رتبه موضوع:
  • 9 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کار آلمان
21-01-2014, 10:57 PM
ارسال: #21
RE: ویزای کار آلمان
(21-01-2014 10:28 PM)'Mr-Voltage' نوشته:  
دوست عزیز.
اگر مورد دعوتنامه داشته باشی و بری اونجا و کسی باشه که از مهارت شما ابراز علاقه کنه و تمایل به قرارداد بستن با شما رو داشته باشه چرا که نه! مشکلی ایجاد نمیشه و شما میتونی ویزای کار بگری. (البته با فرض همه اون مواردی که گفتی) 

 
دوست عزیز ممنونم
شاد باشید
من میدونم همه چی ساده و اینا نیست
ولی من بیشتر تاکیدم سره اینه که مدرک دیپلم داشته باشی..اونم فنی و حرفه ای 
خب عموی من بالای 30 سال اونجاست و اگر بشه می تونه دعوت نامه بفرسته فقط برای اقامت اونجا تنها راهش کاره دیگه (بجز تحصیل)
خب کاره سینمایی ام طوریه که بیشتر باید کار بلد باشی 
وتنها مشکلم اینه که اونجا یه مشت ریخته خیلی خدا باید باشی
خیلی باید فیلمانمه نویسی کار کنی تا بتونی شاید کسی رو پیدا کنی و ارائه بدی
16-05-2014, 09:48 PM
ارسال: #22
RE: ویزای کار آلمان
سلام. 
بنده کارشناسی ارشد نرم افزار هستم و توی حوزه شبکه تخصص دارم، می خواستم بپرسم با داشتن مدارک شبکه مثه مدارک سیسکو (CCNA, CCNP)البته منظورم بین المللی هست می تونم از المان ویزای کار بگیرم و به غیر از المان چه کشورای دیگه ای تو حوزه اروپا با داشتن این مدارک بین المللی ویزای کار میدن؟  باید المانی بلد باشم برا ویزای کار یا ielts؟  و سوال آخر هم این که این درسته که به ایرانی ها خیلی سخت ویزای کار میدن؟
لطفا راهنماییم کنین....پیشاپیش ممنون از پاسختون...
16-05-2014, 11:04 PM
ارسال: #23
RE: ویزای کار آلمان
(16-05-2014 09:48 PM)'M2020' نوشته:  سلام. 
بنده کارشناسی ارشد نرم افزار هستم و توی حوزه شبکه تخصص دارم، می خواستم بپرسم با داشتن مدارک شبکه مثه مدارک سیسکو (CCNA, CCNP)البته منظورم بین المللی هست می تونم از المان ویزای کار بگیرم و به غیر از المان چه کشورای دیگه ای تو حوزه اروپا با داشتن این مدارک بین المللی ویزای کار میدن؟  باید المانی بلد باشم برا ویزای کار یا ielts؟  و سوال آخر هم این که این درسته که به ایرانی ها خیلی سخت ویزای کار میدن؟
لطفا راهنماییم کنین....پیشاپیش ممنون از پاسختون...

 
درود بر شما

لطفا تاپیک کار در آلمان را کامل مطالعه کنید. پرسش های مشابه و پاسخ ها در آنجا قرار دارد.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. کارل گوستاو یونگ
There is no coming to consciousness without pain. Carl Jung
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
30-05-2014, 08:06 PM (آخرین ویرایش در 30-05-2014 08:10 PM توسط M2020.)
ارسال: #24
RE: ویزای کار آلمان
سلام، من فوق لیسانس نرم افزار هستم، 25 سال سن دارم و مجرد. به جز تدریس، سابقه کاری شاخصی به اون صورت ندارم. قصد دارم از المان ویزای کار بگیرم. چه اقداماتی باید انجام دهم؟  از کجا شروع کنم؟ من در حال گذراندن دور های cisco هستم و تخصصم در زمینه شبکه های کامپیوتری است. و قصد دارم مدارک بین المللی در حوزه cisco را کسب کنم. این مدارک چقدر می تواند در گرفتن ویزای کار از المان تاثیر داشته باشد؟ بدون داشتن مدارک بین المللی مربوطه به cisco چقدر شانس دارم؟ من حدود دوسال وقت دارم توی این دوسال چه کارهایی می توانم انجام دهم برای گرفتن ویزای کار...لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید خیلی سردرگمم با وضعیت کار و بازاری که توی ایران وجود داره (من تاپیک مربوط به المان رو خوندم چیز زیادی دسگیرم نشد نتونسم موارد مشابه رو پیدا کنم)...مرسی
30-05-2014, 11:31 PM
ارسال: #25
RE: ویزای کار آلمان
(30-05-2014 08:06 PM)'M2020' نوشته:  سلام، من فوق لیسانس نرم افزار هستم، 25 سال سن دارم و مجرد. به جز تدریس، سابقه کاری شاخصی به اون صورت ندارم. قصد دارم از المان ویزای کار بگیرم. چه اقداماتی باید انجام دهم؟  از کجا شروع کنم؟ من در حال گذراندن دور های cisco هستم و تخصصم در زمینه شبکه های کامپیوتری است. و قصد دارم مدارک بین المللی در حوزه cisco را کسب کنم. این مدارک چقدر می تواند در گرفتن ویزای کار از المان تاثیر داشته باشد؟ بدون داشتن مدارک بین المللی مربوطه به cisco چقدر شانس دارم؟ من حدود دوسال وقت دارم توی این دوسال چه کارهایی می توانم انجام دهم برای گرفتن ویزای کار...لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید خیلی سردرگمم با وضعیت کار و بازاری که توی ایران وجود داره (من تاپیک مربوط به المان رو خوندم چیز زیادی دسگیرم نشد نتونسم موارد مشابه رو پیدا کنم)...مرسی

 
درود بر شما
در همان تاپیک و بویژه این پست به برخی سوالات شما پاسخ داده شده است.
مهم این است که بتوانید کار پیدا کنید. پس مدارک تحصیلی و حرفه ای و سوابق کاری شما در پیدا کردن کار کمک خواهد کرد و بدیهی است که روال گرفتن کارت آبی را نیز هموار میکند. بهترین کار این است که سایتهای کاریابی کشور آلمان (مثلا این سایت) را ببینید و بررسی کنید هم اکنون برای متخصصین شبکه و سیسکو چه مشاغلی وجود دارد (در مقایسه با سایر مشاغل)

برای کار پیدا کردن در کشورهای اروپایی این موارد بسیار مهم هستند:
1- دانستن زبان کشور مقصد
2- سابقه کار قبلی
3- تخصص

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. کارل گوستاو یونگ
There is no coming to consciousness without pain. Carl Jung
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.​ Carl Jung
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist. George Carlin
31-07-2014, 02:18 AM
ارسال: #26
RE: ویزای کار آلمان
سلام.

دوستان امسال کسی برای این نوع ویزا اقدام کرده؟ من چک-لیست Residence Permit for Employment رو بارها خوندم اما هنوز برام یسری نقاط نامفهومه. تقریباً یک ماه دیگه هم وقت سفارت دارم.

دقیقاً میخوام بدونم چه مدارکی باید ببرم؟
کدوم مدارک حتماً باید ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه شده باشن؟ کدوم مدرک نیاز به تأیید سفارت دارن؟
آیا مدرک تحصیلی فقط کارشناسی کافیه یا باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم برد؟ آیا اینا هم نیاز به تأیید سفارت دارن؟ برای اینکه ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه مدرک کارشناسی رو سفارت تأیید کنه چه مدارکی رو باید همراهش ببرم؟

و برای ویزای همراه چطور؟ چه مدارکی نیاز به ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه دارن و کدوما باید تأیید بشن؟

ممنون میشم جواب بدین. شاید جوابهاتون مرجع خوبی برای افراد دیگه بجز من هم بشه.
31-07-2014, 10:20 AM
ارسال: #27
RE: ویزای کار آلمان
(31-07-2014 02:18 AM)'bluecard' نوشته:  سلام.
دوستان امسال کسی برای این نوع ویزا اقدام کرده؟ من چک-لیست Residence Permit for Employment رو بارها خوندم اما هنوز برام یسری نقاط نامفهومه. تقریباً یک ماه دیگه هم وقت سفارت دارم.
دقیقاً میخوام بدونم چه مدارکی باید ببرم؟
کدوم مدارک حتماً باید ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه شده باشن؟ کدوم مدرک نیاز به تأیید سفارت دارن؟
آیا مدرک تحصیلی فقط کارشناسی کافیه یا باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم برد؟ آیا اینا هم نیاز به تأیید سفارت دارن؟ برای اینکه ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه مدرک کارشناسی رو سفارت تأیید کنه چه مدارکی رو باید همراهش ببرم؟
و برای ویزای همراه چطور؟ چه مدارکی نیاز به ترجمه رسمی دادگستری/وزارت خارجه دارن و کدوما باید تأیید بشن؟
ممنون میشم جواب بدین. شاید جوابهاتون مرجع خوبی برای افراد دیگه بجز من هم بشه.

 
دوست عزیز
منظور شما اگر ویزای کار و بلو کارت باشه. مهمترین اون برگه ای است که کارفرما برای شما ارسال میکنه و توش به این اشاره میکنه که به شما نیاز داره. بعد هم سایر مدارک همچون مدرک کارشناسی و ترجمه شده و سایر امور همچون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه. 
ضمن اینکه فرمهای مربوط هم در سفارت باید تمکیل بشه. 
ویزای همراه هم باید در اون برگه که کارفرما درخواست شده باشه. والا بعد از اینکه شما تشریف بردی المان میتونی برای اونها درخواست ملحق شدن به شما رو ارسال کنی. البته نمیدونم شما به زبان المانی تسلط داری یا نه اگر که کارفرما قراره شما رو به عنوان یک کارشناس که به زبان المانی نیاز داره باید این مدرک هم برای ویزا ارائه بشه.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
31-07-2014, 12:18 PM
ارسال: #28
RE: ویزای کار آلمان
سلام. ممنون از پاسختون. من قرارداد کار رو دارم و حتی بیمه ای که اونجا برای من و همسرم ثبت شده. و فرم هارو تکمیل کردم. نکته ای که نمیدونم و حتی به سفارت هم ایمیل زدم اما جوابی نگرفتم اینه که چه مدارکی رو باید ترجمه دادگستری/وزارت ارائه بدم و چه مدارکی نیاز به تأیید خود سفارت آلمان داره. قبلاً سفارت آلمان توی ایران برای ویزای کار هیچ راهنما و چک-لیستی نداشت، اخیراً یک راهنما قرار داده که متأسفانه توو مطلب خاصی ذکر نشده و یجورائی copy/paste راهنماهای دیگشونه بجز بند قرارداد. و من هم تابحال درگیر پروسه ی تأیید مدارک نبودم.
راجع به تأیید مدارک برای تحصیل خوندم اما تاحالا ندیدم کسی در رابطه با ویزای کار چیزی نوشته باشه. توی راهنما نوشته که مدرک تحصیلی معتبر در آلمان و تصویر از سایت anabin یا نامه از وزارت آموزش آلمان. مثلاً دانشگاه آزاد توی سایت anabin بصورت h+/- ثبت شده و حتی مدرک کامپیوتر دانشگاه آزاد کلاً نیست. خب برای اینکار شرکت بمن گفت مدرک کارشناسیم رو ببیرم سفارت فقط تأیید کنه و بعد به همراه ریزنمرات و دیپلم براشون بفرستم تا اونا پروسه ی KMK (ZAB) رو انجام بدن. اما خب من الان نمیدونم با توجه به اینکه برای ویزای کار دارم اقدام میکنم به چه صورتی باید مدرک کارشناسیم رو تأیید کنم.
(31-07-2014 10:20 AM)'Mr-Voltage' نوشته:  
دوست عزیز
منظور شما اگر ویزای کار و بلو کارت باشه. مهمترین اون برگه ای است که کارفرما برای شما ارسال میکنه و توش به این اشاره میکنه که به شما نیاز داره. بعد هم سایر مدارک همچون مدرک کارشناسی و ترجمه شده و سایر امور همچون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه. 
ضمن اینکه فرمهای مربوط هم در سفارت باید تمکیل بشه. 
ویزای همراه هم باید در اون برگه که کارفرما درخواست شده باشه. والا بعد از اینکه شما تشریف بردی المان میتونی برای اونها درخواست ملحق شدن به شما رو ارسال کنی. البته نمیدونم شما به زبان المانی تسلط داری یا نه اگر که کارفرما قراره شما رو به عنوان یک کارشناس که به زبان المانی نیاز داره باید این مدرک هم برای ویزا ارائه بشه.

 
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن Faraz 34 8,565 امروز 07:58 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  مدت زمان لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان Faraz 16 7,577 امروز 07:55 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان Mr-Voltage 26 7,168 28-10-2014 06:31 PM
آخرین ارسال: ملورین
  ویزای دانشجویی برای کشور آلمان Faraz 79 5,516 09-10-2014 08:35 AM
آخرین ارسال: Mr-Voltage
  تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان spt 23 4,154 08-10-2014 12:30 PM
آخرین ارسال: Mr-Voltage

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان