![]() |
لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-2017-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87) |
RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 10-05-2016 سلام دوباره دوستان. من علوم تجربی خوندم. میخواستم ببینم اینطور پر کردن فرم درست هستش؟ ۱- برای پیش دانشگاهی: Course of Study میشه >>>>>> Academic ؟ Degree of Diploma میشه >>>>>> Pre University Degree? ۲- برای دیپلم هم: Course of Study میشه >>>>> Academic ؟ Degree of Diploma میشه >>>>>> High School Diploma? ۳- من که شروع لیسانسم نیم سال دوم ۸۱-۸۲ بود باید بزنم ۱/۱۱/۱۳۸۱؟ ۴- و برای پایان لیسانس که نیم سال اول ۸۵-۸۶ بود باید بزنم ۳۰/۱۱/۸۵؟ (نکته این که تو مدرک لیسانس من تاریخ پایان لیسانس، ۳۰/۱۱/۸۵ ذکر شده) ***دیپلمی که الان دستم هستش، نوشته شده: گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه نظام جدید، سوال من: ۵- باید به جای این گواهی موقت، گواهی دائمی و اصلی رو بگیرم و ترجمه کنم؟ ۶- تاریخ تولد من اشتباه ذکر شده تو این تاریخ موقت، میشه تو گواهی اصلی (اگه باید اصلی رو بگیرم) درستش کرد؟ ۷- این گواهی کجاش مشخص میکنه ۱۲ ساله تموم شده یا کمتر و بیشتر؟ آخه تو گواهی موقت دیپلم من چیزی در این باره ننوشته. پیشاپیش ممنون از راهنمایتون RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 11-05-2016 @mostabd 1-2- به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه. 3- بله اون رو به میلادی تبدیل کنید. 4- تاریخی که روی مدرک برای پایان تحصیلات عنوان شده رو میلادی کنید و بنویسید. 5- فکر کنم برای شمایی که لیسانس دارین دیگه زیاد به دیپلم گیر ندن ولی در هر حال بهتره که گواهی اصلی اون رو بگیرید. اگر نتونسنین همون موقت رو ترجمه کنید ولی حتما لیسانس رو ترجمه کنید. 6- قاعدتا باید درست کنند. اگر هم نکردند مترجم می تونه بر اساس تاریخ درست که در گدرنامه/شناسنامه اشاره شده ترجمه رو انجام بده. 7- تصمیم گیری در این مورد بر عهده افسره که از روی محل گرفتن دیپلم و نوع اون تشحیص بده که 12 ساله هست یا خیر. برای کسانی که کارشناسی دارن از اونجاییکه تحصیلاتشون در هر حال بیشتر از 12 سال این موضوع اهمیتی نداره. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 11-05-2016 دوستان سلام میدونم که شاید یکی دوبار دربارهی چگونگی پر کردن اطلاعات دوره سربازی اینجا سوال کردم و جوابهای خوبی گرفتم. نکتهای که میخواستم بیان کنم اینه که، چون من تو کلینیک سپاه خدمت کردم (آمپول میزدم، سرم وصل میکردم، پانسمان و ،،،) یکی از دوستان پیشنهاد دادن که تو فرم هم بیان کنم که تو کلینیک بودم که از موقعی که فرم رو میخونن، داستان دستشون بیاد قسمت حساسی خدمت نمیکردم. من اینطور تو فرم پر کردم، همون طور که میبینین، قسمت اول نوشتم سپاه، قسمت دوم ستوان دوم و قسمت سوم هم نوشتم خدمت وظیفه اجباری (این قسمت هم یک پیشنهاد خوب یکی از برندگان دوره قبل بودش): Branch of Service: THE GUARDIANS OF THE ISLAMIC REVOLUTION Rank/Position: SECOND LIEUTENANT Military Specialty: MANDATORY MILITARY SERVICE حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم: ۱- در کلّ به قول اون دوستمون، کلینیک رو هم بنویسم؟ و اگه آره، تو کدوم قسمت ذکر کنم؟ ۲- یا در کلّ مهم نیست و همین طور که نوشتم خوبه؟ بازم ممنون که برخی سوالات ساده و تکراری مارو با متانت و صبر پاسخ میدید. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - barzan1984 - 11-05-2016 اگر دانسجوی پیام نور باشی و گواهی تحصیلی را ترجمه کنی ممکنه واسه روز مصاحبه قبول کنن؟ آیا گواهی ادامه به تحصیل دانشگاه پیام نور قابل قبوله؟ RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 12-05-2016 @ امتحانش ضرر نداره. قانونش میگه که فرد ۱۲ سال تحصیلات داشته باشه یا هم که دست کم یک سالی در یک سری شغل ها (تقریبا همه شغل های معمولی و معروف) سابقه کار داشته باشه. اگر دانشجوی سال دوم به بالا باشین احتمالش هست که به عنوان معادل قبول کنند و بگن که بیشتر از ۱۲ سال تحصیلات دارین. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 13-05-2016 سلام ۱- آیا اگه کسی در مقطع کارشناسی ارشد، هم زمان Reearch Assistanh همون دانشگاه هم باشه، باید تو قسمت تحصیل و کار در زمان حاضر، اعلام بکنه که RA هم هستش؟ یا فقط اعلام بکنه که مشغول تحصیل در مقطع ارشد هستش؟ ۲- تاریخ پایان دیپلم با روی مدرک دیپلم زده شده و همون رو هم تو فرم مینوسیم. سوالام اینه که تاریخ "شروع" باید از شروع اول دبیرستان باشه یا از تاریخ شروع سال سوم که پایانش دیپلم میدن؟ ۳- آیا برا کسی که با سابقه تحصیل داره اقدام میکنه و نه سابقه کار، نام بردن از شغل قبلی لازم هستش؟ مهمه؟ RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 14-05-2016 ۱- هر دو رو اشاره کنید مشکلی نداره. Research Assistant زمانی شغل به حساب میاد که در ازای کارتون پول بگیرید. ۲- از شروع اول دبیرستان. ۳- اگر قبلا شغلی داشتین که در ازاش پول می گرفتین قاعدتا باید اشاره کنید. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 14-05-2016 (14-05-2016, 03:36 PM)M1KE نوشته: ۱- هر دو رو اشاره کنید مشکلی نداره. Research Assistant زمانی شغل به حساب میاد که در ازای کارتون پول بگیرید. سپاس از پاسخ گوییتان ۱- بله، برای Research Assistant من ماهیانه حقوق میگیرم. ۳- من یک جا پس از کار آموزی به مدت یک سال مشغول به کار بودم که بیمه نداشتم. چند سال بعد هم جای دیگری مشغول شدم به مدت یک سال که بیمه شدم. دوستان تو فروم گفتند که اگه کاری بیمه بودیم رو ذکر کنیم. به نظر شما کدوم رو باید ذکر کنم؟ RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 14-05-2016 نکته مهم اینه که سوابق شما بعد از ۱۸ سالگی نباید گپ داشته باشه. مثلا اگر در زمان تحصیل یک کار پاره وقت هم داشتین شاید اشاره نکردن بهش خیلی ایرادی ایجاد نکنه چون شغل اصلی تون تحصیل بوده ولی در بازه هایی که کار می کردین بالاخره می بایست یک چیزی اشاره بشه و اگر رسما به صورت تمام وقت کار می کردین بهتره اشاره بشه. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 14-05-2016 (14-05-2016, 09:38 PM)M1KE نوشته: نکته مهم اینه که سوابق شما بعد از ۱۸ سالگی نباید گپ داشته باشه. مثلا اگر در زمان تحصیل یک کار پاره وقت هم داشتین شاید اشاره نکردن بهش خیلی ایرادی ایجاد نکنه چون شغل اصلی تون تحصیل بوده ولی در بازه هایی که کار می کردین بالاخره می بایست یک چیزی اشاره بشه و اگر رسما به صورت تمام وقت کار می کردین بهتره اشاره بشه. ممنونم، راستش نگران بودم، اطلاعاتی بدم که مهم نباشه و همین کلیرنس رو طولانیتر کنه. در نهایت اون دو جا و RA بودن رو مینویسم. امیدوارم باعث طولانی شدن کلیرنس نشه. قسمتی که گفته: List the languages that you speak and or read? هم باید انگلیسی نوشته بشه و هم فارسی؟ |