آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 21-11-2013

(20-11-2013, 09:39 AM)'alirezazz' نوشته: سلام دوستان اميدوارم كه همگي خوب باشيد. من با دو استاد از دو دانشگاه متفاوت در ارتباطم، به اون ها توضيح دادم كه اگر الان اپلاي كنم قبل از تاريخ ددلاين يعني ١ فوريه اپليكيشن رو پر منم اما مدارك ايلتس، جي ر اي و ارشدم رو بهدا بفرستم بهني در ماه جون ايا ممكنه و شانسي دارم،؟ هر دوتا گفتن بله الان اپلاي كن..
به نظر شما اگر اين سه مدارك روي اپليكيشن من نباشد و بعدا بفرستم ايا برسي مي شه و شانسي براي دريافت بورس دارم اگر اون تاريخ بفرستم؟ و مي تونم اول مهر سر كلاس باشم؟

راستش بعید میدونم کسی بتونه جواب دقیق به شما بده، اگه استادها گفتن حتما یا همین مدارک ناقص اپلای کنید و در نظر میگیرنتون احتمالا یا GRE رو برای پذیرش waive کردن یا GRE برای دانشگاه required نیست.
قراره بعد از امتحاناتون پذیرش بدن یا قبلش؟اگه بعدشه که بعیده به ترم پاییز (اگه آگوست شروع میشه برسید)، با توجه به زمان لازم برای گرفتن وقت سفارت و کلیرنس
دقیق ازشون بپرسید که با مدارک ناقص بررسی میشید یا نه (از اینترنشنال آفیس هم یک پرس و جویی بکنید بد نیست)
اگه بررسی میکنن و فاند میدن، بازم برای امتحان تافل /آیلتس June یکم دیره. به فرض اگه پذیرش شما و I20 قبل June و امتحان زبان شما صادر بشه (اگه بعدش بشه که دیره یکم) احتمالا بدون امتحان زبان پذیرش Conditional میدن بهتون که در I20 ذکر میشه و در سفارت امریکا میتونه مشکل ساز بشه (مگر اینکه طوری بتونید قانعشون کنید که این پذیرش Conditional رو تو I20 نیارن)
من برنامه شما رو نمیدونم ولی به نظرم حدافل امتحان تافل/آیلتس رو سریعتر بدید که مشکل پذیرش conditional حل بشه (تا اونجا که میدونم از GRE بیشتر برگذار میشه)
(20-11-2013, 08:34 PM)'alirezazz' نوشته: سلام دوستان
اگر بخواهي براي يك ترم مداركت رد شد و فاند نگرفتي اگر بخواهي دوباره ترم بعد مداركت را براي برسي به همون دانشگاه بفرستي بايد اپليكيشن في رو پرداخت كني؟

کاملا بستگی به دانشگاه داره، بهتره از خود مسئولین دانشگاه بپرسید (ممکنه اگه مدارکتون کامل بوده و فقط نظر مثبت یک استاد رو در این مدت بدست آوردید مشکلی نباشه)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 21-11-2013

(21-11-2013, 05:08 AM)'harry' نوشته: مرسی از جوابت
یک سوال خاص دیگه دارم که فکر کنم تاحالا برای هیچکس پیش نیامده باشه. همونطور که گفتم معدل فوق من به خاطر یک درسی که حذف پزشکی کردم و قبول نشد و صفر شدم 2 نمره افت کرد و 15.5 شد. جالب اینجاست که این درس رو هم اضافه بر واحدهام گرفته بودم. یکجا خوندم که بعضی از دانشگاه ها نمرات افتاده رو حساب نمی کنن. آیا این درسته؟
حالا اگه هم حساب کنن و همون 15.5 درنظر بگیرن آیا من می تونم جایی توضیح بدم که به دلیل این مشکل معدل من کم شده؟
این معدل برای من شده مثل یک دیوار بتنی...

راستش اطلاعاتم زیاد نیست که نمره صفر رو حذف میکنن یا نه
ولی اگه حتما میخواین توضیح بدید، میتونید در SOP به این مورد اشاره بکنید (حالا دیگه نمیدونم اینکه دانشگاه قبول نکرده رو چطوری باید تو SOP نوشت و آیا صورت خوشی داره یا نه. شاید بتونید بگید که بخاطر مشکلات پزشکی غایب بودید و تا اینکه خوب شدید و مدرک رو بردید نمرات رد شده بود)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mostafa.m - 21-11-2013

با سلام خدمت دوستان عزیز
من فارغ التحصیل رشته پزشکی دانشگاه سراسری مشهد هستم. معدل 7 سال پزشکیم 14.5 هستش و می خوام برای دوره Phd علوم پایه در زمینه سم شناسی برای دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. نمره تافلم 95 و جی ار ای=[b]Q:162 v:154 AW:3 دارم. 2تا مقاله ژورنال ISI و یک کنگره ISI دارم. فکر می کنید شانسم برای گرفتن پذیرش با فاند چقدره؟ رنکینگ دانشگاه زیاد برام مهم نیست[/b]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - marcha68 - 25-11-2013

دوستان لطفا در مورد شرایط من اظهار نظر کنید بسیار ممنون
1. مقطع تحصیلی و دانشگاه: فوق لیسانس مکانیک
2. معدل: لیسانس:14.7 فوق: 17.11
3. رشته مورد نظر: دکتری مکانیک
4. نمره زبان : 6/5
5.نمره GRE : Q:154 v:147 AW:3
6. تعداد مقاله و نوع: 8 مقاله isi الزویر اشپرینگر و ...و 3 کنفرانس
7. شرایط خاص: 2سال سابقه کار مرتبط وسابقه تدریس در دانشگاه در زمان دانشجویی
8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت: آمریکا
9. سایر فاکتورهایی که میخاید مورد توجه قرار بگیره: فاند
نمره کوانت من خیلی پایین. منتظر جواب ازمون دومی که دادم هستم. نمی خوام حتما واسه زیر 100 اپلای کنم و رنک بالا هم مشکلی ندارم ولی فاند واسم خیلی مهمه. دنبال فاتدی هستم که نیاز به فرستادن پول از ایران نباشه. یعنی کل هزینه دانشگاه و 1 زندگی معمولی تو امریکا رو ساپورت کنه. می شه راهنمایی کنید؟ تا 20 دانشگاه می تونم اپلای کنم اما دقیقا نمی دونم دانشگاه های متوسط فاند خوب می دن یا نه؟ ممنون

مکانیک MIT - mohamadam dg - 26-11-2013

سلام
باتشکراززحمات شما
می خواستم بدونم من که الان دانشجوی ترم 3 مهندسی مکانیک تو دانشگاه آزادتهران مرکزهستم, میتونم فول فاند از MITبگیرم برای ارشد.
چیکارباید انجام بدم برای گرفتن فاندازاین دانشگاه؟
الانم فقط مشکل سربازیم حله.
لطفا راهنماییم کنید تا بدونم چیکارباید انجام بدم....

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Leopold - 26-11-2013

جواب این سوال خیر می باشد.
(26-11-2013, 02:01 AM)'mohamadam dg' نوشته: سلام
باتشکراززحمات شما
می خواستم بدونم من که الان دانشجوی ترم 3 مهندسی مکانیک تو دانشگاه آزادتهران مرکزهستم, میتونم فول فاند از MITبگیرم برای ارشد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 26-11-2013

(26-11-2013, 02:01 AM)'mohamadam dg' نوشته: سلام
باتشکراززحمات شما

درود 
دوست عزیز به فروم خوش آمدید
کلا گرفتن فاند ادر دره ارشد بسیار سهته، علاوه بر اون دانشگاههای top10 (که MIT هم جزوشونه) کار رو مشکل تر میکنه
با توجه به اینکه دانشگاهتون در امریکا شناخته شده نیست، باید رزومه بسیار عالی داشته باشید (که باز هم با توحه به تقاضای زیاد هیچ ضمانتی نیست)
ولی در هرصورت رزومه عالی شامل معدل بسیار بالا، نمره GRE بسیار بالا (که قطعا بسیار مهمه)، نمره زبان بالا میشه
در کنار اونها باید موارد دیگه ای رو برای هرچه بهتر کردن رزومه در نظر بگیرید که شامل نشون دادن رزومه تحقیقاتی (انتشار مقالات) در نظر بگیرید
شما در هرصورت تمامی سعی خودتون رو بکنید تا رزومه خوبی داشته باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 26-11-2013

(25-11-2013, 03:04 PM)'marcha68' نوشته: دوستان لطفا در مورد شرایط من اظهار نظر کنید بسیار ممنون
1. مقطع تحصیلی و دانشگاه: فوق لیسانس مکانیک
2. معدل: لیسانس:14.7 فوق: 17.11
3. رشته مورد نظر: دکتری مکانیک
4. نمره زبان : 6/5
5.نمره GRE : Q:154 v:147 AW:3
6. تعداد مقاله و نوع: 8 مقاله isi الزویر اشپرینگر و ...و 3 کنفرانس
7. شرایط خاص: 2سال سابقه کار مرتبط وسابقه تدریس در دانشگاه در زمان دانشجویی
8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت: آمریکا
9. سایر فاکتورهایی که میخاید مورد توجه قرار بگیره: فاند
نمره کوانت من خیلی پایین. منتظر جواب ازمون دومی که دادم هستم. نمی خوام حتما واسه زیر 100 اپلای کنم و رنک بالا هم مشکلی ندارم ولی فاند واسم خیلی مهمه. دنبال فاتدی هستم که نیاز به فرستادن پول از ایران نباشه. یعنی کل هزینه دانشگاه و 1 زندگی معمولی تو امریکا رو ساپورت کنه. می شه راهنمایی کنید؟ تا 20 دانشگاه می تونم اپلای کنم اما دقیقا نمی دونم دانشگاه های متوسط فاند خوب می دن یا نه؟ ممنون

درود
متاسفانه یکم معدل لیسانس شما پایینه ، امیدوارم نمره خوبی از GRE کسب کنید
به نظرم درصورتیکه نمره خوبی بگیرید از GRE شانس برای فاند دارید...کلا دانشگاههایی که برای PhD برنامه دارن مقداری بودجه برای دانشحوها دارن، ولی درهرصورت دانشگاههای بهتر معمولا فاند بیشتری در احتیار دارن
شما بعد گرفتن نمره GRE به نظرم رزومه کاملتون رو قرار بدید دوستان نظر میدن
ولی در کل همون رنکهای 60 تا 130 به نظرم مناسب باشه برای پخش کردن انتخابهاتون
شما به نظرم سریغ اقدام سرچ برای رشته مورد نظر در دانشگاههای مختلف و برقراری تماس با استادهای مورد نظرتون بکنید که بهتر میتونن راهنماییتون کنن

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - siavash_2210 - 26-11-2013

سلام دوستان مكمنه بخاطر اينكه دانشگاه ليسانس من آزاده بهم فاند تعلق نگيره؟ يا تأثير منفي داشته باشه تو رزومه؟ يا فقط معدل براشون مهمه تو آمريكا؟ ( فاكتوراي ديگه مثل زبان و GRE رو ميدونم چطور بايد باشه سوالم فقط در مورد دانشگاهه)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 26-11-2013

(26-11-2013, 02:51 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام دوستان مكمنه بخاطر اينكه دانشگاه ليسانس من آزاده بهم فاند تعلق نگيره؟ يا تأثير منفي داشته باشه تو رزومه؟ يا فقط معدل براشون مهمه تو آمريكا؟ ( فاكتوراي ديگه مثل زبان و GRE رو ميدونم چطور بايد باشه سوالم فقط در مورد دانشگاهه)

دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده
ببینید در شرایط برابر کاملا برابر میگم که غیرممکنه خوب اونی رو برمیدارن که تو دانشگاه معتبری درس میخونه ولی قبلا هم گفتم که قطعا دیگه فردی که معدل بالای 17 و جی ار ای مثلا بالای 320 داره و ازاد خونده بر فردی که معدل مثلا 14 یا حتی 15 با جی ار ای پایین تر داره ارجح تره...
شما زیاد روی این موارد زوم نکنید و کار خودتون رو انجام بدید
بااحترام