![]() |
انواع Statement - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Statement of Purpose - SoP (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP) +---- موضوع: انواع Statement (/Thread-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-Statement) |
RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - akbar_saeedi - 25-12-2015 (25-12-2015, 12:24 AM)nasim1234 نوشته: ضمیمه دوم ادیت شده هست. سلام ..ادیتش کردم..الان چطور شد؟ Research interest edit 2 @nasim1234 RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - akbar_saeedi - 25-12-2015 سلام دوستان.. این مطلب من برا این موضوع خوبه؟ Future Interests or Goals describe your future professional goals and how you believe this degree will help you achieve them Professional interests RE: راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم - Matinking - 25-12-2015 (25-12-2015, 03:33 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان.. این مطلب من برا این موضوع خوبه؟ سلام به نظرم مناسب می یاد... می تونید نقبی هم بزنید به R&D... و بیانی داشته باشید مبنی بر علاقه تون در شرکت در فعالیت های dual با صنعت در زمینه تحقیقات R&D... در این صورت، به لحاظ planning، این ایده به ذهن خواننده متبادر خواهد شد که فعالیت در صنعت هم در کنار کار academic جزو concern های شماست... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: انواع Statement - akbar_saeedi - 25-12-2015 سلام دوستان فرم یکی از دانشگاه ها history statement میخواد و diversity هم بخشی از اونه..یعنی چه ویژگیهایی فرد، کشورش، فرهنگش و ..داره که به گوناگونی افکار و افراد اون دانشگاه کمک میکنه.. من مطالب زیر به ذهنم رسید..کدوماشو میشه انتخاب کرد..و اینکه چیزی شبی به ذهن مبارک میرسه؟ Diversity RE: انواع Statement - nasim1234 - 26-12-2015 (25-12-2015, 11:22 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان من متن شما رو ادیت کردم. متاسفانه بخش های زیادیش نامرتبط بود. توجه کنید که اگه متن کوتاه اما خوب باشه بهتره تا طولانی اما دارای بخش های نامرتبط. در مورد شما با توجه به اینکه از یران هستین بیشترین چیزی که میشه روش مانوور داد اینه که شما مسایل و مشکلات رو دیدین (در فیلد خودتون) و حالا کلی ایده دارین. همچین چیزایی خلاصه. مورد خوب دیگه همونه که گفتین با تیم هایی کار کردین از فرهنگ های مختلف. به جز اون به نظرم چیزی برای گفتن نمیمونه. حالا باز اینو نگاه کنید خودتون کم و زیاد کنید باز سوال کنین. ضمنا تو اینترنت هم میتونین سرچ کنین برای متن های مشابه ولی خب همون طور که گفتم خیلی جای کار نداره این وضوع برای ایرانی ها. (مگر اینکه فرد رشته خاص بوده باشه یا مثلا تجربیات خاص داشته باشه) RE: انواع Statement - mah.ssa - 28-12-2015 با سلام یکی از رشته هایی که میخوام اپلای کنم ازم writing sample میخواد 3800 کلمه هیچ توضیحی هم ندادن که درباره چی باشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ RE: انواع Statement - nasim1234 - 29-12-2015 (28-12-2015, 11:23 PM)mah.ssa نوشته: با سلام بله این نوشته برای اینه که ببینن شما در انگلیسی چقدر قوی و واضح میتونین به بیان ایده هاتون بپردازید و چطور تحلیل می کنید. این نوشته معمولا دو هدف اصلی داره. اینکه شما writing skill تون در چه حده و از نظر critical thinkingچطور هستین. اگر مقاله ای دارین که خودتون نوشتین میتونید اون رو سابمیت کنید. ولی ۳۸۰۰ کلمه بیشتر به یک essay میخوره. اگر پروژه ای داشتین که نهایتا یه گزارش نوشتین میتونه گزینه خوبی باشه. اگر هیچ متن انگلیسی خوبی ندارید به نظرم بد نیست یکی از ریپورت های فارسیتون رو به انگلیسی بازنویسی کنید. این متن بیشتر از اونکه زبانش مهم باشه عموما مفهومش مهمه. سعی کنید حتما به رشته ای که دارین اپلای می کنین و گرایش مرتبط باشه. اگر سوالتون رو جزیی تر بپرسین بهتر میتونم راهنمایی کنم RE: انواع Statement - mah.ssa - 30-12-2015 (29-12-2015, 01:53 AM)nasim1234 نوشته: بله من رشته تحصیلیم نقاشی بوده و دارم برای رشته ارت هیستوری اپلای میکنم من هر ریپورت یا مقاله ای که دارم بیشتر مضمونش مرتبط با نقاشی هست. فکر میکنید که اگه مقاله یا گزارشی مربوط به تاریخ هنر یا عموما هنر باشه بهتر باشه یعنی بیشتر مرتبط میشه با رشته ای که دارم اپلای میکنم؟ RE: انواع Statement - nasim1234 - 30-12-2015 (30-12-2015, 12:42 AM)mah.ssa نوشته: من رشته تحصیلیم نقاشی بوده و دارم برای رشته ارت هیستوری اپلای میکنم چه قدر زمان دارید؟ اگر وقت کمه خب مجبورید یکی از همون ریپورت های نقاشی رو ارسال کنید. اما اگر زمان دارید بهتره که یه متن درباره art historyبنویسید. اتفاقا برای شما که به نوعی دارید تغییر گرایش میدید بهتره در رابطه با گرایش جدید باشه که نشون بدید از پس نوشتن متنی در گرایش تاریخ هنر هم برمیاید و توانایی علمیش رو دارید. یادمه تعداد لغاتش هم زیاد نبود. فکر کنم دو سه روزه بتونید بنویسید. مقالاتی که دارید انگلیسی هست؟ اگر انگلیسی هستن که اون ها رو جداگانه به پرونده اضافه کنید. RE: انواع Statement - azi66 - 29-01-2016 با سلام لطفا کمکم کنید خیلی فوریه ![]() من برای کانادا میخواستم اپلای کنم و مکاتبه هم با استاتید داشتم ک متاسفانه کسی پاسخ قطعی نداد. بخاطر مشکلات شخصی کل فرایند اپلای گذاشتم برای ترم بعد..اما چند روز پیش یه ایمیل دریافت کردم ب این شرح: Could you please apply at the earliest if you have not done so? Please also send me a research statement
حالا من دوتا مشکل دارم
اینکه منظور استاد چیه ازین میل ایا مایل به همماری با من هست که درخواست کرد اپلای کنم؟؟؟
و اینکه من اصلا نمیدونم درباره ریسرچ استیتمنت چی بنویسم؟؟ 12 تا مقاله دارم ایا اونهارو باید تشریح کنم؟
|