![]() |
لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-2017-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87) |
RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - Torkan - 07-05-2016 (07-05-2016, 05:46 PM)iman7 نوشته: من قبول شدن افراد یه خانواده تو دو سال مختلف رو دیدم. (اول پدر سال بعد پسر بالای 21 سال) اگه اون آدم 60 ساله قبلا یا در حال حاضر فامیلهایی در آمریکا داشته باشه چی؟! ![]() کلا من 90 درصد آدمایی که پرسیدم قبول شدن در ایالات متحده فامیل دور و نزدیک داشتن. بااحترام، ترکان RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - iman7 - 07-05-2016 (07-05-2016, 05:59 PM)Torkan نوشته: اگه اون آدم 60 ساله قبلا یا در حال حاضر فامیلهایی در آمریکا داشته باشه چی؟! این یکی که نداشت. ولی یکی از دوستان که برنده شد دو سال بعدش هم خواهرزادش برنده شد. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 07-05-2016 @mostabd طبق قانون، این نوع ویزا می بایست تا تقریبا آخر تابستون سال ۲۰۱۷ داده شده باشه چون بعد از اون ظرفیت های سال ۲۰۱۸ شروع میشه. به عبارت دیگه شماره های کوچکتر از حدود پاییز به مصاحبه دعوت میشن و به تدریج شماره های بعد رو صدا می کنند تا ظرفیت اون سال تکمیل بشه. شماره پنج هزار و خورده ای مرزی هست و نمیشه با قطعیت گفت که حتما ظرفیت بهتون میرسه یا خیر. بالای ۹۰-۸۰ درصد به نظرم میرسه. دلیلش هم اینه که تمام ۵۰۰۰ نفری که جلوی شما هستن لزوما موفق نمیشن از ظرفیت استفاده کنند (خیلی ها اسمشون در میاد بدون اینکه بعدا چک کنند، خیلی ها سن و سالشون زیاده یا مشغله کاری دارند و اصلا تشکیل پرونده نمیدن و ثبت نام شون حالت تفننی داشته یا توسط خودشون نبوده، خیلی ها پرونده ناقص تشکیل میدن، خیلی ها به دلیل سربازی یا مشمولیت یا نداشتن وثیقه اصلا موفق نمیشن خارج بشن، خیلی ها همسرشون یا والدین شون به دلایل مختلف مخالفت می کنند، برخی در زمان ثبت نام اطلاعات تقلبی دادن که در مصاحبه مشخص میشه و رد میشن، ...). به همین دلیل همیشه قبولی ها رو بیشتر از ظرفیت معرفی می کنند و هر وقت ظرفیت تکمیل بشه سراغ سال بعدی میرن. در مجموع شما اگه نوبت بهتون برسه مشکل خاص دیگه ای ندارین و بقیه سوال هایی که کردین خیلی تاثیر و اهمیتی در سرنوشت پرونده نداره. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 08-05-2016 سلام دوباره دوستان: در قسمتی که میپرسه آدرس آمریکا رو بده، بعدش میپرسه اینجا جایی هست که میخوای گرین کاردت فرستاده بشه؟ بعدش که گزینهٔ خیر رو میزنی، میپرسه باز آدرس جایی رو بده که گرین کاردت فرستاده بشه.... سوال من اینه، این آدرس میشه بعدا عوضش کنیم؟ و اگه آره، خوب همون اول که میپرسه اینجا جایی هست که میخوای گرین کاردت فرستاده بشه، میتونیم بزنیم بله. چون بعدا عوضش میکنیم و دیگه نیازی نیست که گزینهٔ خیر رو بزنیم. درسته؟ سپاس RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 08-05-2016 ۱- دوستان در قسمت پر کردن اطلاعات تحصیلی، اول از دیپلم باید شروع کنیم و بد لیسانس؟یا بر عکس؟ ۲- همان طور که میدونین، در کارتهای جدید نظام وظیفه مشخص نیست که کجا خدمت کردین، ارتش، سپاه یا نیروی انتظامی. در این صورت به جای سپاه میشه تو فرم اعلام کرد که خدمت در ارتش بوده؟ ۳- تو قسمت مشخصات نظام وظیفه، منظورش از branch of servis چیه؟ محل خدمت رو میخواد (پادگان، بیمارستان، اداره...؟) یا شهر محل خدمت؟ ۴- برای فرم DS۲۶۰ در قسمت: present/ work /education/ training information و previous /work /education/training information, نیاز به کمک دارم. خیلی سعی کردم به نوعی مشکل رو بیان کنم تو فروم، اما پیچیدگیش زیاده که متاسفانه سخته نوشتنش. ممنون میشم از دوستان اگه کسی بتونه ID یا شمارهای رو بده که باهاش تماس بگیرم و صحبت کنم. ۵- منظور از number of education institutions attended چیه؟ معنی که الان دارم فوق لیسانس میخونم، باید این گزینه بزنم ۳؟ (دیپلم. پیش دانشگاهی، لیسانس = ۳) سپاس فراوان RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - اکبرپور - 08-05-2016 با سلام امروز متوجه شدم(19-2-95) همسر بنده در لاتاری 2017 قبول شده اند.البته بنده هم ثبت نام کرده بودم لیکن قبول نشدم.بنده دارای همسر و دو فرزند 14 و 12 ساله هستم.کارمند و دارای 20سال سابقه و مدرک تحصیلی فوق لبسانس و همسرم لیسانس و خانه دار هستند.موجب امتنان خواهد بود به سوالات بنده پاسخ دهید: 1- فرآیند ثبت نام را به ترتیب بفرمایید.از کجا و چگونه باید شروع کنم؟ 2- مهلت ثبت نام و اقدام 3- هزینه های مربوطه اعم از ویزا-آزمایش-مصاحبه-سفر و غیره 4-درصد قبولی و موفقیت 5- کدام کشور برای مصاحبه بهتر و موفقیت آمیزتر است؟ 6-فرم ds260 را توضیح و لینک و آدرس آنرا لطف کنید. 7-مقدار مبلغ اعتبار بانکی 8- سایر توضیحات به تشخیص شما با تشکر و احترام RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 08-05-2016 @mostabd شما تا قبل از اینکه گرین کارت به آدرس تون پست بشه می تونید همچنان آدرس تون رو تغییر بدین. آدرس رو در USCIS میشه از طریق صفحه زیر تغییر داد: https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 08-05-2016 @mostabd ۱- اگر اشاره ای نکرده که از قدیم به جدید باشه یا جدید به قدیم، شکل معمولش اینه که ابتدا مدرک اخیرتر اشاره بشه و بعد به قدیمی ترها بپردازید. ۲- به هیچ عنوان اطلاعات اشتباه ننویسید. ۳- در مورد مکان مثلا میشه نوشت: ایران، تبریز و در مورد branch هم میتونید بنویسید نیروی زمینی، هوایی، غیره. ۴- از دست من که چنین کاری بر نمیاد. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - M1KE - 08-05-2016 @اکبرپور به طور کلی همسر شما می بایست به عنوان نفر اصلی فرم ها رو پر کنند و شما و فرزندان هم به عنوان نفرات همراه. بعد از فرستادن فرم به NVC که تقریبا تا اواسط تابستون هم مشکلی نداره، تاریخ و مکان مصاحبه شما بسته به شماره پروندتون تعیین میشه (معمولا آنکارا یا ابوظبی). قبل از مصاحبه در ایران کارت واکسیناسیون بین المللی برای اعضای خانواده بگیرید. چند روز قبل از مصاحبه هم باید آزمایش های مدیکال رو انجام بدین (سرانگشتی نفری حدود ۵۰۰ دلار در نظر بگیرید). برای آزمایش ها از قبل باید وقت گرفته باشید. هزینه های متفرقه ویزا و سفارت رو هم نفری ۴۰۰-۳۰۰ دلار در نظر بگیرید. هزینه های اقامت حدودا یک هفته ای رو در آنکارا هم برای مدیکال و سفارت رو تقریبا روزی ۲۰۰ دلار برای خانواده در نظر بگیرید (در کل هفته ای حدود ۱۵۰۰ دلار). اگر همون هفته نتونید ویزا بگیرید خودتون به تنهایی باید بعد از آماده شدن ویزا دوباره مراجعه کنید (حدود ۵۰۰ دلار). به طور سرانگشتی شاید تا زمان گرفتن ویزا ۶-۵ هزار دلاری برای کل خانواده نیاز بشه. برای تمکن مالی هم به نظرم دست کم ۹۰-۸۰ میلیونی در حساب بگذارید هر چند رقم رسمی که موردنیازه ممکنه کمتر باشه. پینوشت: من در سفر هستم و با موبایل جواب میدم. جزیی تر از این متاسفانه نمی تونم توضیح بدم. وقتی به هر مرحله برسید خود به خود با افرادی همراه میشین که جزییات اون مرحله رو می دونند. RE: لاتاری گرین کارت 2017 و سوالهای مربوطه - اکبرپور - 08-05-2016 (08-05-2016, 11:06 PM)M1KE نوشته: @اکبرپورسلام مجدد تشکر از لطف جنابعالی بدلیل پاسخ خوبتان جسارتا برای تکمیل فرم ds 260 پاسپورت و عکس لازمه؟مدارک دیگری هم می خواد؟ کشور محل مصاحبه را ما باید انتخاب کنیم؟ درصد موفقیت؟ از چه طریقی وقت آزمایش بگیریم؟ شماره کیس و اعداد آن در اولویت تاثیری داره/مدرک تحصیلی تآثبر داره؟ با تشکر |