عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در کره جنوبی، اشنایی با فرهنگ و کشور
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-02-2015, 10:15 PM
(26-12-2014, 03:01 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام بنده از بعضیا شنیدم توی کره فشار کاری روی مردم زیاده و مردم با این که درآمد و امکانات خوبی هم دارن ولی باید زیاد کار کنن و این باعث می شه که زندگی سختی داشته باشن! کسی می دونه این چقدر صحت داره؟؟ می خواستم بدونم مثلا یه کارمند معمولی اونجا روزی چند ساعت باید کار کنه؟و سرایط برای دانشجو ها چطوره؟ یه دانشجوی موفق اونجا حدودا روزی چند ساعت باید درس بخونه و چند ساعت توی دانشگاه هست؟

خب به نظر من کره ای ها کار زده هستند
روزی کمتر از 10 ساعت کار کنند، احساس پوچی میکنند
به نظر من این کشور شرایطش به درد ماها که دنبال یه زندگی بهتر و شادتر هستیم نمیخوره
اینجا خودشون به اندازه کافی کار میکنند و نیاز به نیروی کار خارجی ندارند شادی خاصی هم ندارن و گول این فیلماشونم نخورین
یه دونشون حقیقت نداره Smile)))
به نظر من کشورهای اروپایی امریکایی با روحیات ما سازگارتره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین manred
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-02-2015, 11:08 AM
سلام. می خواستم بپرسم برای کسی که فارغ التحصیل رشته پزشکی هست امکان داره تخصص رو در کره بگیره و از این طریق راهی برای اقامت دایم به دست بیاره
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-02-2015, 04:53 PM
(10-02-2015, 11:08 AM)'manred' نوشته: سلام. می خواستم بپرسم برای کسی که فارغ التحصیل رشته پزشکی هست امکان داره تخصص رو در کره بگیره و از این طریق راهی برای اقامت دایم به دست بیاره

کره جنوبی مدرک پزشکی ایران رو ارزیابی میکنه اگر تطبیق بده و تایید بشه مشکلی نداره اما اگر مدرک شما قابل قبول نباشه باید از ابتدا تحصیل کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-03-2015, 08:50 PM
(25-03-2015, 08:24 PM)Mr-Voltage نوشته:
شما خیلی ساده مدارکی که دانشگاه ازتون خواسته رو جمع اوری میکنید و برای دانشگاه ارسال مبکنید، دانشگاههای خصوصی و دولتی متنفاوته اما عموماً تحصیل در رشته های پزشکی همیشه گرونتر از سایر رشته بوده و هست. هزینه تنها تحصیل در دانشگاههای دولتی سالی 4000 تا 6000 دلار و خصوصی ها از 8000 تا 1000 دلار در سال

سلام خسته نباشید
برای معماری و طراحی لباس چطوره؟مقطع کارشناسی ارشد چند ساله هست ؟و دکترا چطور؟الان برای یک سال مثلا 4000 ددلاره یعنی چهار هزار دلار برای دو ترم میشه؟جمعا چند ترمه؟ممنون
نقل قول  

آفلاین saharjooon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-03-2015, 12:45 AM
من از یکی از دوستام که کره زندگی میکنه شنیدم کره ای ها مدارک دانشگاهی خودشونو جدیدا کمترقبول دارن و اکثرا دارن بچه هاشونو با هزینه های سنگین میفرستن امریکا تا اونجا درس بخونن و بتونن تو کره کار مناسب پیدا کنن.شما صحتشو تایید میکنین؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-03-2015, 05:40 PM
(26-03-2015, 12:45 AM)'saharjooon' نوشته: من از یکی از دوستام که کره زندگی میکنه شنیدم کره ای ها مدارک دانشگاهی خودشونو جدیدا کمترقبول دارن و اکثرا دارن بچه هاشونو با هزینه های سنگین میفرستن امریکا تا اونجا درس بخونن و بتونن تو کره کار مناسب پیدا کنن.شما صحتشو تایید میکنین؟؟؟؟

دوست عزیز،
به نظرم در همه کشورهای دنیا بخش کوچکی از خانواده ها بدلیل در اختیار داشتن امکانات مناسب این فرصت را دارن در ابتدا در یک کشور مناسب تحصیل کنند. اما این دلیل بر بد بودن سیستم زندگی یا اموزشی کره جنوبی نیست. به نظرم خیلی به حواشی فکر نکنید 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mary-hmd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2015, 11:57 AM
سلام به همه ی دوستان
اول تشکر کنم بابت مطالب مفیدی که زحمت میکشید و اینجا قرار میدید 
من مطالب این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به یه جمع بندی در مورد زندگی در کره برسم .
علاقه ای به گرفتن اقامت دائم گرفتن اون هم با اینهمه سختی که گفته شد ندارم ولی بجز این راه دیگه ای برای موندن در کره پس از پایان تحصیل نیست ؟ و اگر کسی بعد از پایان دوره ی تحصیلاتش نخواد که برگرده ایران میتونه از کره به کشورهای دیگه مثه آمریکا یا کانادا برای کار بره ؟
( من لیسانس برق - قدرت دارم و قصد دارم پس از کارشناسی ارشد برای دکتری از ایران خارج بشم ) 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-03-2015, 07:12 PM
(29-03-2015, 11:57 AM)'mary-hmd' نوشته: سلام به همه ی دوستان
من مطالب این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به یه جمع بندی در مورد زندگی در کره برسم .
علاقه ای به گرفتن اقامت دائم گرفتن اون هم با اینهمه سختی که گفته شد ندارم ولی بجز این راه دیگه ای برای موندن در کره پس از پایان تحصیل نیست ؟ و اگر کسی بعد از پایان دوره ی تحصیلاتش نخواد که برگرده ایران میتونه از کره به کشورهای دیگه مثه آمریکا یا کانادا برای کار بره ؟
( من لیسانس برق - قدرت دارم و قصد دارم پس از کارشناسی ارشد برای دکتری از ایران خارج بشم ) 

بله. کارهای بین المللی مرتبط با رشته شما، همچنین برای رفتن به اون کشورها با تلاش و کوشش همیشه شدنیه. 
نقل قول  

آفلاین یونا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2015, 02:59 PM
سلام من دوستای زیاد کره ای زیاد دارم و با من ارتباط خیلی خوبی دارند حتی یک دوست پسر کره ای دارم که چند ماه باهاش دوست هستم و هر روز باهم مکالمه تصویری داریم و قرار مهر ماه به ایران بیاد !!!! تو این مدت به این نتیجه رسیدم کره ای ها به ظاهر توجه میکنند !!! و یک سلیقه ی خیلی خاصی دارند و حتی خودش گفتم من تورو خیلی دوست دارم و در کل با همه اون پسرای کره ای که صحبت کردم فرق میکنه حتی منو به عنوان دوست دخترش توی اینستگرام معرفی کرده!!!![img]images/smilies/heart.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-04-2015, 03:20 PM
(29-03-2015, 11:57 AM)'mary-hmd' نوشته: سلام به همه ی دوستان

سلام 

بله امکان داره که اونم بستگی به زخمت خودتون داره که بتونین بعدش برید آمریکا یا جای دیگه
اقامت دایم کره هم به این شکله
از طریق ازدواج با فرد کره ای
یا
از طریق : من شنیدم باید یه 5 سالی کار کنید و حتما کف درآمد شما 2 برابر یا بیشتر از میانکین درآمد کره ای ها باشه(میانگین درآمد در کره سالیانه 25 هزار دلاره که با این وضعیت میشه 50هزار دلار در سال برای اقامت گرفتن)البته این درآمد رو کسب کردن غیر ممکن نیست ولی خب خیلی سخته
برای اطلاعات بیشتر به 
hikorea.go.kr

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »