عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ذکر رتبه کنکور سراسری در رزومه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-12-2013, 12:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2013, 12:21 AM توسط ahmadpashaei.)
امروز رفتم سازمان سنجش برای گرفتن گواهی رتبه کنکور که طبق معمول و بر حسب وظیفه تجربه ام رو میذارم چون به هر حال جدیدترین هست و احتمالا استفاده میشه توسط دیگران:
اولش متصدی گواهی گفت از کارتخوان (P.O.S) ته سالن 29000 ریال بریز به حساب خزانه داری که خوشحال شدم بانک ملی نمی رم و اینجوری شدم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img].گفتم شماره داوطلبی و پرونده رو نیاوردم(یادم نبود) گفت نمی خواد من دیگه اینجوری شدم[img]images/smilies/huh.gif[/img]بعد یک فرم داد به نام «فرم درخواست گواهی (رتبه و قبولی)» و گفت پرش کن با رسید پرداخت بده به دبیرخانه. دبیرخانه هم بعد از ثبت درخواست یک فیش کوچک حاوی شماره نامه داد برای پیگیری و گفت 10 تا  12 روز دیگه میاد اون آدرس که توی فرم نوشتم و میشه بر دارالترجمه و .... .
موفق باشید.
پی نوشت: این شماره نامه فقط برای پیگیری از طریق تلفن زدن به سازمان هست نه پیگیری از طریق وبسایت سازمان سنجش.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-12-2013, 01:57 AM
(30-12-2013, 12:18 AM)'ahmadpashaei' نوشته: .... دبیرخانه هم بعد از ثبت درخواست یک فیش کوچک حاوی شماره نامه داد برای پیگیری و گفت 10 تا  12 روز دیگه میاد اون آدرس که توی فرم نوشتم  ...

و اگه بگین عجله دارین! فرداش میتونین با مراجعه حضوری از سنجش تحویل بگیریدش خودتون
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین سودابهه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-03-2014, 12:32 PM
سلام
من می خوام گواهی رتبه و قبولی را برای آزمون سراسری رشته
ریاضی فیزیک
و زبان
و آزمون کارشناسی ارشد
بگیرم. در این صورت آیا باید برای هر کدومش 2300 (در کل 6900) بریزم به حساب یا این که همون 2300 را بریزم همه این مواردا تو یه برگه می نویسن؟؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2014, 12:46 PM
(09-03-2014, 12:32 PM)'سودابهه' نوشته: سلام
ریاضی فیزیک
و زبان
و آزمون کارشناسی ارشد
بگیرم. در این صورت آیا باید برای هر کدومش 2300 (در کل 6900) بریزم به حساب یا این که همون 2300 را بریزم همه این مواردا تو یه برگه می نویسن؟؟؟
ممنون

سلام.اولا 2900 تومان بود نه 2300! دوم اینکه باید حضوری برید و اونجا راحت می تونید بپرسید.اصلا کار خاص و معطلی نداره.نگران نباشید[img]images/smilies/cool.gif[/img]
موفق باشید.
پی نوشت: اگر رتبه شما بین 2% اول هست این گواهی رو بگیرید وگرنه خیلی جالب نیست
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2014, 01:21 PM
(09-03-2014, 12:32 PM)'سودابهه' نوشته: سلام
ریاضی فیزیک
و زبان
و آزمون کارشناسی ارشد
ممنون

برای هر کدوم جداگانه پول حساب می کنند.
نقل قول  

آفلاین panizmostowfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-07-2014, 11:06 PM
سلام دوستان، من زیاد از این 1% یا 2% سر در نیاوردم، من ورودی 86 مترجمی زبان بودم. رتبه ی 507 منطقه ی دو با این حساب چجوری میشه؟ یعنی برم دنبال گرفتنش؟ برای اپلای واسه دانشگاه های استرالیا بدرد میخوره یا نه؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-07-2014, 11:56 PM
(10-07-2014, 11:06 PM)'panizmostowfi' نوشته: سلام دوستان، من زیاد از این 1% یا 2% سر در نیاوردم، من ورودی 86 مترجمی زبان بودم. رتبه ی 507 منطقه ی دو با این حساب چجوری میشه؟ یعنی برم دنبال گرفتنش؟ برای اپلای واسه دانشگاه های استرالیا بدرد میخوره یا نه؟ مرسی

سلام دوست خوبم
والا رتبه قبولی اگه 10 نفر برتر کنکور باشی یا مثلا رتبه 1 تا 3 فارغ التحصیلان بشی یک چیزی ولی بقیه تاثیری حداقل برای استرالیا نداره
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین هاجر خانی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-08-2014, 04:28 PM
سلام
من کارنامه تموم کنکورهایی که دادم را دارم
ایا اصلا نیاز هست این کارنامه ها ترجمه بشه یا فقط گفتن تو رزومه کافی
2) و اینکه ایا حتما باید از سنجش گواهی بگیرم یا میتونم همین کارنامه را بدم برا ترجمه
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  22-08-2014, 06:20 PM
(22-08-2014, 04:28 PM)'هاجر خانی' نوشته: سلام
من کارنامه تموم کنکورهایی که دادم را دارم
ایا اصلا نیاز هست این کارنامه ها ترجمه بشه یا فقط گفتن تو رزومه کافی
2) و اینکه ایا حتما باید از سنجش گواهی بگیرم یا میتونم همین کارنامه را بدم برا ترجمه

سلام. ذکر رتبه در کنکور در خود رزومه کافیه. ولی اگر کشورهایی نیاز به مدرک رسمی داشته باشن مثل آلمان،خوب باید به طریقی که در این پست و پست بعدی(maryam4312) توضیح دادیم عمل کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-08-2014, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2014, 10:48 PM توسط sepinaz.)
سلام
من رتبه ی کنکور سراسری 2143 کشوری و 118 منطقه 3 بوده سال 88 ( سر یه اشتباه اومدم این رشته ( عمران - نقشه برداری ) بعدن که کارنامه دومم اومد دیدم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول بودم و عین ....... ها چون سابقه ی برنامه نویسی نداشتم از کامپیوتر ترسیدم و انتقالی نگرفتم )
حالا این بگذرد
بعد بره ارشد نفر دوم ورودی بودم و بدون کنکور میتونستم وارد گرایش سنجش از دور شم ( 10 درصد اول ورودی )
ولی من چون میخواستم حتما GIS بخونم نشستم کنکور دادم و رتبم شد 12 ( البته از بین دیگه حداکثر 1600- 1800 نفر نمیدونم کل کشور چند نفر ارشد نقشه برداری شرکت میکنن)
GIS روزانه فقط 8 نفر میگرفت دانشگاه تهران و مجیور شدم همون RS رو برم
حالا یه سوال تا حالا خیلی ناراحت بودم که چرا اصن ارشد کنکور دادم ولی آیا گرفتن این گواهی ها کمکی به رزومه ی من میکنه؟؟؟؟؟؟

1- گواهی رتبه ی کنکور کارشناسی از سازمان سنجش
2- گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران
3- گواهی رتبه ی کنکور ارشد از سازمان سنجش ( هنوزم قاطم که چرا کنکور دادم واسه ارشد چیزی رو که داشتم دوباره بدست آوردم )
الانم در حال درس خوندن و تکمیل رزومه ام ولی مقاله ندارم هنوز ( حتی یکی conf با اینکه همه ی اطرافیانم میگن چرته بده من ترجیح میدم وقتم رو به جای منفرانس های الکی بذارم رو زبان )

یه سوال مهم دیگه فرق نمیکنه گواهی ها رو کی از سازمان سنجش بگیرم؟
20 سال هم بگذره میدن؟؟؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »