آکادمیا کافه
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+---- موضوع: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور (/Thread-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%8C-%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - amirhossein.gh - 09-02-2015

(26-12-2014, 03:01 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام بنده از بعضیا شنیدم توی کره فشار کاری روی مردم زیاده و مردم با این که درآمد و امکانات خوبی هم دارن ولی باید زیاد کار کنن و این باعث می شه که زندگی سختی داشته باشن! کسی می دونه این چقدر صحت داره؟؟ می خواستم بدونم مثلا یه کارمند معمولی اونجا روزی چند ساعت باید کار کنه؟و سرایط برای دانشجو ها چطوره؟ یه دانشجوی موفق اونجا حدودا روزی چند ساعت باید درس بخونه و چند ساعت توی دانشگاه هست؟

خب به نظر من کره ای ها کار زده هستند
روزی کمتر از 10 ساعت کار کنند، احساس پوچی میکنند
به نظر من این کشور شرایطش به درد ماها که دنبال یه زندگی بهتر و شادتر هستیم نمیخوره
اینجا خودشون به اندازه کافی کار میکنند و نیاز به نیروی کار خارجی ندارند شادی خاصی هم ندارن و گول این فیلماشونم نخورین
یه دونشون حقیقت نداره Smile)))
به نظر من کشورهای اروپایی امریکایی با روحیات ما سازگارتره

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - manred - 10-02-2015

سلام. می خواستم بپرسم برای کسی که فارغ التحصیل رشته پزشکی هست امکان داره تخصص رو در کره بگیره و از این طریق راهی برای اقامت دایم به دست بیاره

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - Shihan - 23-02-2015

(10-02-2015, 11:08 AM)'manred' نوشته: سلام. می خواستم بپرسم برای کسی که فارغ التحصیل رشته پزشکی هست امکان داره تخصص رو در کره بگیره و از این طریق راهی برای اقامت دایم به دست بیاره

کره جنوبی مدرک پزشکی ایران رو ارزیابی میکنه اگر تطبیق بده و تایید بشه مشکلی نداره اما اگر مدرک شما قابل قبول نباشه باید از ابتدا تحصیل کنید.

[برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - eliha1 - 25-03-2015

(25-03-2015, 08:24 PM)Mr-Voltage نوشته:
شما خیلی ساده مدارکی که دانشگاه ازتون خواسته رو جمع اوری میکنید و برای دانشگاه ارسال مبکنید، دانشگاههای خصوصی و دولتی متنفاوته اما عموماً تحصیل در رشته های پزشکی همیشه گرونتر از سایر رشته بوده و هست. هزینه تنها تحصیل در دانشگاههای دولتی سالی 4000 تا 6000 دلار و خصوصی ها از 8000 تا 1000 دلار در سال

سلام خسته نباشید
برای معماری و طراحی لباس چطوره؟مقطع کارشناسی ارشد چند ساله هست ؟و دکترا چطور؟الان برای یک سال مثلا 4000 ددلاره یعنی چهار هزار دلار برای دو ترم میشه؟جمعا چند ترمه؟ممنون

RE: مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - saharjooon - 26-03-2015

من از یکی از دوستام که کره زندگی میکنه شنیدم کره ای ها مدارک دانشگاهی خودشونو جدیدا کمترقبول دارن و اکثرا دارن بچه هاشونو با هزینه های سنگین میفرستن امریکا تا اونجا درس بخونن و بتونن تو کره کار مناسب پیدا کنن.شما صحتشو تایید میکنین؟؟؟؟

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - Shihan - 27-03-2015

(26-03-2015, 12:45 AM)'saharjooon' نوشته: من از یکی از دوستام که کره زندگی میکنه شنیدم کره ای ها مدارک دانشگاهی خودشونو جدیدا کمترقبول دارن و اکثرا دارن بچه هاشونو با هزینه های سنگین میفرستن امریکا تا اونجا درس بخونن و بتونن تو کره کار مناسب پیدا کنن.شما صحتشو تایید میکنین؟؟؟؟

دوست عزیز،
به نظرم در همه کشورهای دنیا بخش کوچکی از خانواده ها بدلیل در اختیار داشتن امکانات مناسب این فرصت را دارن در ابتدا در یک کشور مناسب تحصیل کنند. اما این دلیل بر بد بودن سیستم زندگی یا اموزشی کره جنوبی نیست. به نظرم خیلی به حواشی فکر نکنید 

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - mary-hmd - 29-03-2015

سلام به همه ی دوستان
اول تشکر کنم بابت مطالب مفیدی که زحمت میکشید و اینجا قرار میدید 
من مطالب این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به یه جمع بندی در مورد زندگی در کره برسم .
علاقه ای به گرفتن اقامت دائم گرفتن اون هم با اینهمه سختی که گفته شد ندارم ولی بجز این راه دیگه ای برای موندن در کره پس از پایان تحصیل نیست ؟ و اگر کسی بعد از پایان دوره ی تحصیلاتش نخواد که برگرده ایران میتونه از کره به کشورهای دیگه مثه آمریکا یا کانادا برای کار بره ؟
( من لیسانس برق - قدرت دارم و قصد دارم پس از کارشناسی ارشد برای دکتری از ایران خارج بشم ) 

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - Shihan - 29-03-2015

(29-03-2015, 11:57 AM)'mary-hmd' نوشته: سلام به همه ی دوستان
من مطالب این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به یه جمع بندی در مورد زندگی در کره برسم .
علاقه ای به گرفتن اقامت دائم گرفتن اون هم با اینهمه سختی که گفته شد ندارم ولی بجز این راه دیگه ای برای موندن در کره پس از پایان تحصیل نیست ؟ و اگر کسی بعد از پایان دوره ی تحصیلاتش نخواد که برگرده ایران میتونه از کره به کشورهای دیگه مثه آمریکا یا کانادا برای کار بره ؟
( من لیسانس برق - قدرت دارم و قصد دارم پس از کارشناسی ارشد برای دکتری از ایران خارج بشم ) 

بله. کارهای بین المللی مرتبط با رشته شما، همچنین برای رفتن به اون کشورها با تلاش و کوشش همیشه شدنیه. 

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - یونا - 04-04-2015

سلام من دوستای زیاد کره ای زیاد دارم و با من ارتباط خیلی خوبی دارند حتی یک دوست پسر کره ای دارم که چند ماه باهاش دوست هستم و هر روز باهم مکالمه تصویری داریم و قرار مهر ماه به ایران بیاد !!!! تو این مدت به این نتیجه رسیدم کره ای ها به ظاهر توجه میکنند !!! و یک سلیقه ی خیلی خاصی دارند و حتی خودش گفتم من تورو خیلی دوست دارم و در کل با همه اون پسرای کره ای که صحبت کردم فرق میکنه حتی منو به عنوان دوست دخترش توی اینستگرام معرفی کرده!!!![img]images/smilies/heart.gif[/img]

RE: زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور - amirhossein.gh - 04-04-2015

(29-03-2015, 11:57 AM)'mary-hmd' نوشته: سلام به همه ی دوستان

سلام 

بله امکان داره که اونم بستگی به زخمت خودتون داره که بتونین بعدش برید آمریکا یا جای دیگه
اقامت دایم کره هم به این شکله
از طریق ازدواج با فرد کره ای
یا
از طریق : من شنیدم باید یه 5 سالی کار کنید و حتما کف درآمد شما 2 برابر یا بیشتر از میانکین درآمد کره ای ها باشه(میانگین درآمد در کره سالیانه 25 هزار دلاره که با این وضعیت میشه 50هزار دلار در سال برای اقامت گرفتن)البته این درآمد رو کسب کردن غیر ممکن نیست ولی خب خیلی سخته
برای اطلاعات بیشتر به 
hikorea.go.kr

موفق باشید