عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP انواع Statement

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انواع Statement
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-12-2015, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2015, 03:25 PM توسط akbar_saeedi.)
(25-12-2015, 12:24 AM)nasim1234 نوشته: ضمیمه دوم ادیت شده هست.
من سعی کردم ایرادات مهم تر رو اصلاح کنم.
توجه کنید که تمرکز شما باید بر کارهای خودتون باشه و تجربیاتتون که این فایلی که من الان خوندم خیلی درباره تجربه هاتون نبود. 
به نظرم اگر بشه به ریسرچ هایی که انجام دادید اشاره کنید خیلی متن بهتری میشه.
موفق باشید

سلام ..ادیتش کردم..الان چطور شد؟
Research interest edit 2

@nasim1234
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

25-12-2015, 03:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2015, 04:37 PM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوستان.. این مطلب من برا این موضوع خوبه؟  
Future Interests or Goals
describe your future professional goals and how you believe this degree will help you achieve them

Professional interests
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2015, 03:58 PM
(25-12-2015, 03:33 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان.. این مطلب من برا این موضوع خوبه؟
Future Interests or Goals
describe your future professional goals and how you believe this degree will help you achieve them[عکس: spacer.gif]

Professional purpose 1 

سلام

به نظرم مناسب می یاد...
می تونید نقبی هم بزنید به R&D... و بیانی داشته باشید مبنی بر علاقه تون در شرکت در فعالیت های dual با صنعت در زمینه تحقیقات R&D...
در این صورت، به لحاظ planning، این ایده به ذهن خواننده متبادر خواهد شد که فعالیت در صنعت هم در کنار کار academic جزو concern های شماست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

25-12-2015, 11:22 PM
سلام دوستان
فرم یکی از دانشگاه ها history statement میخواد و diversity هم بخشی از اونه..یعنی چه ویژگیهایی فرد، کشورش، فرهنگش و ..داره که به گوناگونی افکار و افراد اون دانشگاه کمک میکنه..
من مطالب زیر به ذهنم رسید..کدوماشو میشه انتخاب کرد..و اینکه چیزی شبی به ذهن مبارک میرسه؟
Diversity

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-12-2015, 12:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2015, 12:19 AM توسط nasim1234.)
(25-12-2015, 11:22 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
فرم یکی از دانشگاه ها history statement میخواد و diversity هم بخشی از اونه..یعنی چه ویژگیهایی فرد، کشورش، فرهنگش و ..داره که به گوناگونی افکار و افراد اون دانشگاه کمک میکنه..
من مطالب زیر به ذهنم رسید..کدوماشو میشه انتخاب کرد..و اینکه چیزی شبی به ذهن مبارک میرسه؟
Diversity

من متن شما رو ادیت کردم.
متاسفانه بخش های زیادیش نامرتبط بود. توجه کنید که اگه متن کوتاه اما خوب باشه بهتره تا طولانی اما دارای بخش های نامرتبط.
در مورد شما با توجه به اینکه از یران هستین بیشترین چیزی که میشه روش مانوور داد اینه که شما مسایل و مشکلات رو دیدین (در فیلد خودتون) و حالا کلی ایده دارین. همچین چیزایی خلاصه.
مورد خوب دیگه همونه که گفتین با تیم هایی کار کردین از فرهنگ های مختلف.
به جز اون به نظرم چیزی برای گفتن نمیمونه. حالا باز اینو نگاه کنید خودتون کم و زیاد کنید باز سوال کنین.
ضمنا تو اینترنت هم میتونین سرچ کنین برای متن های مشابه ولی خب همون طور که گفتم خیلی جای کار نداره این وضوع برای ایرانی ها. (مگر اینکه فرد رشته خاص بوده باشه یا مثلا تجربیات خاص داشته باشه)

فایل‌های پیوست
.docx   diversity-edited.docx (اندازه 6.55 KB / تعداد دانلود: 13)

نقل قول  

آفلاین mah.ssa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-12-2015, 11:23 PM
با سلام 
یکی از رشته هایی که میخوام اپلای کنم ازم writing sample میخواد 3800 کلمه 

هیچ توضیحی هم ندادن که درباره چی باشه. 
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

29-12-2015, 01:53 AM
(28-12-2015, 11:23 PM)mah.ssa نوشته: با سلام 
یکی از رشته هایی که میخوام اپلای کنم ازم writing sample میخواد 3800 کلمه 

هیچ توضیحی هم ندادن که درباره چی باشه. 
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

بله
این نوشته برای اینه که ببینن شما در انگلیسی چقدر قوی و واضح میتونین به بیان ایده هاتون بپردازید و چطور تحلیل می کنید. این نوشته معمولا دو هدف اصلی داره. اینکه شما writing skill تون در چه حده و از نظر critical thinking‌چطور هستین.
اگر مقاله ای دارین که خودتون نوشتین میتونید اون رو سابمیت کنید. ولی ۳۸۰۰ کلمه بیشتر به یک essay میخوره. اگر پروژه ای داشتین که نهایتا یه گزارش نوشتین میتونه گزینه خوبی باشه. اگر هیچ متن انگلیسی خوبی ندارید به نظرم بد نیست یکی از ریپورت های فارسیتون رو به انگلیسی بازنویسی کنید. 
این متن بیشتر از اونکه زبانش مهم باشه عموما مفهومش مهمه. سعی کنید حتما به رشته ای که دارین اپلای می کنین و گرایش مرتبط باشه. 
اگر سوالتون رو جزیی تر بپرسین بهتر میتونم راهنمایی کنم

نقل قول  

آفلاین mah.ssa
**
نقل قول

30-12-2015, 12:42 AM
(29-12-2015, 01:53 AM)nasim1234 نوشته: بله
این نوشته برای اینه که ببینن شما در انگلیسی چقدر قوی و واضح میتونین به بیان ایده هاتون بپردازید و چطور تحلیل می کنید. این نوشته معمولا دو هدف اصلی داره. اینکه شما writing skill تون در چه حده و از نظر critical thinking‌چطور هستین.
اگر مقاله ای دارین که خودتون نوشتین میتونید اون رو سابمیت کنید. ولی ۳۸۰۰ کلمه بیشتر به یک essay میخوره. اگر پروژه ای داشتین که نهایتا یه گزارش نوشتین میتونه گزینه خوبی باشه. اگر هیچ متن انگلیسی خوبی ندارید به نظرم بد نیست یکی از ریپورت های فارسیتون رو به انگلیسی بازنویسی کنید. 
این متن بیشتر از اونکه زبانش مهم باشه عموما مفهومش مهمه. سعی کنید حتما به رشته ای که دارین اپلای می کنین و گرایش مرتبط باشه. 
اگر سوالتون رو جزیی تر بپرسین بهتر میتونم راهنمایی کنم

من رشته تحصیلیم نقاشی بوده و دارم برای رشته ارت هیستوری اپلای میکنم 
من هر ریپورت یا مقاله ای که دارم بیشتر مضمونش مرتبط با نقاشی هست. فکر میکنید که اگه مقاله یا گزارشی مربوط به تاریخ هنر یا عموما هنر باشه بهتر باشه یعنی بیشتر مرتبط میشه با رشته ای که دارم اپلای میکنم؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

30-12-2015, 02:28 AM
(30-12-2015, 12:42 AM)mah.ssa نوشته: من رشته تحصیلیم نقاشی بوده و دارم برای رشته ارت هیستوری اپلای میکنم 
من هر ریپورت یا مقاله ای که دارم بیشتر مضمونش مرتبط با نقاشی هست. فکر میکنید که اگه مقاله یا گزارشی مربوط به تاریخ هنر یا عموما هنر باشه بهتر باشه یعنی بیشتر مرتبط میشه با رشته ای که دارم اپلای میکنم؟

چه قدر زمان دارید؟
اگر وقت کمه خب مجبورید یکی از همون ریپورت های نقاشی رو ارسال کنید. اما اگر زمان دارید بهتره که یه متن درباره art history‌بنویسید. اتفاقا برای شما که به نوعی دارید تغییر گرایش میدید بهتره در رابطه با گرایش جدید باشه که نشون بدید از پس نوشتن متنی در گرایش تاریخ هنر هم برمیاید و توانایی علمیش رو دارید.
یادمه تعداد لغاتش هم زیاد نبود. فکر کنم دو سه روزه بتونید بنویسید.

مقالاتی که دارید انگلیسی هست؟ اگر انگلیسی هستن که اون ها رو جداگانه به پرونده اضافه کنید.

نقل قول  

آفلاین azi66
**
نقل قول

Sad  29-01-2016, 01:40 PM
با سلام
لطفا کمکم کنید خیلی فوریه Sad
من برای کانادا میخواستم اپلای کنم و مکاتبه هم با استاتید داشتم ک متاسفانه کسی پاسخ قطعی نداد. بخاطر مشکلات شخصی کل فرایند اپلای گذاشتم برای ترم بعد..اما چند روز پیش یه ایمیل دریافت کردم ب این شرح:

Could you please apply at the earliest if you have not done so? Please also send me a research statement
حالا من دوتا مشکل دارم
اینکه منظور استاد چیه ازین میل ایا مایل به همماری با من هست که درخواست کرد اپلای کنم؟؟؟
و اینکه من اصلا نمیدونم درباره ریسرچ استیتمنت چی بنویسم؟؟ 12 تا مقاله دارم ایا اونهارو باید تشریح کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »