![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Amir_Hamidi - 02-01-2013 (02-01-2013, 10:46 AM)rulany نوشته: دوست عزیز مگه میخوای بری چین بمونی؟دو سال میخوای درس بخوانی! تازه باید کلاهمونو بندازیم هوا که بریم مفت درس بخوانی چین. رنکینگ دانشگاه هاش که خیلی خوبه.این همه چینی هم که دارن سالانه از همین دانشگاه ها میرن امریکا و اروپا . بیجینگ و شانگهای هم که شهرهای تاپ دنیا هستند. دیگه چی میخوای؟خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه! بله، دیروز متوجه شدم درمورد اراسموس! اینو به دوستمونم گفتم: GRE فقط یه نکته مثبت تو رزومه محسوب میشه، واسه همین خیلیا فقط دنبال این هستن که نمرشو داشته باشن، زیاد به فکر اینکه چه نمره شاخی دارن نیستن، نمونه ش دوست خودم که فقط رفت امتحان داد و یه نمره معمولی گرفت خودشم میگفت زیاد مهم نیست و فاند کامل از امریکا گرفت، یا اون یکی دوستم با تافل 100 فاند از امریکا گرفت و جی آر ای هم امتحان نداده! منظور من این بود که خیلی چیزا مثل معدل و مقاله و تافل براشون مهمه و اگر GRE نداشته باشی زیاد گیر نمیدن، پس اصولا مهم نیست براشون. ![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - blur - 02-01-2013 (02-01-2013, 11:51 AM)Amir_Hamidi نوشته: خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه!دوست عزیز آخه چرا پافشاری میکنی؟!! اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه های امریکا بسیار به این نمره اهمیت میدن...فقط خیلیا تو سایتشون می نویسن که مینی مم GRE نداریم ولی این به اون معنی نیست که اهمیت نمیدن به اون معنیه که هرچی بالاتر بهتر...شما فکر کن من کامنت یکی رو میخوندم نوشته بود تو یه دانشگاه (متوسط) یکی دو روز قبل ددلاین بهش میل زده بودن گفته بودن چون بالاترین نمره GRE رو بین کسایی که اپلای کردن داری پس ادمیشنت حتمیه...خیلی خیلی مهمه این نمره...شماهم اگه میخوای امریکا اپلای کنی بی نهایت جدی بگیرش! هرکی نگرفته پشیمون شده! مگر اینکه کدوم دانشگاه میرین و فاند گرفتن براتون مهم نباشه....در این صورت بله، فقط یه نمره داشته باشین شاید کافی باشه! RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - rulany - 02-01-2013 (02-01-2013, 11:51 AM)Amir_Hamidi نوشته: خب من هرجا برم میخوام اقامت بگیرم و بمونم! البته میشه دکترا رو برم جای دیگه!جل الخالق!!! GRE برای امریکا مهم نیست؟! اشتباه فهمیدین گلم ![]() اون اروپا اونم بعضی دانشگاه هاش هستند که GRE میتونه تاثیر گذار باشه و اجباری نیست.تازه اروپایی ها هم خیلی هاشون دارن به سمت اجباری کردن GRE میرن.مثل اخن و هامبورگ در المان. پس اگر به فکر اپلای در امریکا هستی اصلا و بی هیچ وجه به GRE اینجوری نگاه نکن. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Amir_Hamidi - 02-01-2013 (02-01-2013, 12:46 PM)rulany نوشته: جل الخالق!!!خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...! . ددلاین چین و کره رو میدونید تا چه زمانی هست؟؟؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - rulany - 02-01-2013 (02-01-2013, 12:59 PM)Amir_Hamidi نوشته: خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...!خوب همون طور دوستمون گفتن بعضی ها انقدر رزومه شون خوب هست در حد لالیگا که اساتید شرط جی ار ایی رو بر میدارن. اما برای کسایی که در حد لیگ برتر ایران هستند جی ار ایی خیلی مهم! ددلاین هم دانشگاه ا دانشگاه فرق میکنه. اما عموما تا اوریل وقت هست RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Amir_Hamidi - 02-01-2013 (02-01-2013, 11:59 AM)blur نوشته: دوست عزیز آخه چرا پافشاری میکنی؟!! اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه های امریکا بسیار به این نمره اهمیت میدن...فقط خیلیا تو سایتشون می نویسن که مینی مم GRE نداریم ولی این به اون معنی نیست که اهمیت نمیدن به اون معنیه که هرچی بالاتر بهتر...شما فکر کن من کامنت یکی رو میخوندم نوشته بود تو یه دانشگاه (متوسط) یکی دو روز قبل ددلاین بهش میل زده بودن گفته بودن چون بالاترین نمره GRE رو بین کسایی که اپلای کردن داری پس ادمیشنت حتمیه...خیلی خیلی مهمه این نمره...شماهم اگه میخوای امریکا اپلای کنی بی نهایت جدی بگیرش! هرکی نگرفته پشیمون شده! مگر اینکه کدوم دانشگاه میرین و فاند گرفتن براتون مهم نباشه....در این صورت بله، فقط یه نمره داشته باشین شاید کافی باشه!پافشاری نمیکنم، خب نمونه هاشو دیدم که میگم! رزومه مهم تره باور کنید! RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Amir_Hamidi - 02-01-2013 (02-01-2013, 01:06 PM)rulany نوشته: خوب همون طور دوستمون گفتن بعضی ها انقدر رزومه شون خوب هست در حد لالیگا که اساتید شرط جی ار ایی رو بر میدارن. اما برای کسایی که در حد لیگ برتر ایران هستند جی ار ایی خیلی مهم!والا اونهایی که مثال زدم براتون یکیشون تافل 87+یک مقاله ISI+ جی آر ای معمولی+ معدلش فکرکنم خوب نبود چون 5ساله تموم کرد! و برای مستر فاند 24000$ از امریکا گرفت، رشته شم فیزیک بود. اون یکی دیگه تافل100+جی آر ای نداره+2تا مقاله کنفراسی داخلی و خارجی. فاند برای دکترای مهندسی عمران از امریکا گرفته. هردوتاشون مخ استادو زدن!!! ![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - MaMi - 02-01-2013 (02-01-2013, 12:59 PM)Amir_Hamidi نوشته: خب من که نمونه هاشو خدمتتون عرض کردم...! باور ندارید معرفیشون کنم و خودتون باهاشون صحبت کنید...! وااالا...!. دوست من، صحبت کلی دوستان این است که یکی از ملاک های جذب دانشجو در دانشگاه های امریکا (و اخیرا بعضی از دانشگاه های اروپا) داشتن نمره GRE است و خب مسلما همون طور که خودت هم میدونی، هیچ وقت استثناها، قانون کلی رو نقض نمیکنند. بله من هم دوستی دارم که با معدل کارشناسی 20 از دانشگاه گیلان (رشته فیزیک) و معدل 19.40 از دانشگاه شریف، فقط با نمره TOEFL و با نمره GRE بسیار بسیار معمولی، در حال تحصیل در دانشگاه Princeton است ولی آیا این به معنی است که دانشگاه Princeton برای جذب دانشجو، نمره GRE رو مدنظر قرار نخواهد داد؟از طرفی شما عامل تاثیر گذار شانس در فرآیند پذیرش رو هم در نظر بگیرید، مسلما شما با داشتن نمره GRE شانس پذیرش و دریافت فاند رو افزایش خواهید داد، چه در اروپا و چه در امریکا. فقط در آخر یک نکته رو یادآوری کنم که مسلما برای همه موارد، همیشه مثال نقضی وجود داره و قرار هم نیست اینجا، کسی به فرد دیگه ای ثابت کنه که اشتباه فکر میکنه یا خودش فقط درست میگه
![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Amir_Hamidi - 02-01-2013 (02-01-2013, 01:17 PM)MaMi نوشته:خب بله، منم دارم همینو میگم. میگم اگه رزومه خوب باشه و استاد از طرف خوشش بیاد میتونه GRE چشم پوشی بشه! تافل قانون 100درصدی هست ولی GRE با یه نمره معمولی کار رو حل میکنه. [جداشده] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Emir - 22-01-2013 با سلام من با شرایط زیر چقدر برای بورس شانس دارم لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 14.70 /دو سال اخر 16 از پیام نور فوق لیسانس مدیریت مالی با معدل 16 (بدون پایان نامه) از دانشگاه تهران مقاله 3 تا ISI در زمینه مدیریت مالی با ایمپکت خوب یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور . یکسال سابقه کار در زمینه مرتبط . تافل میگیرم حدود 90 دیگر مدارک معتبر رو هم دارم مثل ISO راستش میخواستم اینم بدونم که بع از اتمام تحصیلات کجا برای موندن خوبه .اروپا یا استرالیا وکانادا با تشکر |