عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-04-2013, 06:17 PM
(21-04-2013, 05:51 PM)'mohsen67' نوشته: منظورم 2015 بود [img]images/smilies/confused.gif[/img]

به خاطر داشته باشید که اگر اول یک امتحان رو آبان می دید و چند ماه بعد در تیر تافل، امکان استفاده از کارنامه های رایگان رو هم ممکنه از دست بدید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2013, 07:46 PM
یعنی محدودیت زمانی داره کارنامه رایگان ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-04-2013, 08:16 PM
(21-04-2013, 07:46 PM)'mohsen67' نوشته: یعنی محدودیت زمانی داره کارنامه رایگان ؟

دوست من، شما اگر قبل از امتحان، اون 4 کد رو وارد/تعیین کنی، 4 ارسال رایگان خواهی داشت ولی بعد از امتحان، باید به ازای هر ریپورت، 25 دلار به ETS پرداخت کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2013, 08:23 PM
(21-04-2013, 07:46 PM)'mohsen67' نوشته: یعنی محدودیت زمانی داره کارنامه رایگان ؟

‌كارنامه ي رايگان با پست مياد سنجش. اما 4 ريپورت براي 4 دانشگاه رو بايد قبل آزمون مشخص كنيد و اونزمان اصولا كسي هنوز در مورد انتخابهاش صد در صد نيست مگر اينكه از چند ماه قبل دانشگاه هاي خاصش رو نشونه گرفته باشه. شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین shittel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2013, 07:25 AM

سلام به همگی و ممنونم از زحماتون
من سطح زبانم در حد toefl نیست تقریبا اکثر لغات تافل برام ناآشناست و gre که دیگه هیچی... ولی باید هم امتحان GRE و هم TOEFL بدم. ضمنا وقت زیادی ندارم و باید هرچه زودتر نمراتمو بگیرم. در ضمن خودم باید بخونم و کلاس نمیرم. رشته تحصیلیم برق بوده و ریاضیاتم خوب هستش. وقت آزاد هم زیاد دارم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که:
از کجا شروع کنم  از  TOEFL یا از GRE یا هر دو رو با هم بحونم؟
از کتاب(ETS official guide to the gre) دو مدل هستش یکی رنگ جلدش بنفش و یکی دیگه قرمز با عکس یه خانم . دقیقا چه تفاوتی با هم دارن؟
با توجه به اینکه من سطح زبانم خوب نیست این کتاب برای شروع مناسب هستش؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

05-05-2013, 12:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2013, 12:47 PM توسط blur.)
(05-05-2013, 07:25 AM)'shittel' نوشته:

سلام به همگی و ممنونم از زحماتون
من سطح زبانم در حد toefl نیست تقریبا اکثر لغات تافل برام ناآشناست و gre که دیگه هیچی... ولی باید هم امتحان GRE و هم TOEFL بدم. ضمنا وقت زیادی ندارم و باید هرچه زودتر نمراتمو بگیرم. در ضمن خودم باید بخونم و کلاس نمیرم. رشته تحصیلیم برق بوده و ریاضیاتم خوب هستش. وقت آزاد هم زیاد دارم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که:
از کجا شروع کنم  از  TOEFL یا از GRE یا هر دو رو با هم بحونم؟
از کتاب(ETS official guide to the gre) دو مدل هستش یکی رنگ جلدش بنفش و یکی دیگه قرمز با عکس یه خانم . دقیقا چه تفاوتی با هم دارن؟
با توجه به اینکه من سطح زبانم خوب نیست این کتاب برای شروع مناسب هستش؟

شما میخواین پاییز 2014 اپلای کنید؟ این البته تصمیمیه که شما باید بگیرین که کدوم امتحانو زودتر بدین ولی در هر حال به چندتا نکته توجه کنید. اولا اینکه GRE در ایران سه بار فقط برگزار میشه که اگه بخواین پاییز ااپلای کنید باید یا اواخر مهر و یا اواخر آبان این امتحانو بدین. پس زمان این امتحان ثابته...حالا شاید میتونین تافل رو دو سه ماه آینده امتحان بدین که با توجه به اینکه میگین سطح زبانتون خیلی خوب نیست پس احتمالا لازم باشه که بیشتر وقت بذارین...توصیه میکنم حتما اقلا سه ماهی قبل از GRE روش متمرکزتر کار کنید...بیشتر باشه که بهتر...اول خیلی سریع 504 رو تموم کنیدبعدش 1100 رو بخونین...همراهش می تونید منهتن جلد 7 براردینگ و رایتینگ و همین طور official guide رو بخونین. چون ریاضیتون خوبه شاید همون official برا ریاضیتون کافی باشه. من پیشنهاد میکنم این مجموعه مگوش رو هم تو برنامه تون قرار بدین. همه اینا تو کتابخونه سایت هستن به اضافه منابع دیگه....ازونجا میتونین دانلود کنید. ضمنا قبل امتحان دو مجموعه تست کامل official guide و همینطور practice book رو کار کنید. موفق باشین.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین محمد10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-06-2013, 09:21 PM
سلام دوستان 
چندتا سوال داشتم میشه کمکم کنید
اول اینکه برای اینکه تو ازمون نمره خیلی عالی بگیریم از چه منابعی باید استفاده کنیم؟
و مینیمم و ماکزیمم نمره gre جدید چقدره و نسبت به قدیمیه راحت تر شده یا سخت تر؟
ممنون [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-06-2013, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2013, 02:57 PM توسط MaMi.)
(02-06-2013, 09:21 PM)'محمد10' نوشته: سلام دوستان 
اول اینکه برای اینکه تو ازمون نمره خیلی عالی بگیریم از چه منابعی باید استفاده کنیم؟

منابع: 1100، ورد اسمارت، وربال ادونتج، 800، لغات آخر کاپلان بعنوان منابع لغت (البته قرار نیست یکی همه رو بخونه...من صرفا لیست کردم)
منهتن برا ریاضی و جلد 7 برا ردینگ و رایتینگ، بارونز برا ریاضی بد نیست، پرینستون، بیگ بوک (بخش هایی که در آزمون جدیدم هست)، بایبل هم برا ریاضی خوبه ضمنا و در نهایت مجموعه مگوش که مفیده. مقاله از ژورنال هایی مثل اکونومیست... مهمترین منبع خود official guide هست مسلما و کامپلت تست های اون و همین طور کامپلت تست های پرکتیس بوک ها که حتما باید نزدیک امتحان کار شن.
مینی مم 260 و نمره از 340 هست...سختی و آسونیش رو نمیشه گفت ولی استفاده از لغات مهجور کمتر شده و بیشتر استنباط و تحلیل تست میشه...
ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر، جهت تصحیح حداقل نمره ذکر شده
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-06-2013, 11:43 PM

در تكميل صحبتهاي خوبه دوستم : 
رياضي كمي جا افتاده تر شده و ديگه به راحتي 170 كسب نميشه. قبلا خيلي ها  800 ميشدن. لغت هم ديگه به تنهايي كارساز نيست و درك و فهم مطلب اهميت بيشتري پيدا كرده . لذا كساني كه حافظه هاي خوب دارن ديگه به راحتي نميتونن نمره ي خوب بگيرن اگر كه تحليل ندونند.
اما در كل هر چي بخوني كمه و هر چي بيشتر بخوني نتيجه بهتره. شادزي[img]images/smilies/wink.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-06-2013, 10:17 AM

در سیستم جدید میانگین کل نمرات ثابت ولی میانگین وربال بیشتر شده و میانگین کوانت به همان میزان کمتر که برای غیر نیتیو حسنش این است که اگه توی ریاضی نمره خیلی بالا بیاره گرفتن یه نمره مناسب در کوانت امکان پذیر شده و در مجموع نمره مورد نیاز میشه کسب کرد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 28 بعدی »