آکادمیا کافه
گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+---- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C)
+---- موضوع: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - Torkan - 22-04-2014

(22-04-2014, 01:31 AM)'عطيه' نوشته: سلام،من ليسانس برق دارم ولي ميخوام رشته مد و ديزاين بخونم  براي همين بايد كارشناسي اين رشته را بخونم با توجه به اين كه اين رشته كاملاً بي ربط با رشته قبلي است،كشور ايتاليا را انتخاب كردم و پيش يه مشاور در موءسسه ... كه اعزام دانشجو بود رفتم ،خانمي كه اونجا بود گفت كه براي كارشناسي مد و ديزاين چند تا دانشگاه برام بورس ميگيره و هزينه خوابگاه شامل ميشه و سالي ٢٥٠٠يورو به من كمك هزينه ميدن مي خوام بدونم اين چه جور بورسي هست كه هم دانشگاه كامل شامل ميشه يعني ٤ سال هم خوابگاه تنها شرطي كه برام گذاشت اين بود كه به ايتاليايي بخونم درس ها و امتحان سفارتو قبول شم مي خواستم بدونم كه واقعاً مي شه هم چين چيزي اونم تو اين شرايط اقتصادي ايتاليا يا الكيه البته اينم بگم كه معدل ديپلمم ١٩/٣٤ بود.
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف نام موسسه اعزام دانشجو

اصلا توصیه نمیکنم این به اصطلاح موسسات رو!
در پروسه اپلای تنها کسی که میتونه کارها رو انجام بده خودتون هستید و فقط مشاورها و دوستان خوبی مثل این فروم و خود سایت دانشگاه هستش که کمک حالتون میشه.
به سایت همون دانشگاه سری بزنین و ببینین چی نوشته!

بااحترام

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - elahe - 22-04-2014

(22-04-2014, 01:31 AM)'عطيه' نوشته: سلام،من ليسانس برق دارم ولي ميخوام رشته مد و ديزاين بخونم  براي همين بايد كارشناسي اين رشته را بخونم با توجه به اين كه اين رشته كاملاً بي ربط با رشته قبلي است،كشور ايتاليا را انتخاب كردم و پيش يه مشاور در موءسسه ... كه اعزام دانشجو بود رفتم ،خانمي كه اونجا بود گفت كه براي كارشناسي مد و ديزاين چند تا دانشگاه برام بورس ميگيره و هزينه خوابگاه شامل ميشه و سالي ٢٥٠٠يورو به من كمك هزينه ميدن مي خوام بدونم اين چه جور بورسي هست كه هم دانشگاه كامل شامل ميشه يعني ٤ سال هم خوابگاه تنها شرطي كه برام گذاشت اين بود كه به ايتاليايي بخونم درس ها و امتحان سفارتو قبول شم مي خواستم بدونم كه واقعاً مي شه هم چين چيزي اونم تو اين شرايط اقتصادي ايتاليا يا الكيه البته اينم بگم كه معدل ديپلمم ١٩/٣٤ بود.
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف نام موسسه اعزام دانشجو

به هیچ وجه به این موسسات اعتماد نکنید ، من یکی از دوستام 1.5 سال پیش به یکی از این موسسات که خیلی هم اسما معتبر هست حدود 10 میلیون پول داد ! تازه بعد از این همه مدت اذیت کردن و اینکه گفت حتی لازم نیست آیلتس هم امتحان بدی ، الان مجبور شده بشینه آلمانی بخونه! و به جای master براش pre- master  پذیرش گرفتن.خودتون پرس و جو کنید و تو سایت دانشگاه بگردین.

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - M1KE - 22-04-2014

در کل اگر هم می خواستین با این موسسات کار کنید حتما خودتون هم سایت دانشگاه و رشته ای که قراره درش شرکت کنید رو مطالعه کنید که از چند و چون اون هزینه ها و ماهیت اون رشته آگاه بشین. البته اگر این کار رو انجام بدین دیگه خیلی به اون موسسه هم شاید نیازی نداشته باشین! این موسسه ها همونطور که دوستمون هم گفتن گاهی دروغ نمیگن ولی صداقت کامل هم با شما ندارن. برای نمونه همین دیروز یکی از دوستان سایت یکی از این موسسه ها رو به من نشون میداد و در مورد هزینه های تحصیل در اون دانشگاه ها که در اون سایت اشاره شده بود سوال داشت. هزینه هایی که در اون سایت آورده شده بود مخصوص شهروندان خود کانادا بود در حالی که یک ایرانی هزینه یک دانشجوی خارجی که حدود دو برابر اون مقادیر هست رو پرداخت می کنه. اون موسسه اشاره کرده هزینه های تحصیل در اون دانشگاه فلان مقدار هست ولی نگفته این هزینه برای شهروند کاناداست یا برای شمای خارجی. وقتی شما پول دادین و پذیرش گرفتن به شما میگن هزینه اش فلان قدره و اگر شما اعتراض کنید که در سایت شما نصف این مقدار بود میگن نه اون برای شهروندهاست! به عبارتی اونها سعی می کنند تا جایی که میشه شما رو ترغیب کنند که باهاشون قرارداد ببندید و برای پذیرش گرفتن از شما پول بگیرند ولی در بیشتر موارد جزئیات واقعی هزینه های ثبت نام و اینکه دوره موردنظر اعتبارش چگونه هست یا شانس ویزای اون در چه حد هست با شما صحبت خاصی نمی کنند.

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - n1984 - 20-08-2014

با سلام
من تقریبا 8 سال پیش مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد شیراز گرفتم ولی معدلم خیلی کمه 13.76هست و برا همین تصمیم گرفتم که یه رشته دیگه ای رو از اول بخونم ولی هر چی جستجو میکنم مطلب مطمئنی پیدا نمی کنم که با وجود یک مدرک کارشناسی و سن 30 سال ببینم می تونم از دانشگاه های خوب ولی ارزون قیمت پذیرش بگیرم یا نه 
ممنون میشم که جواب من رو بدین

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - ahmadpashaei - 20-08-2014

(20-08-2014, 01:34 AM)'n1984' نوشته: با سلام
من تقریبا 8 سال پیش مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد شیراز گرفتم ولی معدلم خیلی کمه 13.76هست و برا همین تصمیم گرفتم که یه رشته دیگه ای رو از اول بخونم ولی هر چی جستجو میکنم مطلب مطمئنی پیدا نمی کنم که با وجود یک مدرک کارشناسی و سن 30 سال ببینم می تونم از دانشگاه های خوب ولی ارزون قیمت پذیرش بگیرم یا نه 
ممنون میشم که جواب من رو بدین

سلام.به این سایت خوش اومدین
شما باید کشورهای مقصدتون رو مشخص کنید چون هزینه تحصیل و زندگی میتونه از زمین تا آسمون فرق کنه.در کل اگر بتونید هزینه تحصیل لیسانس رو بدین و مدارک زبان و معدل دبیرستان خوبی داشته باشید خوبه که از لیسانس برید.اصلا هم نیازی نیست بگین لیسانس دارید.

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - n1984 - 20-08-2014

سلام 
ممنون که وفت میذارید و جواب میدین
معدل دبیرستانم هم چندان تعریفی نداره ولی خوب از این خیلی بهتره 16 هست فکر کنم باید برم دقیقا نگاه کنم
سر پیری و معرکه گیری الان واقعا احساس میکنم دوست دارم درس بخونم و شاید اگه اون موقع انگیزه الان رو داشتم همه چیز یه جور دیگه بود بگذریم
خوب فکر نمی کنم کسی باشه که تحصیل تو آمریکا رو دوست نداشته باشه اگه بتونم یه دانشگاهی تو آمریکا پیدا کنم که از پس هزینه هاش بربیام خوب خیلی خوبه
اما شرایط دانشگاه های اروپایی رو هم نمیشه نادیده گرفت مثلا آلمان که دانشگاه های رایگان یا ارزون تری نسبت به آمریکا داره

البته من 3 سال سابقه کار مرتبط و 2 سال هم سابقه تدریس البته تمامی اینا با مدرک هست و کاملا قابل اثبات هست و تقریبا 6 ماه هم سابقه نگهداری از بانک اطلاعاتی یه مرکز رو بر عهده داشتم
هنوز مدرک زبان نگرفتم ولی می دونم که خیلی باید براش تلاش کنم  

با این اوصاف پیشنهادتون برای من چی هست اصلا فکر نمی کردم اینقدر پروسه ی سخت و پیچیده ای داشته باشه

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - نایینی - 28-09-2014

سلام
همسر من لیسانس فیزیک داره ولی می خواد اگه بشه لیسانس کامپیوتر بخونه در فنلاند  . با توجه به سنش که 32 است می تونه برا لیسانس اقدام کنه ؟ منظورم این که بالا بودن سن تاثیری در گرفتن پذیرش برای لیسانس داره؟

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - saaaaam - 28-09-2014

(28-09-2014, 03:08 PM)'نایینی' نوشته: سلام
همسر من لیسانس فیزیک داره ولی می خواد اگه بشه لیسانس کامپیوتر بخونه در فنلاند  . با توجه به سنش که 32 است می تونه برا لیسانس اقدام کنه ؟ منظورم این که بالا بودن سن تاثیری در گرفتن پذیرش برای لیسانس داره؟

سلام والا خیلی از کشورها در قسمت ویزا پرونده ایشان را ریجکت می کنند بنظر من ایشان همراه شما فنلاند بیایند بعد تصمیم بگیرند که قصد ادامه تحصیل دارند در مقطع فوق لیسانس یا لیسانس مجدد البته اینجا خیلی فرصتهای تحصیلی هست که مثلا میشه 25 واحد پاس کرد بعد تغییر رشته داد

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - نایینی - 29-09-2014

سلام سام عزیز
1-یعنی اول همراه من بیاید بعنوان همسرم  و از این طریق ویزا بگیره ؟بعد اونجا اقدام کنه برا لیسانس ؟
1-یعنی میشه برا فوق فیزیک اقدام کنه مثلا 25 واحد که پاس کرد برا لیسانس کامچیوتر اقدام کنه و تغییر رشته بده؟
2-حالا یک سوال فک کن درس من زودتر تموم بشه من می تونم تا پایان تحصیلات همسرم اونجا بمونم و ویزام را تمدید کنم؟

RE: گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی با وجود داشتن مدرک کارشناسی - saaaaam - 29-09-2014

(29-09-2014, 08:59 AM)'نایینی' نوشته: سلام سام عزیز
1-یعنی اول همراه من بیاید بعنوان همسرم  و از این طریق ویزا بگیره ؟بعد اونجا اقدام کنه برا لیسانس ؟
2-یعنی میشه برا فوق فیزیک اقدام کنه مثلا 25 واحد که پاس کرد برا لیسانس کامچیوتر اقدام کنه و تغییر رشته بده؟
2-حالا یک سوال فک کن درس من زودتر تموم بشه من می تونم تا پایان تحصیلات همسرم اونجا بمونم و ویزام را تمدید کنم؟

سلام مجدد
1- بله دوست من بنظر من بهتر همراه شما فنلاند تشریف بیارند بعد برای لیسانس اقدام کنند
2- والا من اینجا دیدم خیلی از بچه ها تغییر رشته دادن بعد 25 واحد و البته وقتی شما 25 واحد در دانشگاه فنلاند پاس کنی نیازی به نمره زبان هم نیست
3- بله مشکلی نیست
4- پیشنهاد می کنم برای مستر رشته خودشون هم اقدام کنند فکر کنم دانشگاه لاپرنتا برای مستر فیزیک بورس هم داشت لطفا چک کنید