عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2012, 08:32 PM
(25-09-2012, 07:58 PM)Paradise4 نوشته:
ببخشید یک سوال داشتم که شاید مسخره به نظر برسه. من برای ثبت نام عکسی که لود کردم 350 در 470 پیکسل هست ولی در سایت گفته 200 در 250 باشه. به نظرتون یک پروفایل دیگه درست کنم و یا اینکه پول رو پرداخت کنم و اشکالی نداره ؟! چون هنوز پول رو پرداخت نکردم، میترسم گیر بدند. ممنون
دوست من، شما اگر عکستون رو در سایت سنجش آپلود کرده باشید و پیغام خطایی نشون نداده باشه یعنی اینکه مشکلی نیست، چون یادم است که، زمان ایجاد پروفایل و آپلود عکس، اندازه عکسم بزرگتر بود و با پیغام خطا مواجه شده بودم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-09-2012, 08:37 PM
ممنون از توضیحاتتون. راستش پیام خطا نداد ولی چون نوشته اگر شرایط گفته شده رو نداشته باشه، مسئولیتش با خودتونه، فکر کردم یک پروفایل جدید درست کنم (البته اگر بشه) که خیالم راحت بشه.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

27-09-2012, 11:23 AM
ثبت نام کردم.حالا باید تو ETSهم ثبت نام کنم؟یا لازم نیست؟
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

27-09-2012, 11:55 AM
(27-09-2012, 11:23 AM)khorshid20 نوشته: ثبت نام کردم.حالا باید تو ETSهم ثبت نام کنم؟یا لازم نیست؟

نه دیگه لازم نیست
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین marjan_negar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-10-2012, 10:30 PM
سلام

من بعد از ایجاد GRE Account وارد سایت ETS شدم که برای امتحان ثبت نام کنم. بعد از پرسیدن یک سری سوالات، صفحه ای میاد به اسم test center selection چون من می خوام تو UAE امتحان بدم dubai رو انتخاب می کنم و محل های امتحان نزدیک دبی میاد که Schedule an Appointment رو انتخاب می کنم و در مرحله ی بعد گزینه هایی دارم که یکی از اونا Find available seats in a 3 month period است. که روزهای زیادی رو شامل میشه. مثلا تو ماه دسامبر 18 روز رو می تونم انتخاب کنم. آیا این واقعا روزای امتحانه. یعنی تعداد امتحانایی که اونجا میگیرن اینقدر زیاده؟ یه مقدار گیجم کرد این موضوع. فکر می کنم دارم اشتباه می کنم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-10-2012, 10:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2012, 10:25 PM توسط MaMi.)
من تاریخ تولدم رو در زمان ایجاد پروفایل در سازمان سنجش اشتباه وارد کردم، طبق این ارسال میدونم که میتونم از طریق Admission Ticket مشخصات و... که اشتباه وارد شده است، اصلاح کنم. فقط سوالم این است که بعد از اصلاح باید این برگه رو به ETS ایمیل یا فکس کنم یا فقط تحویل برگه اصلاح شده به سازمان سنجش کفایت میکنه؟

خودم جوابش رو یافتم در Admission Ticket ؛
Your corrected stud must be recieved at ETS in Prinseton, N.J., no later than the Friday before the test date printed on it

یعنی اصلاح شده رو براشون ایمیل یا فکس میکنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-10-2012, 06:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 06:25 PM توسط MaMi.)
من در ETS یک پروفایل ایجاد کردم. الان که میخوام با استفاده از کد 7 رقمی Admission Ticket امتحان جنرالم (20 اکتبر) پروفایل ETS و سنجش رو به مرتبط کنم (از طریق View or Print Admission Ticket در پروفایلم در ETS). همش پیغام خطا بهم میده که؛

The information you provided does not match our records. Please try again

الان مشکلی که هست این است که، من در زمان ثبت نام در سنجش، اسم چون دو بخشی است جدا از هم نوشتم (مثلا Amir Ali) ولی در زمان ایجاد پروفایل در ETS (برای TOEFL و GRE) به صورت کنار هم نوشتم (یعنی مثلا به صورت AmirAli)، ولی در Admission Ticket بین دو قسمت اسمم خط تیره (-) گذاشته است (یعنی به این صورت نوشته Amir-Ali) الان یعنی تنها راه، ایمیل زدن به ETS است که اصلاح کنند (اون خط تیره رو بردارند)؟ Undecided
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-10-2012, 08:43 PM
(17-10-2012, 06:24 PM)MaMi نوشته:
من در ETS یک پروفایل ایجاد کردم. الان که میخوام با استفاده از کد 7 رقمی Admission Ticket امتحان جنرالم (20 اکتبر) پروفایل ETS و سنجش رو به مرتبط کنم (از طریق View or Print Admission Ticket در پروفایلم در ETS). همش پیغام خطا بهم میده که؛

The information you provided does not match our records. Please try again

الان مشکلی که هست این است که، من در زمان ثبت نام در سنجش، اسم چون دو بخشی است جدا از هم نوشتم (مثلا Amir Ali) ولی در زمان ایجاد پروفایل در ETS (برای TOEFL و GRE) به صورت کنار هم نوشتم (یعنی مثلا به صورت AmirAli)، ولی در Admission Ticket بین دو قسمت اسمم خط تیره (-) گذاشته است (یعنی به این صورت نوشته Amir-Ali) الان یعنی تنها راه، ایمیل زدن به ETS است که اصلاح کنند (اون خط تیره رو بردارند)؟ Undecided

درود
حالا چه اصراری هست که اون خط تیره برداشته شود؟! حدس میزنم اسامی که دوبخشی هستند رو بینشون خط تیره می گذارند و اگرم اینطور نباشه وجود یک خط تیره که تغییری در مشخصات و هویت شما ایجاد نمیکنه!
راهکاری که من به ذهنم میرسه اینه که مشخصاتت رو در قسمت correction stub کارت ورود به جلسه اصلاح کن واسشون ایمیل بزن به gre-info@ets.org هرچند در این قسمت توضیج داده که شما نمی تونید اسمتون رو تغییر دهید و شما که نمی خواید تغییر بدید می خواید اصلاح کنند. در متن ایمیلی هم که بهشون میزنی توضیحات لازم رو بده

نکته مهم، کلیه تغییرات اعم از ارسال یا تغییر کد ، اصلاح مشخصات باید تا قبل از روز جمعه صورت بگیرد
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-10-2012, 09:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 09:50 PM توسط MaMi.)
والا کریم جان، من مسئله ام این است که الان با کد 7 رقمی روی Admission Ticket نمیتونم وارد پروفایل ETS بشوم. طبق پیشنهاد یکی از دوستان با تجربه در این زمینه، با کد 8 رقمی حضور در جلسه هم امتحان میکنم، اگر باز نشد، یک ایمیل به همراه کپی گذرنامه ارسال میکنم برای ETS، یا در بدترین حالت ایجاد یک پروفایل جدید در ETS...!
اصرار من هم به این دلیل است که در پروفایل TOEFL همینجوری (مثلا AmirAli) اسم رو وارد کردم، خواستم دو تا پروفایل یکی باشد Smile
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-10-2012, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2012, 06:21 PM توسط MaMi.)
خب دوستان، من مشکلم حل شد، بدین صورت که؛
1- Admission Ticket رو اصلاح کردم (اسمم رو به صورت AmirAli نوشتم) و اون رو اسکن و ایمیل کردم برای ETS
2- روز امتحان هم Admission Ticket اصلاح شده رو تحویل دادم!
3- امروز برام یک ایمیل اومد که "As you requested, we have revised the name and date of birth information on your GRE file" و بعد هم تونستم با استفاده از Registration Number و Test Center Number نوشته شده روی Admission Ticket، پروفایل سنجش و ETS رو بهم مرتبط کنم (یعنی الان کد دانشگاه های انتخابی برای ارسال نمره رو میتونم در پروفیل ETS ببینم)
4- هیچ مدرک شناسایی هم از من نخواستند که براشون Fax کنم.
5- جواب ایمیل رو هم حدودا 7 روزه دادند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 44 بعدی »