آکادمیا کافه
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Torkan - 20-10-2016

(20-10-2016, 01:31 PM)مهمان نوشته: تعداد فرزندان بالای 21 سال هم باید نوشته بشه ؟یا اگر کسی فقط فرزند بالای 21 سال داره باید تعداد فرزند 0 زده بشه درسته؟

Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date 
you submit your entry
پس خیر است جواب شما. فرزند بالای 21 فرزند محسوب نمیشه!!

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 21-10-2016

(20-10-2016, 01:31 PM)مهمان نوشته: تعداد فرزندان بالای 21 سال هم باید نوشته بشه ؟یا اگر کسی فقط فرزند بالای 21 سال داره باید تعداد فرزند 0 زده بشه درسته؟

همون طور که ترکان گرامی توضیح دادند، تعداد فرزندان شما باید صفر زده بشه.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - maryam_et - 27-10-2016

سلام
دوستان من الان برای لاتاری 2018 ثبت نام کردم ولی به اشتباه  نام سید حسین را به این شکل در فرم ثبت نام پر کردم:
firstname:SEYED HOSSEIN
midle name: HOSSein  و در فرم نهایی submit  شده نیز  این نام مشاهده می شود.: fisrt name: SEYED HOSSEIN HOSSEIN

الان چه کار می تونم انجام بدم آیا امکان اصلاح آ وجود دارد؟

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Torkan - 27-10-2016

(27-10-2016, 12:30 PM)maryam_et نوشته: سلام
دوستان من الان برای لاتاری 2018 ثبت نام کردم ولی به اشتباه  نام سید حسین را به این شکل در فرم ثبت نام پر کردم:
firstname:SEYED HOSSEIN
midle name: HOSSein  و در فرم نهایی submit  شده نیز  این نام مشاهده می شود.: fisrt name: SEYED HOSSEIN HOSSEIN

الان چه کار می تونم انجام بدم آیا امکان اصلاح آ وجود دارد؟

امکان اصلاح که نه وجود نداره بعد گرفتن confirmation number ولی میتونید این ریسک رو بکنید و یکبار دبگه فرم پر کنید از اول ثبت نام کنید. چون عملا فرد دیگری حساب میشه اگه middle name و اینا رو عوض کنید و اسم رو به طور صحیح وارد کنید. البته همانطور که میدونید همینطوریشم شانس اینکه اسمتون در بیاد در قرعه کشی کم هست و میتونید اگر بعدا قبول شدید مدارک رو وقتی میبرید سفارت این اشتباهتون رو بهشون بگید .

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - atefeh.gh - 28-10-2016

سلام خسته نباشید

من دیشب ثبت نام کردم یعنی سابمیت کردم منتظر بودم که کد تاییدیه را بگیرم اینترتم قطع شد یعنی ارور داد منم مجبور شدم یه کم صبر کنم بعدش دوباره به صفحه قبلی برگشتم ثبت ناممو کنسل کردم
 حالا نمیدونم ثبت نامم انجام شده یا نه !؟
میتونم دوباره ثبت نام کنم ؟!

یه سوال دیگه هم دارم ! برای آپلود کردن عکس هم باید عکس خودمان را زیرش مشاهده کنیم ؟ آخه من عکسمو انتخاب کردم بعدش نشون نداد که عکسم آپلود شده یا نه فقط فایل عکسم اومد !

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Torkan - 28-10-2016

(28-10-2016, 03:00 PM)atefeh.gh نوشته: سلام خسته نباشید

من دیشب ثبت نام کردم یعنی سابمیت کردم منتظر بودم که کد تاییدیه را بگیرم اینترتم قطع شد یعنی ارور داد منم مجبور شدم یه کم صبر کنم بعدش دوباره به صفحه قبلی برگشتم ثبت ناممو کنسل کردم
 حالا نمیدونم ثبت نامم انجام شده یا نه !؟
میتونم دوباره ثبت نام کنم ؟!

یه سوال دیگه هم دارم ! برای آپلود کردن عکس هم باید عکس خودمان را زیرش مشاهده کنیم ؟ آخه من عکسمو انتخاب کردم بعدش نشون نداد که عکسم آپلود شده یا نه فقط فایل عکسم اومد !

درود

اگر کد تاییدیه نگرفتید خیر انجام نشده ثبت نام هر چند در نقطه مرزی متاسفانه اینترنت شما قطع شده.
خیر همون فایل بیاد کافیه فقط قبلش در قسمت check photo چک بکنیدش.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - مهمان - 02-11-2016

سلام. ممنونم بابت ایجاد این فضای خوب برای کمک به ما. من برای یکی از دوستانم ثبت نام کردم. اما اون ایمیلشو اشتباهی به من داد (یه آندرلاین داشت که نگفت بهم). من فرمش رو با همون ایمیل اشتباه سابمیت کردم. آیا درصورت پذیرش یا رد شدن، از طریق ایمیل چیزی براش قراره ارسال بشه و ایمیل مهم هست یا اینکه همه چیز از طریق سایت رسمی انجام میشه. بازم ممنونم.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Torkan - 02-11-2016

(02-11-2016, 12:13 AM)مهمان نوشته: سلام. ممنونم بابت ایجاد این فضای خوب برای کمک به ما. من برای یکی از دوستانم ثبت نام کردم. اما اون ایمیلشو اشتباهی به من داد (یه آندرلاین داشت که نگفت بهم). من فرمش رو با همون ایمیل اشتباه سابمیت کردم. آیا درصورت پذیرش یا رد شدن، از طریق ایمیل چیزی براش قراره ارسال بشه و ایمیل مهم هست یا اینکه همه چیز از طریق سایت رسمی انجام میشه. بازم ممنونم.

شما از طریق سایت رسمی با دادن کد تابیدیه میتونید اردیبهشت سال بعد نتیجه رو ببینید. پس مهم نیست ایمیل اشتباه باشه.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Torkan - 03-11-2016

سلام

یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بود ازم واقعیت نمیدونستم جوابش رو اگر کسی میدونه جواب بده لطفا.
" سلام. ایا استفاده از عکس سال قبل برای ثبت نام لاتاری مشکل ایجاد میکنه؟"

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 04-11-2016

(03-11-2016, 07:09 PM)Torkan نوشته: سلام

یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بود ازم واقعیت نمیدونستم جوابش رو اگر کسی میدونه جواب بده لطفا.
" سلام. ایا استفاده از عکس سال قبل برای ثبت نام لاتاری مشکل ایجاد میکنه؟"

طبق اطلاعاتی که در وب‌سایت لاتاری گفته شده، عکس نباید بیشتر از ۶ ماه قدیمی باشه. در نتیجه اگر بخواهید محکم‌کاری کنید باید عکس جدید بگیرید. در عین حال، احتمالش کمه که استفاده از عکس عکس سال قبل مشکل خاصی ایجاد کنه.