عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری

صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 01:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2012, 05:27 AM توسط Babak.)
سایت رسمی ثبت نام لاتاری dvlottery.state.gov می باشد؛ که این سایت این ثبت نام را یک بار در سال و بطور رایگان انجام می دهد. لازم به ذکر است سایت های دیگری نیز در راستای ثبت نام لاتاری هستند اما هیچکدام تضمینی برای کار خود ندارند و البته مقداری نیز پول دریافت می کنند.
توصیه می شود فقط به سایت رسمی مراجعه شود.

بحث در این مورد در این تاپیک امکان پذیر است.
با تشکر
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین calycanthus7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2011, 02:31 PM
سلام.
من حدود دو سال پیش برای گرین کارت ثبت نام کردم و امروز هی میلی دریافت کردم با این مضمون:
You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery.
من برای گرین کارت برنده شده ام؟ حالال باید چی کار کنم؟
ضمن این که در دانشگاه شهید بهشتی فوق لیسانس بیولوژی خوندم و استادی هم در امریکا به من پذیرش داده. لطفا آقای بابک منو راهنمایی کنید چون هیچ چیزی از این مسایل نمیدونم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-08-2011, 09:21 PM
(23-08-2011, 02:31 PM)calycanthus7 نوشته: سلام.
من حدود دو سال پیش برای گرین کارت ثبت نام کردم و امروز هی میلی دریافت کردم با این مضمون:
You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery.
من برای گرین کارت برنده شده ام؟ حالال باید چی کار کنم؟
ضمن این که در دانشگاه شهید بهشتی فوق لیسانس بیولوژی خوندم و استادی هم در امریکا به من پذیرش داده. لطفا آقای بابک منو راهنمایی کنید چون هیچ چیزی از این مسایل نمیدونم.
این که برنده شدید یا خیر بستگی داره به این که این ایمیل از کجا برای شما اومده باشه. تا اونجا که یادمه سایت رسمی گرین کارد لاتری گفته بود که با ایمیل به کسی اطلاع نمی‌دن، در نتیجه احتمال این که این ایمیل واقعی نباشه زیاده. به هر حال چک کردنش ساده است. می‌تونید در سایت رسمی دولت آمریکا این کار رو بکنید. لطفا برای اطلاعات بیشتر به این موضوع مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین calycanthus7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2011, 03:27 PM
سلام

در سایت رسمی خود کشور آمریکا در کدام قسمت می توان اسامی برنده های لاتاری 2012 رو مشاهده کرد؟ لطفا این آدرس را به صورت لینک بگذارید. ممنونم
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-08-2011, 05:28 PM
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
.
نقل قول  

آفلاین farzam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2012, 01:57 PM
ثبت نام تو این سایت از چه تاریخی شروع میشه و کی زمان ثبت نام تموم میشه؟
نحوه ی ثبت نام چطوریه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-09-2012, 09:59 AM
اگر به این آدرس مراجعه کنید می‌بینید که گفته امسال (۲۰۱۲) ثبت‌نام روز ۲ اکتبر شروع می‌شه و روز ۳ نوامبر خاتمه پیدا می‌کنه.

اگر روال ثبت‌نام امسال هم مثل سال‌های قبل باشه، روال ساده‌ایه و در حد پرکردن یک فرم با اطلاعات شخصی از جمله نام و مشخصات و محل تولد و تعداد فرزندان و اطلاعاتی شبیه به این هست. فقط باید یک عکس تمام رخ دیجیتالی با زمینه روشن و به ابعاد ۶۰۰x۶۰۰ پیکسل هم داشته باشید و آپلود کنید. بعد از سابمیت کردن فرم به شما یک شماره می‌ده که شما باید شماره رو حفظ کنید و موقعی که نتایج اعلام شد اون شماره رو وارد کنید و ببینید که آیا برنده شده‌اید یا خیر. معمولا نتایج حدود ماه May سال بعد اعلام می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین farzam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-09-2012, 02:14 PM
امسال که 2013 هستش؟
یعنی امسال تو آبان شروع میشه ثبت نام؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-09-2012, 04:34 PM
(14-09-2012, 02:14 PM)farzam نوشته: امسال که 2013 هستش؟
یعنی امسال تو آبان شروع میشه ثبت نام؟
امسال سال 2012 هست دوست عزیز و ثبت نام از 4 اکتبر 2012 (13 مهر ماه امسال) شروع میشه و در 3 نوامبر(13 آبان امسال) به پایان میرسه، این ثبت نام برای سال 2014 هست.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-09-2012, 10:54 PM
سلام دوستان
یک سوال
اینکه از افراد یک خانواده(که همشون مجرد هستند و با پدومادر زندگی میکنند) میشه هرکدام به صورت جداگانه ثبت نام کنند؟؟
چون اگر پدر خانواده تبت نام کنه مسلما اسم فرزند ها هم در فرم مشخص میشه-حالا اگر فرزندان بعلاوه مادر خانواده هم جدا ثبت نام کنند تخلف محسوب نمیشه!!!
و یک سوال دیگه اینکه به فرض مثال پسر خانواده برنده شد آیا خواهرو برادرها پدر مادر هم میتوانند از این طریق گرین کارد بگیرند؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »