RE: ویزای کار آلمان
دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه
02-09-2013, 04:35 AM
ارسال: #8
RE: ویزای کار آلمان
(02-09-2013 02:51 AM)'arrkaa' نوشته:  دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه

 
درود و خوش آمدید به این فروم
میتوانید این جا را ببینید.

آنگاه که تو در مغاک مینگری، مغاک نیز در تو مینگرد.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist
02-09-2013, 09:40 AM (آخرین ویرایش در 02-09-2013 09:41 AM توسط arrkaa.)
ارسال: #9
RE: ویزای کار آلمان
سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟
02-09-2013, 12:55 PM
ارسال: #10
RE: ویزای کار آلمان
(02-09-2013 09:40 AM)'arrkaa' نوشته:  سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟

 
دروود.
مگه میشه شرکت ازتون راجع به تحصیل و مدرک زبان چیزی نخواهد؟!! من یکی از دوستانم در شهر دورتمند شرکتی که باهاش کار میکنه شرکت libher ازش علاوه بر تمامی موارد فوق حتی بهش گفته لیست بیمه که در ایران کار میکرده رو هم براش ارسال کنن. من فکر نمیکنم خیلی راحت با این قضیه برخورد کنند اون هم کشوری مثل المان که قانونمند است مگر اینکه دیگه از نزدیک کارتون رو دیده باشن و صحه گذاشته باشن.

If life hands you lemons, make lemonade and sell it for a profit


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان Mr-Voltage 8 1,955 05-04-2014 10:52 PM
آخرین ارسال: kourosh50
  تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان spt 7 2,709 29-03-2014 03:37 AM
آخرین ارسال: نولته
  ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت spt 42 3,477 28-03-2014 10:17 PM
آخرین ارسال: نولته
  ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن Faraz 23 5,784 07-03-2014 05:49 PM
آخرین ارسال: ForeverBlue
  مدرک زبان برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان زهرا_ستاره_کوکب 9 747 13-01-2014 03:32 PM
آخرین ارسال: baran

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان