رتبه موضوع:
  • 9 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کار آلمان
26-06-2013, 11:49 PM (آخرین ویرایش در 03-07-2013 10:49 AM توسط Babak.)
ارسال: #1
ویزای کار آلمان
سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون
27-06-2013, 01:11 AM
ارسال: #2
RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت آلمان
(26-06-2013 11:49 PM)'پریس' نوشته:  سلام
من پذیرش کار از یک شرکت آلمانی گرفتم ،کارم سازه های پارچه ای هست و در همین رشته از یک دانشگاه آلمانی مستر گرفتم اما دوره ای که شرکت کردم نیمه حضوری بود و فقط 4 بار ویزای شنگن برای شرکت در کلاس های کوتاه مدت در هر ترم گرفتم،دوره هم به زبان انگلیسی بود و اصلا آلمانی بلد نیستم میخواستم لطف کنید راهنماییم کنید سریع ترین راه برای گرفتن ویزا چیه؟آیا لازمه که که پروسه درخواست اقامت رو طی کنم یا اینکه ویزای کار به مدت کوتاه مثلا 6 ماه میتونم بگیرم و بعد اگر قرار بشه طولانی تر بمونم همونجا درخواست تمدید ویزا بدم؟با توجه به اینکه تو سایت سفارت آلمان گزینه ویزای کار وجود نداره من با چه عنوانی باید درخواست بدم و چه مدارکی لازمه؟محتوا و عنوان دعوتنامه شرکت چی باید باشه؟
ممنون

 
ویزایی که شما باید بگیرید ویزای تجاری است. به این راهنما در سایت سفارت آلمان مراجعه کنید. توی این راهنما پاسخ سوالات شما داده شده است.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود
​گوستاو یونگ
27-06-2013, 01:12 AM
ارسال: #3
RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت آلمان
(16-06-2013 08:26 PM)'mohammadshz' نوشته:  سلام 
من از دانشگاه مئنیخ المان پذیرش دارم
الان سفارت زودتر از اگوست وقت نمی ده و اکتبر هم که باید اونجا باشم حالا سوالی که برام پیش اومده این هست  که که چقدر طول میکشه تا ویزا بدن آیا دو ماه زمان مناسبی هست؟؟؟

 
دو ماه خوبه و میتونین روش حسای کنید. کلا ویزای شنگن بین 18 روز تا 5 هفته طول میکشه
 

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود
​گوستاو یونگ
15-07-2013, 03:49 AM
ارسال: #4
مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

 
15-07-2013, 03:58 AM
ارسال: #5
RE: مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
(15-07-2013 03:49 AM)'HadiAsiaie' نوشته:  سلام.
روز خوش!
میشه لینکه مدارک ویزای کار از سفارت المان رو به من بدین.
مدارک ویزای کار برای یه شرکت کامپیوتری نه دانشگاه.
من خودم نتونستم تو سفارت المان چیزی پیدا کنم.  اگه لینکه از خود سفارت باشه عالیه. و اگه یه لینکه فارسی از همین سایتم داشته باشین خیلی خوبه(که توضیحاته مفصل تری داشته باشه.)
مرسی

 
پاسخ شما در اینجا داده شده است.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود
​گوستاو یونگ
15-07-2013, 04:23 AM
ارسال: #6
RE: مدارک مورد نیاز برای ویزای کار از المان
مرسی.
ولی من فکر نمیکنم که ویزایی که من میخوام تجاری/بازرگانی باشه. چون که ویزای تجاری  از نوع شنگنه در صورتی که ویزایی که من میخوام ویزای اقامت هست. قرارداد کاری که من با این شرکت بستم هیچ محدودیتی نداره و لااقل ۶ ماه طول میکشه.

تو سفارت یه لینک واسه ویزای اقامت ولی اون به نظر فقط واسه دانشجو ها هست.
02-09-2013, 02:51 AM
ارسال: #7
RE: ویزای کار آلمان
دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه
02-09-2013, 04:35 AM
ارسال: #8
RE: ویزای کار آلمان
(02-09-2013 02:51 AM)'arrkaa' نوشته:  دوستان سلاام
من هم برای ویزای کار از سفارت وقت گرفتم اما خیلی سر در گم هستم و نمیدونم دقیق چه مدارکی باید ببرم
مثلا نمیدونم وقتی شزکتی که باهاش قرارداد دارم مدرک دانشگاهی ازم نخواسته آیا حتما باید مدارکم رو به سفارتتحویل بدم؟چون هزینه تایید مدارک بالااتس
لطفا اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره کمک کنه

 
درود و خوش آمدید به این فروم
میتوانید این جا را ببینید.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود
​گوستاو یونگ
02-09-2013, 09:40 AM (آخرین ویرایش در 02-09-2013 09:41 AM توسط arrkaa.)
ارسال: #9
RE: ویزای کار آلمان
سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟
02-09-2013, 12:55 PM
ارسال: #10
RE: ویزای کار آلمان
(02-09-2013 09:40 AM)'arrkaa' نوشته:  سلاام
ممنونم به خاطر پاسختون
من تمام راهنماهای سفارت را قبلا خوندم.آخرش نفهمیدم اگر شرکتی که قراره در اون کار کنیم از ما مدارک تحصیلی نخواد آیا باز هم باید مدارک تحصیلیمون رو ارایه بدیم؟

 
دروود.
مگه میشه شرکت ازتون راجع به تحصیل و مدرک زبان چیزی نخواهد؟!! من یکی از دوستانم در شهر دورتمند شرکتی که باهاش کار میکنه شرکت libher ازش علاوه بر تمامی موارد فوق حتی بهش گفته لیست بیمه که در ایران کار میکرده رو هم براش ارسال کنن. من فکر نمیکنم خیلی راحت با این قضیه برخورد کنند اون هم کشوری مثل المان که قانونمند است مگر اینکه دیگه از نزدیک کارتون رو دیده باشن و صحه گذاشته باشن.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to response to your private Messages please ask these in Public


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت spt 74 8,274 امروز 06:43 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان spt 35 4,813 10-12-2014 04:46 PM
آخرین ارسال: ftn
  مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان Mr-Voltage 30 8,585 29-11-2014 07:46 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  ویزای دانشجویی برای کشور آلمان Faraz 87 6,749 19-11-2014 12:20 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن Faraz 34 9,505 01-11-2014 07:58 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان