آکادمیا کافه
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Dr.Roya - 20-06-2014

سلام بچه ها،
من واسه مصاحبه رفتم سفارت دبی اما هنوز ویزام نیومده یعنی به کلیرنس خورده فعلا(مصاحبه 2 june بود).
1.الآن واسه ارز دانشجویی اقدام کنم ؟ تو سایت نشا نوشته فقط I-20 ، ندیدم از ویزا حرفی زده باشه!؟
2.در ضمن،من یک I-20 اشتباه هم از اون دانشگاه دارم یعنی به اشتباه یادشون رفته بود فاند TA ام رو توش وارد کنن که بعدش البته ویرایشش کردن و واسم درستشو فرستادن.به نظر شما،اگه با I-20 قبلیم که توش فاندم درج نشده ثبت نام کنم تو سایت نشا ممکننه تاثیر منفی داشته باشه بعدا؟(واسه بیشتر گرفتن دلار دولتیSad((   )
3.حدودا چقد این پروسه ارز گرفتن با سیاست های فعلی دولت طول می کشه؟
مرسی

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 20-06-2014

(20-06-2014, 09:06 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها،
من واسه مصاحبه رفتم سفارت دبی اما هنوز ویزام نیومده یعنی به کلیرنس خورده فعلا(مصاحبه 2 june بود).
1.الآن واسه ارز دانشجویی اقدام کنم ؟ تو سایت نشا نوشته فقط I-20 ، ندیدم از ویزا حرفی زده باشه!؟
2.در ضمن،من یک I-20 اشتباه هم از اون دانشگاه دارم یعنی به اشتباه یادشون رفته بود فاند TA ام رو توش وارد کنن که بعدش البته ویرایشش کردن و واسم درستشو فرستادن.به نظر شما،اگه با I-20 قبلیم که توش فاندم درج نشده ثبت نام کنم تو سایت نشا ممکننه تاثیر منفی داشته باشه بعدا؟(واسه بیشتر گرفتن دلار دولتیSad((   )
3.حدودا چقد این پروسه ارز گرفتن با سیاست های فعلی دولت طول می کشه؟
مرسی

دوست عزیز بدون ویزا قطعا و قطعا درخواستتون رد خواهد شد. حتی ویزا هم داشته باشید به احتمال 90 درصد قبل رفتن و بدون گواهی اشتغال به تحصیل نتونید ارز بگیرید. در ضمن نمیدونم میدونید یا نه فعلا ارز شهریه رو هم نمیدن!
2-این مورد به خودتون بستگی داره! بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
3- بستگی داره شدیدا به متغیرهای مختلفی که تعدادش شاید بیشتر از متغیرهای دروسی مثل ریاضیات محض باشه! یک واقعیتی که هست اینه که اولویت کشور در وضع فعلی مساله مذا  کر ات و من ا س بات و عذر خو ا هی و بده بستون هستش و ارز دانشجویی اصلا در اولویت نیست.
یه نکته هم بگم حتی بعضی دوستان در بانک بهشون یورو دادن به جای دلار و گفتن دلار ته کشیده!
دقت کنید بازهم واقعا نمیشه جواب داد به این سوالات به طور قطع فقط اولی رو مطمین باشین.

بااحترام

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Dr.Roya - 22-06-2014

مرسی Charmin!
راستش همین امروز جواب ویزام اومد و به سلامتی clear  شدم...
پس علی الحساب تو سایت نشا ثبت نام می کنم تا ببینم چی می شه...

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 22-06-2014

(22-06-2014, 04:23 PM)'Dr.Roya' نوشته: مرسی Charmin!
راستش همین امروز جواب ویزام اومد و به سلامتی clear  شدم...
پس علی الحساب تو سایت نشا ثبت نام می کنم تا ببینم چی می شه...

خواهش میکنم. بله شما اقدام بکنم ولی همین دیروز یکی از دوستان که همه چیز رو آپلود کرده بود و میخواست قبل رفتن ارز بگیره ببینید با چه جوابی مواجه شده:
دلیل رد درخواست شما:
صفحه مهر خر و ج ا ز کشو ر د ر سا ل جا ر ی مند ر ج د ر پا سپو ر ت ، ا لز ا می ا ست . .

بااحترام

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Dr.Roya - 01-07-2014

آیا شماره تلفنی هست مربوط به سایت نشا یا سازمان های مربوط که بشه از طریقش پرسید که آیا اصلا امکان داره با شرایط فعلی شخصی ، ارز تهیه کرد؟
من نمی دونم همه پولم را change کنم یا فقط به اندازه شهریه دانشگام change کنم و بقیش رو بذارم بعد از اینکه رفتم خونوادم واسم change کنن با ارز دولتی و بفرستن.
هزینه زندگی احتمالی من که دانشگاه SDSU تخمین زده با وجود TA که دارم 15000$ هست برای یک ترم که 7100& هم assistantship کم می کنه ازش و حدود 8000$ می مونه واسه خودم.
از اون 8000 تا حدود 2330$ باید برای tuition و fees دانشگاه واسه 6 واحد ترم اول master بدم و نمی دونم با ارزی که دولت ایران بهم می ده چه برنامه ریزی بهتره واسه بقیش کنم؟
احتمالا بتونم روزهای اوایل اقامتم در امریکا رو خونه یکی از اقوام در همون brookings بمونم تا شرایطم stable بشه.با این اوصاف می خوام نظر شما رو هم بدونم!
مرسی بچه ها

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - saaaaam - 01-07-2014

(01-07-2014, 02:18 PM)'Dr.Roya' نوشته: آیا شماره تلفنی هست مربوط به سایت نشا یا سازمان های مربوط که بشه از طریقش پرسید که آیا اصلا امکان داره با شرایط فعلی شخصی ، ارز تهیه کرد؟
من نمی دونم همه پولم را change کنم یا فقط به اندازه شهریه دانشگام change کنم و بقیش رو بذارم بعد از اینکه رفتم خونوادم واسم change کنن با ارز دولتی و بفرستن.
هزینه زندگی احتمالی من که دانشگاه SDSU تخمین زده با وجود TA که دارم 15000$ هست برای یک ترم که 7100& هم assistantship کم می کنه ازش و حدود 8000$ می مونه واسه خودم.
از اون 8000 تا حدود 2330$ باید برای tuition و fees دانشگاه واسه 6 واحد ترم اول master بدم و نمی دونم با ارزی که دولت ایران بهم می ده چه برنامه ریزی بهتره واسه بقیش کنم؟
احتمالا بتونم روزهای اوایل اقامتم در امریکا رو خونه یکی از اقوام در همون brookings بمونم تا شرایطم stable بشه.با این اوصاف می خوام نظر شما رو هم بدونم!
مرسی بچه ها

سلام دوست خوبم
اداره اعزام با هزینه شخصی سازمان امور دانشجویان
آدرس: میدان فردوسی، خيابان شهيد موسوی ( فرصت )، جنب هتل اسكان 
تلفن تماس: 02188832095 
پست الکترونيکي : 
درصورت سوال یا مشکل در مراحل ثبت نام و یا بروز مشکل در سامانه، از طریق آدرس پست الکترونيک زیر با ما مکاتبه فرمایید. 
nesha.msrt@gmail.com 
در صورت سوال از کارشناسان محترم اعزام با هزینه شخصی، از طریق پستهاي الکترونيک زیر با ما مکاتبه نماييد . 
eshteghal.tahsil@gmail.com , ezamazad@iranscholarship.net

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - saaaaam - 12-07-2014

سلام دوستان عزیز
این فرم تعهدنامه ارزدانشجویی هست که اخیرا باید تکمیل و امضا کنیم!
بعد از بازگشت در محلی که وزارت علوم تعیین می کند باید کار کنیم! حالا کار به ما می دهند را نمی دانم!

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - saaaaam - 15-07-2014

سلام دوستان
من در سایت نشا ثبت نام کردم برای ارز دانشجویی ! من فنلاند دارم میرم و شهریه ندارم!
بعد از اتمام ثبت نام در خواست هزینه زندگی هم پر کردم 15 شهریور بهم وقت داد ! من که ایران نیستم! و اینکه در موقع اپلای مدارک اسکن صفحات سفید ورود و خروج پاس را فرستادم چون هنوز نرفتم و بجای ویزا ، اسکن کارت اقامت یکساله که از سفارت گرفتم را فرستادم.
سوالم اینه که خانواده 15 شهریور بروند یک ضرب بانکی که در سایت نشا بعد ثبت نام نوشت؟ یا باید بریم وزارت علوم الان مثلا مدرکی چیزی ببریم ؟؟ چکار الان باید کرد؟
​---------------------------------------------------
تاريخ مراجعه شنبه 15 شهريور 1393 
موسسه جمعه باز است
محل مراجعه تهران تهران اداره کل پست منطقه 14 شهرک غرب ـ خيابان ايوانک شرقی
وضعيت درخواست درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است
لطفا از این طريق منتظر نظر کارشناس مربوطه باشيد.
-------------------------------------------------------------
می دونم احتمال زیاد نمی دهند ولی روالش را نمی دونم؟

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - ahmadpashaei - 15-07-2014

سلام سام عزیز
راستش قبلا که باید اول می رفتین همون طبقه همکف سازمان امور دانشجویان و نامه معرفی به بانک رو می گرفتین البته خودتون می گفتین کدوم شعبه و بانک رو براتون وارد کنند. بعد با یکسری مدارک که توش هزینه و شهریه رو نوشته باشه و نامه وزارت علوم و .. می رفتین بانک و بعد از چند روز دیگه بهتون ارز رو می دادن.ولی بعد از توافقات اولیه با 1+5 قوانین بخصوص برای پرداخت شهریه تغییر کرده و اتحادیه اروپا بخشی از پول نفت بلوکه شده (دلار نفتی) ما رو بایکد کرده و شهریه دانشجویان ایرانی رو مستقیما به دانشگاه پرداخت می کنند.دقیقا نمی دونم چجوری شده ولی در حین تایید مدارکم با دو تا خانواده حرف زدم که برای فرزندشون داشتن دوندگی می کردن که معرفی نامه بانک رو بگیرن و گفتن بازم نامه دریافت هزینه زندگی رو از اینجا باید بگیریم ببریم بانک.شهریه هم خود دانشجو به فکس مخصوصی نامه شهریه رو فکس می کنه و وزارت علوم مستقیم موجبات پرداخت رو فراهم می کنه که برای شما صادق نیست.برای هر ماه هم همون 1000دلار رو میدن که اینارو از خود اون خانمه هم پرسیده بودم. اطلاعات من شاید دیگه کاملا درست نباشه و شاید الان روال کمی تغییر کرده باشه اما بهرحال این نکته هم لازمه بگم که:
تمام شعب ارزی بانک ها نمیتونن یا نمی خوان ارز دانشجویی بپردازن،بلکه شعب مخصوصی برای این کارها در نظر گرفته شده.برای همین بهتره از قبل با بانک این موارد رو چک کنید. 

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - GordAfarid - 17-07-2014

(12-07-2014, 05:11 PM)'saaaaam' نوشته: سلام دوستان عزیز
این فرم تعهدنامه ارزدانشجویی هست که اخیرا باید تکمیل و امضا کنیم!
بعد از بازگشت در محلی که وزارت علوم تعیین می کند باید کار کنیم! حالا کار به ما می دهند را نمی دانم!

سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید، اما این تعهد رو از تمام کسانیکه با هزینه شخصی دارن میرن و میخوان ارز دانشجویی بگیرن میخواهند؟
و اینکه به عنوان ضمانت تعهدمون چه چیزی باید بدیم؟ 

سپاس