آکادمیا کافه
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-apply-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-deadline)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - khatere74 - 18-11-2014

سلام.
توی سایت دانشگاه کره زده زمان اپلای بهار هستش اما ما که نمیتونیم زودتر از مرداد اقدام کنیم باید چیکار کنیم؟

RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - M1KE - 19-11-2014

باید چک کنید ببینید دانشگاه های موردنظرتون برای ترم های به غیر از پاییز هم ثبت نام می کنند یا خیر. اگر برای ژانویه یا مه هم ثبت نام کنند ددلاین اونها حدود 6-5 ماه قبلش میشه که یکیش تقریبا همون مرداد میشه و دیگری در پاییز می افته. مشکل این ترم ها اینه که ممکنه به سختی براشون بورس وجود داشته باشه و به همین دلیل روال عادی اینه که برای اولین ترم پاییزی که اون دانشگاه داشت اقدام کنید که گاهی به معنی یک سال به تاخیر انداختن ثبت نام هست. در این مدت می تونید بقیه شرایط پرونده تون رو بهبود بدین که وقتی زمان ثبت نام رسید پرونده قوی تری داشته باشید و شانس پذیرش و بورس تون بالاتر باشه.

(18-11-2014, 05:25 PM)'khatere74' نوشته: سلام.
توی سایت دانشگاه کره زده زمان اپلای بهار هستش اما ما که نمیتونیم زودتر از مرداد اقدام کنیم باید چیکار کنیم؟

[برش] سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - aydina - 14-12-2014

سلام خدمت دوستان عزیزم
برای ترم ژانویه 2016 یعنی نیم سال دوم سال بعد برای کشور امریکا کی باید مدارکمون رو بفرستیم
برای دکترا
چون من برای ترم پاییزش نمی رسم مدارکمو کامل کنم
منتظر جوابتون هستم ممنون

سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline - elham.pourmhdi - 03-01-2015

با سلام
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا مدارک از ایران به دانشگاه برسه.و اینکه اگر دیرتر ازdeadlineبرسه اما قبلشapplication formپر کرده باشیوپول هم ریخته باشی براشون دیگه قبول نمیکنن ازت؟
ممنون میشم پاسخ بدید

[برش] ارسال اصل و یا کپی مدارک - Leopold - 03-01-2015

بستگی داره کجا باشه. آمریکا معمولا 5 روز کاری با پست TNT میرسه. اینم بستگی به دانشگاه داره ولی اکثرشون قبول میکنن مهم همون فی هست که قبلا از ددلاین باید واریز بشه و اپلیکیشن سابمیت بشه.
(03-01-2015, 04:01 PM)'elham.pourmhdi' نوشته: با سلام
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا مدارک از ایران به دانشگاه برسه.و اینکه اگر دیرتر ازdeadlineبرسه اما قبلشapplication formپر کرده باشیوپول هم ریخته باشی براشون دیگه قبول نمیکنن ازت؟
ممنون میشم پاسخ بدید

RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline - saaaaam - 03-01-2015

(03-01-2015, 04:01 PM)'elham.pourmhdi' نوشته: با سلام
ممنون میشم پاسخ بدید

سلام دوست عزیز
بستگی داره برای چه کشور و دانشگاهی اپلای کرده باشید من برای اروپا اپلای کرده بودم با پست تی ان تی 4 روزه رسید استرالیا هم با همین پست 5 روزه در مورد امریکا و کانادا هم بعید می دانم بیشتر از 7 تا 10 روز با پست تی ان تی طول بکشه
معمولا دانشگاه ها اعلام می کنند مثلا تا اول فوریه مدارک باید دست ما برسد بعد از ان تاریخ اگر برسد قبول نمی کنند مگر قبلا به شما اوکی داده باشند

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - miladr - 10-08-2015

(06-08-2015, 08:04 AM)Torkan نوشته: درود

شما اگر همین فردا صبح برید امتحانا رو بدید حتی میتونید واسه spring 2016 برید که میشه دی ماه 1394 اگر عجله دارید!
بله برای هر ترم باید ددلاین رو ببینید از سایت و قبل اون اقدام کنید.مثلا خیلی از دانشگاههای آمریکا ددلاین دی ماه تقریبا دارن واسه ترم پاییزشون که از اواخر مرداد شروع میشه.
دقیقا تاریخ مینویسند. مثلا باید نوشته شده باشه 15 دسامبر. دانشگاهیی که این موارد رو ننویسه بی در و پیکر هست. شما اگر شک دارید یک ایمیل به admission office بزنید بپرسید که این ددلاین دقیقا یعنی کی!
سربرگ و مهر و امضا و شاهد و ... فقط در ایران مرسوم هست. شما مثلا در آمریکا باید قبل اینکه سفارت بری فرمی از دانشگاه ببری واسه سفارت. در اون فرم نوشته دقیقا مقدار هزینه تحصیل و مقدار فاند.
بله ایمیل هم میدند که غیر رسمی هست البته.

پ.ن:نگران نباشید، معمولا وقتی دانشگاه به طور رسمی بهتون ایمیل میزنه که فلان قدر کمک هزینه گرفتید یعنی گرفتید و دغدغه ای نباید داشته باشید.

بااحترام،
ترکان

متشکرم
پس بنا بر فرمایش شما برای شروع تحصیل در این دانشگاه در دی ماه امسال تا تاریخ اول نوامبر فرصت ثبت نام اینترنتی و تا تاریخ اول دسامبر هم فرصت ارسال مدارک هست، درسته؟
من فکر می کردم این تاریخ ها مربوط میشه به شروع تحصیل در دی ماه 1395 !!!!!!

RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Torkan - 10-08-2015

(10-08-2015, 04:59 PM)miladr نوشته: متشکرم
پس بنا بر فرمایش شما برای شروع تحصیل در این دانشگاه در دی ماه امسال تا تاریخ اول نوامبر فرصت ثبت نام اینترنتی و تا تاریخ اول دسامبر هم فرصت ارسال مدارک هست، درسته؟
من فکر می کردم این تاریخ ها مربوط میشه به شروع تحصیل در دی ماه 1395 !!!!!!

درود

دوست من ظاهرا توضیح من کافی نبوده است یا بنده اشتباه به عرض رساندم. عرض کردم بعضی دانشگاهها شما میتونید تا یک یا حتی دو ماه دیگه مدارک بفرستید تا بتونید دی ماه همین امسال درستون رو شروع کنید.(به شرط دیر صادر نشدن ویزا البته) یعنی ددلاین بعضی دانشگاهها هنوز باقی هست.
مثلا همین دانشگاهی که شما گذاشتید، فقط دقت کنید که اون مال افرادی هست که CITIZEN هستن وگرنه برای دانشجویان بین المللی :
Graduate application deadlines and available terms of entry may vary by program. For more detailed information, contact the Graduate department to which you are applying. International applicants may have different deadlines. Please see International Students for more information.

همانطور که اینجا میبینید شما تا اول سپتامبر فرصت دارید بفرستید مدارک رو. دانشگاه TEXAS DALLAS جزو معدود دانشگاههای به نسبت شناخته شده هست که ددلینش دیرتره.

پ.ن: پیشنهاد میکنم واسه FALL 2016 اپلای کنید و عجله نکنید. در این صورت ددلاین بسیاری از دانشگاهها همون دی ماه هست. ولی مثلا دانشگاه تگزاس دالاس نوشته اول می.

بااحترام،
ترکان

[برش] مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 27-08-2015

مرسی بابت پاسخ.
امسال باید اپلای کنم وتا سال دیگه برم.
-- با توجه به فرصت کم، می شه اپلای کرد و بعدش نمرات امتحانات زبان را فرستاد؟

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - nasim1234 - 27-08-2015

(27-08-2015, 02:19 AM)مهمان نوشته: مرسی بابت پاسخ.
امسال باید اپلای کنم وتا سال دیگه برم.
-- با توجه به فرصت کم، می شه اپلای کرد و بعدش نمرات امتحانات زبان را فرستاد؟

اسمتون نیست اینجا نمیدونم کدوم کاربر هستین.
برای اپلای نمرات زبانتون رو باید داشته باشین حتما. نمیشه بعدا فرستاد. پرونده ناقص باشه ریجکت میشه برای آمریکا کانادا.