|
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
|
|
31-01-2011, 12:27 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
کاربران گرامی
چنانچه در مورد نوشتن بخش سوابق و تجارب رزومه به راهنمایی یا نظرخواهی نیاز دارید سوالات خود را در این تاپیک مطرح نمایید. |
|||
|
01-03-2011, 04:57 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: سوالات متداول در بخش Experiences رزومه
سلام.
دوستان اکثر کارهایی رو که من تو این 6 ترم انجام دادم مربوط میشه به کارهای آخر ترم واحدهام که هیچ evidence هم براشون ندارم ! چیکار کنم ؟ اگه ننویسم رزومه ام خالی میشه !! مثلا تو بخش relevalent experience نوشتم mostly for end-term project - more information avaliable upon request بعد عنوان کارها یی رو که کردم + سال و ترم و relevalent credit نوشتم !! دوستان باتجربه نظری حرفی چیزی ؟؟؟ |
|||
|
02-03-2011, 01:52 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 02-03-2011 01:52 AM توسط Babak.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برای مواردی که در قسمت تجربیات کاری مینویسید لازم نیست که حتما مدرک ارائه کنید. اگر احیانا ازتون خواستن، میتونید از استاد درس مربوطه بخواهید که تایید کنه، اما باید بگم که تقریبا هیچ وقت پیش نمیاد. معمولا اگر کسی بخواد که صحت مطالب نوشته شده در قسمت تجربیات رزومهی شما رو بررسی کنه، ازتون سوال میپرسه تا ببینه واقعا شما این کار رو انجام دادی و ازشون اطلاع داری یا خیر.
به نظر من فقط کافیه که جلوی تجربیات بنویسید Course Project + ترم و سال. مثلا: (Developed a Graphical User Interface for an Internet Browser (Course project, Winter 2011 «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
13-06-2011, 09:09 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 13-06-2011 09:15 PM توسط partow.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام سلام ...
برای فرم رزومه در قسمت 3- Skill & Work Experience: یه مشکلی دارم ... [b] این قسمت یه جدولی هست شامل: Company/ Organization Part time/ Full time/ Consultation Duration Position Enclosure منظورش از Enclosure چی هستش؟ |
|||
|
14-08-2011, 04:50 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 14-08-2011 04:55 AM توسط khorshid20.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(13-06-2011 09:09 PM)partow نوشته است: سلام سلام ...سلام.این فرم که میگید مربوط به کجاست؟ سلام.با خوندن مطالب این صفحه برام سوال پیش اومد.من قبلا توی یه شرکت چند ماه کار کردم بی اجر و مزد و هیچ مدرکی.میتونم اینو تو رزومه بنویسم؟یا باید حتما مدرکی باشه؟اصلا نوشتنش تاثیر مثبت داره یا منفی؟توی یه سری همایش های دانشجویی هم فعالیت داشتم .اونا هم میشه نوشت؟یا پروژه های فکستنی اخر ترما؟باید بهشون اشاره ای بشه یا نه؟ |
|||
|
14-08-2011, 02:32 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 14-08-2011 02:34 PM توسط Pejman.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(14-08-2011 04:50 AM)khorshid20 نوشته است: سلام.این فرم که میگید مربوط به کجاست؟دوست عزیز هر سوالی رو در تاپیک مربوطه بپرسید. سوالات شما بخشیش مرتبط با این تاپیک نیست. در مورد بخشی که مرتبط هست: در مورد نوشتن سابقه کاری که گفتید می تونید بنویسید و معمولاً کسی از شما مدرکی نمی خواد. البته احتمالش هست یه زمانی یه جایی از شما این رو بخواد. ولی من خیلی کم دیدم... جدای از این مساله، کاری که بدون هیچ مزد و مدرکی انجام گرفته باشه، به نظر کار خیلی قابل توجهی نمیاد. شاید ذکر کردنش خیلی مفید نباشه. سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
14-08-2011, 11:09 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(14-08-2011 04:50 AM)khorshid20 نوشته است: سلام.با خوندن مطالب این صفحه برام سوال پیش اومد.من قبلا توی یه شرکت چند ماه کار کردم بی اجر و مزد و هیچ مدرکی.میتونم اینو تو رزومه بنویسم؟یا باید حتما مدرکی باشه؟اصلا نوشتنش تاثیر مثبت داره یا منفی؟توی یه سری همایش های دانشجویی هم فعالیت داشتم .اونا هم میشه نوشت؟یا پروژه های فکستنی اخر ترما؟باید بهشون اشاره ای بشه یا نه؟به طور کلی نوشتن تجارب کاری مرتبط در رزومه ضرری نداره، مگر این که رزومه خیلی طولانی بشه و کارهای کوچیک باعث بشه که کارهای بزرگی که شما انجام دادید به چشم نیاد. در اون صورت بهتره که کارهای کوچکتر رو حذف کنید. به نظر من نوشتن کارهای داوطلبانه مثل همین ترجمه متنهای علمی که مجله دانشکده چاپ شده میتونه مفید باشه. عضویت انجمن فیزیک ایران رو هم بنویسید. تجربه کار در شرکت هم اگر به رشتهاتون مرتبط بوده و کار مهمی بوده بنویسید. مهم نیست که حقوق میگرفتید یا نه، در رزومه تجربیات شماست که مهمه، اما همون طور که پژمان گفت اگر کار باارزشی نبوده ننویسید. فعالیت در برگزاری همایشهای دانشجویی هم بد نیست و نوشتنش ضرری نداره. پروژههای کوچک آخر ترم خیلی مفید نیست، مگر این که پروژه در حدی بوده که برای شما تجربه مهمی تلقی بشه یا مطالب زیادی ازش یاد گرفته باشید. در غیر این صورت فکر نمیکنم نوشتنش لازم باشه، ولی باز بستگی به این داره که سایر تجربیات شما چی هستند. مهم اینه که بالانس خوبی از مطالب مهم در رزومه داشته باشید. در نتیجه اگر کارهای کوچیک باعث بشه که کارهای مهم شما به چشم نیاد، اون وقت بهتره که کارهای کوچیک رو حذف کنید. «ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland لطفا سوالات خودتون رو روی فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|||
|
15-08-2011, 02:47 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با تشکر از اینکه وقت گرانبهاتونو صرف پاسخ به سوالات من کردید.
|
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| سوالات متداول در بخش Honors and Awards رزومه | Zari | 9 | 905 |
25-03-2012 11:30 PM آخرین ارسال: Babak |
|
| سوالات متداول درباره ظاهر رزومه | AVA | 2 | 391 |
25-01-2012 12:09 AM آخرین ارسال: AVA |
|