![]() |
www.universityadmission.fi - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: www.universityadmission.fi (/Thread-www-universityadmission-fi) |
RE: www.universityadmission.fi - arya_farjand - 31-01-2015 سلام دوستان من دو روز پیش ثبت نامم تو UAF تکمیل کردم . بعد هم مدارک رو تکمیل کردم امروز پست میکنم . من فقط ۲ تا سوال داشتم. من برای دانشگاه Ouluاقدام کردم تو مستر رشته Economic Geology. سوال اولم اینه که ددلاین ثبت نام آنلاین امروز هسستش و من اگه با پست بفرستم حتی TNT حداقل ۴ روز دیگه به دستشون میرسه . من پست معمولی رو هم پرسیدم دیدم 7 روزه میرسه و مطمینه . سوال اولم اینه که بنظرتون مدارکم رو چیکار کنم ؟ دیر میشه اگه با پست معمولی بفرستم ؟ اصلا به نظر شما ددلاینش تموم شده ؟ توی فرم PDF ای که دانلود کردم چیزی ننوشته و فقط ساعت زده. سوال دومم هم اینه که تاریخ مدرک تافلم اکسپایر میشه ولی توضیح دادم که یه تاریخ جدید بوک میکنم برای امتحان . الان همه مدارک رو آماده کردم به تایید سفارت آلمان هم رسیده میخوام بزارم تو پاکت بفرستم . بنظرتون سوابق و ریکامند ها و تشویق هارو هم بفرستم یا فایده نداره و حتی تاثیر منفی میذاره ؟ RE: www.universityadmission.fi - saaaaam - 31-01-2015 (31-01-2015, 11:16 AM)'arya_farjand' نوشته: سلام دوستان سلام
1- ددلاین را چک کنید اگر نوشته تا 31 ژانویه یعنی تا این تاریخ مدارک باید فنلاند باشد بعد از ان برسد قبول نمی کنند 2- پست تی ان تی یا دی اچ ای بفرستید که 3 روز کاری برسد 3- مدارک را به تایید سفارت المان رساندید؟ یا سفارت فنلاند؟ 4- بدون مدرک ایلتس احتمال کمی دارد پذیرش بشوید بهتر هست از دانشگاه بپرسید معمولا قبول نمی کنند مگر مقطع قبلی را در دانشگاهی انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید 5- همه مدارکی که فرمودین بنظر من تاثیر + دارد RE: www.universityadmission.fi - arya_farjand - 31-01-2015 من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! مدرک تافل هم دارم براشون پست میکنم نسخه خودمو ولی اکسپایر شده تاریخش حالا امیدوارم که قبول کنن یه فرصت برای امتحان بدن خیلی ممنونم از راهنمایی الان بقیه مدارکم رو هم اضافه تر میذارم تو پاکت میفرستم RE: www.universityadmission.fi - saaaaam - 31-01-2015 (31-01-2015, 11:35 AM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! والا شما به حرف دار الترجمه گوش ندین دقیقا گفته باید به تایید سفارت فنلاند برسه بعید می دونم قبول کنن
ولی بهر حال چون زمان نداری بنظرم به ریسکش می ارزد RE: www.universityadmission.fi - ACU - 31-01-2015 (31-01-2015, 11:35 AM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکم همه مهر سفارت آلمان داره وقتی رفتم دارلترجمه برگشت گفت فرقی نداره چون همه عضو شنگن هستن دیگه ضروری نیست از سفارت فنلاند هم تاییدیه بگیری !!!! دارالترجمه ها توی ترجمه کردن درست و حسابی مدارک مشکل دارن بعد میان در مورد مهر سفارت هم نظر میدن!! آخه واقعا عضو شنگن بودن چه ربطی به مهر و تاییدیه ی سفارت داره؟!! شما دارید برای فنلاند اپلای میکنید و باید از قوانین فنلاند پیروی کنید. دیگه قوانین و تاییدیه ی آلمان چطوری میتونه مورد قبول واقع بشه! حرف این دارالترجمه واقعا خیلی مسخره بوده. اصلا شما به حرف اینها توجه نکنید و مبنا رو بزارید روی سایت دانشگاه ها و UAF.
با فرستادن مدارک + اپلیکیشن فرم نکته ی مثبت اینه که شما میتونید برای خودتون دو هفته زمان بخرید تا توی این دو هفته همه چیز رو کامل کنید و بعد براشون مدارک تکمیلی رو بفرستید. البته فکر کنم کار منطقی تر اینه که فقط اپلیکیشن فرم و تافل رو بفرستید و بعدش توی یه پست دیگه بیاید و مدارکی که به تایید سفارت فنلاند رسیده رو بفرستید که از هزینه ی الکی ترجمه ی دوباره ی مدارک و... جلوگیری بشه. البته اینها همه در صورتیه که اپلیکیشن فرم شما تا ددلاین حتما برسه. البته نمیدونم الان مدارکتون رو ارسال کردید یا نه. شما که فرستادید مدارک رو؟ تا ددلاین حتما میرسه؟ راستی مدرک تافلتون همین الان expire شده یا چند روزی به expire شدنش مونده؟ RE: www.universityadmission.fi - arya_farjand - 31-01-2015 من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه RE: www.universityadmission.fi - saaaaam - 31-01-2015 (31-01-2015, 03:25 PM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه بنظر من ترجمه مدارک را دوباره تهیه و به تایید سفارت برسانید و ارسال کنید
RE: www.universityadmission.fi - ACU - 31-01-2015 (31-01-2015, 03:25 PM)'arya_farjand' نوشته: من مدارکو فرستادم ، از اعتبار تافلم حداکثر چند روز مونده، دیگه هرچی داشتم و نداشتم رو انداختم تو کیسه ذباله و پست کردم، امیدوارم ولی میدونم شانسم خیلی کمه دوست عزیز دانشگاه Oulu که ددلاینش دیروز تموم شده; یعنی مدارکتون باید دیروز میرسیده به UAF. اگه بعد از ددلاین برسه (یعنی بعد از January 30) بعید میدونم مدارکتون رو قبول کنند. امیدوارم ازتون قبول کنند. آیا مدارکتون رسیده الان؟ بهترین کار اینه که الان برای یه دانشگاه دیگه که هنوز ددلاینش نرسیده اپلیکیشن رو با خیال راحت پر کنید (LUT, UEF, Hanken, TUT) و شروع کنید با دقت مدارک مورد نیاز رو آماده کنید. در مورد تست تافل هم مشکلی نیست اگه بعد از فرا رسیدن ددلاین پروگرم مورد نظرتون expire بشه. یعنی مثلا اگه ددلاین پروگرم مورد نظرتون February 2 هست و تست شما February 4 اکسپایر میشه هیچ مشکلی نیستش. اما توجه داشته باشید که بر اساس سایت UAF نتایج تست تافل شما از طرف تست سنتر باید ارسال بشه: When requesting the TOEFL test centre to forward your results to us, please fill in University Admissions Finland’s Institution Code 3138 in the Score Report Recipient field. The testing centre must send the score slip directly to University Admissions Finland or make its electronic equivalent available to us. Please note that test results sent by the applicant will not be accepted. Be advised that after you have been informed of the test score, it takes approximately three weeks for the test result to reach University Admissions Finland براتون آرزوی موفقیت میکنم. RE: www.universityadmission.fi - arya_farjand - 31-01-2015 متاسفانه رشته من تو فنلاند فقط دانشگاه هلسینکی وجود داره . استاد من خودش 6 سال هلسینکی درس خونده قرار شده با استاد خودش جابجا کنه که من هم برم امسال یکی دیگه از بچه ها حتی بدون مدرک زبان برای دکترا تو زیر شاخه پاليومگنت اکسپت شد . خود این استاده که گفت وضعیت زبان تو خیلی از اون سرتره . حالا منم از فرصت استفاده کردم و یه تیری تو تاریکی برای اینجا هم فرستادم . هرچند الان گرفتاری های دیگه ای هم دارم ولی الان اگه اکسپت کنن پیاده هم بلند میشم میرم .[img]images/smilies/angel.gif[/img] هرچی هم که گشتم تو UAF هیچ رشته مرتبطی ندیدم . اصلا تو کل فنلاند فقط ۳ تا مستر تو GeoScineses هست اونا هم ددلاین ها تموم شدست . باز ولی اگه کسی چیزی میدونه کمک میکنه بگه تا من همون کارو انجام بدم . دیگه حسابی فکرم از کار افتاده . RE: www.universityadmission.fi - happyspring - 04-02-2015 سلام دوستان یه همفکری لطفا من میخام واسه یه رشته اپلای کنم که ددلاینش 18 فوریه هست. ازونجایی که شهرستان هستم و به خاطر شرایط کاری نمیتونم واسه تائید مدارکم برم سفارت میتونم به نظرتون مدارکم رو که تائید از سفارت آلمان داره (صرفا واسه زمان خریدن) پست کنم تا اگه نقص مدرک خورد یه فرصت داشتهه باشم؟ ممنون اگه راهنماییم کنید |