عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2012, 10:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2012, 10:57 PM توسط MaMi.)
(22-06-2012, 10:35 PM)Nasim67 نوشته: ...تا زمانیکه مدرکتونو آزاد نکرده باشید (چه با پرداخت پول و چه از طریق عدم کاریابی) نمی تونید ریز نمراتتونو دریافت کنید، که خوب طبیعتا بدون ریز نمراتتون مدارکتون ناقص خواهد بود...
در تکمیل حرف های نسیم جان باید بگم که شما با توجه به اینکه الان دانشجو هستی (؟) میتونی از دانشگاه درخواست ریزنمرات بدی و کارهای پذیرشتون رو با این ریزنمرات پیگیری کنی (البته نمره درس های ترم آخرتون شامل پایان نامه، ذکر نخواهد شد)
موفق باشی دوست من Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2012, 10:51 PM
سلام
دوستان جواب رو دادن و من هم نمیخوام بحث از تاپیک منحرف شه. فقط یک نکته رو اضافه کنم. مدرک موقت درسته که ارزش ترجمه نداره ولی خیلی از دانشگاه ها قبول میکنن که شما ترجمه غیر رسمی این مدرک رو به همراه ریزنمرات (دانشگاه معمولا قبول میکنه ترجمه مدرک موقت رو همراه با ریز نمرات بذاره تو پاکت و مهر کنه که حالت یک کمی رسمی بگیره) براشون بفرستین تا زمانی که مدرک اصلیتون حاضر بشه. اما بعضی هاشون هم سخت گیرن و قبول نمیکنن. پس حتما در این مورد ازشون سوال کنین.
اما بعد از اینکه پذیرش گرفتین و برای ثبت نام حتما باید اصل مدرک رو بهشون ارائه بدین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-07-2012, 11:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2012, 01:49 AM توسط Nasim67.)
مدارک لازم برای جهت صدور دانشنامه و گواهی ریزنمرات تائید شده (دانشگاه تهران)

* مدارک عمومی

1- اصل گواهی موقت (در صورتی که دریافت شده باشد)

2- پرداخت مبلغ 10000 ریال هزینه الصاق تمبر (به صورت دستی پرداخت می شود)

3- یک قطعه عکس جدید

4- ارائه تسویه حساب قطعی (در صورت وجود بدهی) از صندوق رفاه
تبصره 1 : فارغ التحصیلان سال های 1354 الی 1361 موظف هستند ابتدا به سرپرستی دانشجویی دانشکده مربوطه مرجعه و پس از دریافت فرم میزان بدهی تائید شده به صندوق رفاه مراجعه کنند.
تبصره 2 : فارغ التحصیلان سال های 1358 الی 1367 موظف هستند نامه تسویه حساب از موسسه اعتباری دانشگاه را نیز ارائه دهند.

5- ارائه گواهی انجام کار از کارگزینی محل خدمت (از زمان شروع تا زمان اشتغال برابر مدت میزان تعهدات ذکر شده در گواهی موقت)

6- تصویر دانشنامه و فرم نحوه انجام تعهد آموزش رایگان در مقاطع قبلی (جهت دریافت ریزنمرات تائید شده)

* مدارک اختصاصی

1- شاغلین در آموزش و پرورش : ارائه فرم 502 و نامه عدم تعهد از آموزش و پرورش و بلامانع بودن صدور و تحویل کلیه مدارک تحصیلی

2- اعضای رسمی سپاه : ارائه نامه عدم تعهد به سپاه و بلامانع بودن صدور و تحویل کلیه مدارک تحصیلی (با ذکر دقیق شروع کار)

3- متعهدین به قوه قضائیه، وزارت امور خارجه و ... : ارائه نامه عدم تعهد به سازمان مذکور و بلامانع بودن صدور و تحویل کلیه مدارک تحصیلی (با ذکر دقیق شروع کار)

4- متقاضیان استفاده از طرح بیکاری (عدم کاریابی): اصل گواهی عدم امکان کاریابی تائید و مهر شده
تبصره 1 : دانش آموختگانی که در ایران حضور ندارند، نمی توانند گواهی عدم امکان کاریابی را ارائه نمایند.
تبصره 2 : برای فارغ التحصیلان ذکور مشمول، گواهی فوق باید حداقل یکسال پس از صدور کارت معافیت دائم یا کارت پایان خدمت صادر شده، گذشته باشد.
تبصره 3 : گواهی فوق در صورت اشتغال در مقاطع تحصیلی بالاتر (در دوره روزانه دانشگاه های دولتی) پذیرفته نمی شود.

5- بازنشستگان: ارائه تصویر حکم بازنشستگی

6- بورسیه هیات علمی: ارائه نامه لغو بورس از اداره کل بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تصویر اولین و آخرین حکم کارگزینی

منبع
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین tewte
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-07-2012, 05:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2012, 05:14 PM توسط tewte.)
سلام به همگي. من يه مشكل فوري دارم . من اصلا قصد مهاجرت و اين حرف ها رو ندارم. اما بعد از اتمام خدمت و 10 ماه انتظار يه موقعيت كار با استخدام رسمي برام پيش اومده . ولي تنها مشكل من اينه كه براي مصاحبه و چك نهايي اصل مدرك دانشگاهو ميخوان. ظرف يك هفته ده روز من چه طور ميتونم اصل مدركم رو آزاد كنم؟.قبلا هم تو اين مراكز كاريابي اسم ننوشتم. .اگه الان هم اسم بنويسم 6 ماه ديگه جواب ميده ( البته شيوه نرمالش). و محل كار هم ميگه اول دانشنامه بيار تا استخدام بشي و دانشگاه هم ميگه از محل كار نامه بيار تا دانشنامه رو بهت بديم Huh
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-07-2012, 05:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2012, 05:43 PM توسط MaMi.)
(21-07-2012, 05:11 PM)tewte نوشته: سلام به همگي. من يه مشكل فوري دارم . من اصلا قصد مهاجرت و اين حرف ها رو ندارم. اما بعد از اتمام خدمت و 10 ماه انتظار يه موقعيت كار با استخدام رسمي برام پيش اومده . ولي تنها مشكل من اينه كه براي مصاحبه و چك نهايي اصل مدرك دانشگاهو ميخوان. ظرف يك هفته ده روز من چه طور ميتونم اصل مدركم رو آزاد كنم؟.قبلا هم تو اين مراكز كاريابي اسم ننوشتم. .اگه الان هم اسم بنويسم 6 ماه ديگه جواب ميده ( البته شيوه نرمالش). و محل كار هم ميگه اول دانشنامه بيار تا استخدام بشي و دانشگاه هم ميگه از محل كار نامه بيار تا دانشنامه رو بهت بديم Huh
ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم Smile
دوست من شما میتونی با اصل مدرک موقت مراحل استخدام اداری و دولتی رو طی کنی. ضمن اینکه چون خدمت رفتید میتونید اصل مدرک موقتتون رو با ارائه کارت پایان خدمت از دانشگاه محل تحصیلتون بگیرید. تا جایی که من میدونم، دریافت دانشنامه، حتی شما اگر استخدام هم باشی، نیاز به طی کردن اون بازه زمانی مربوط به تعهد آموزش رایگان دارد و تقریبا در همه موارد، مراحل استخدام (چک نهایی مدرک دانشگاهی) با همون مدرک موقت هم قابل انجام است.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-07-2012, 12:47 AM
سلام دوستان
با مدرک رشته ما میشه مسئول فنی کارخانجات شد ک مدرک ما میره در اداره نظارت بر مواد غذایی و ..ثبت میشه و اونجا ما باید بریم تعهد بدیم..حالا به نظرتون اگه ما نخواییم کارخونه مارو بیمه کنه و بخواییم با مدرکمون کار کنیم در عین حال بتونیم از قانون عدم کاریابی استفاده کنیم...این ممکنه؟؟
یعنی به نظرتون دانشگاه از نهادهای دولتی ممکنه استعلامی چیزی بگیره؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

22-07-2012, 02:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2012, 02:07 AM توسط Pink Floyd.)
درود
دانشگاه از هیج جا غیر از اداره کار استعلام نمیکنه.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-07-2012, 12:30 PM
من لیسانسمو با عدم کاریابی آزاد کردم چندروز پیش
کاریابی رفتم اول فرمی پر کردمو کارت گرفتم ،8ماه بعد(6ماه کافیه) رفتم همون کاریابی با کارتی که داشتم ،بهم یه نامه دادن به اداره کار که این مدت کار برام پیدا نشده، بعد رفتم اداره کار با کارت +نامه ای که کاریابی داده بود +مدرک موقت لیسانسم . اونجا یه نامه دادن که ببرم دانشگاهمون، دانشگاهم باز اون نامه اداره کار رو بردم+اصل مدرک موقت لیسانس
بعد چندروزم رفتم دانشگاه و مدرکو گرفتم
ارشد روهم گذاشته بودم که اونم توی شهریور میرم دنبال کاراش
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

22-07-2012, 12:54 PM
دویعنی به نظر شما واقعا اداره کار و دانشگاه فقط به کار پیدا نکردن از طریق همون ی کاریابی اکتفا میکنن و هچ استعلامی از جای دیگه نمیگیرن؟ آخه این یجوریه....یکم جالبه...شایدم خنده دارو البته عالییییی
احتمال میدم برا قبول مسئولیت فنی کارخونه ها بیمه شدن اجباری باشه
حالا اگه بیمه شیم چی؟ دیگه فک کنم اداره کار این یکی زیرمجموعشه و کار خراب میشه...درسته؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-07-2012, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2012, 02:50 PM توسط MaMi.)
(22-07-2012, 12:54 PM)akbar_saeedi نوشته: یعنی به نظر شما واقعا اداره کار و دانشگاه فقط به کار پیدا نکردن از طریق همون ی کاریابی اکتفا میکنن و هچ استعلامی از جای دیگه نمیگیرن؟ آخه این یجوریه....یکم جالبه...شایدم خنده دارو البته عالییییی
احتمال میدم برا قبول مسئولیت فنی کارخونه ها بیمه شدن اجباری باشه
حالا اگه بیمه شیم چی؟ دیگه فک کنم اداره کار این یکی زیرمجموعشه و کار خراب میشه...درسته؟
موسسات کاریابی (دولتی/خصوصی) تحت نظرات اداره کار هستند و اداره کار هم زیرمجموعه وزارت کار و رفاه اجتماعی. از طرفی سازمان تامین اجتماعی نیز از سازمان های تابعه وزارت کار است. پس؛
1- موسسات کاریابی از اداره کار استعلام میکنند و مسئولیت قانونی بیمه شدگان تامین اجتماعی با اداره کار است
2- شما اگر بیمه نباشی، عملا در قوانین کشوری کارمند محسوب نمیشوی (حالا بگو ماهی 10 میلیون هم درآمد داشته باشی).
3- شما اگر بیمه شوی، کد کارگری (بیمه شونده) دریافت خواهی کرد، این کد مثل کد ملی است، در هر شهری در سیستم سازمان تامین اجتماعی/اداره کار، کد رو وارد کنند، سوابق بیمه ای شما رو میتونند ببینند، ضمن اینکه خودتون هم با این کد میتونید سوابق بیمه ای خودتون رو در سایت مشاهده سوابق سازمان تامین اجتماعی مشاهده کنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 109 بعدی »