آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-report-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-iBT)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - blur - 19-01-2013

(19-01-2013, 11:11 PM)mehdana نوشته: انجام دادم اما مینویسه باید پول بدین اما من که هیچ دانشگاهی رو موقع ثبت نام وارد نکردم پس چرا میگه additional و باید پول بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول گزینه View Order و بعد آزمون ثبت نام کرده رو انتخاب کن و
از اونجا نام دانشگاه ها رو وارد کن. احیانا قبلا یه آزمونی ندادین که دارین تو اون قسمت نمرات رو ریپورت میکنید؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - mehdana - 19-01-2013

نه اولین بارمه:-( خیلی اصابم بهم ریخته بابت این قضیه

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - MaMi - 20-01-2013

(19-01-2013, 11:34 PM)mehdana نوشته: نه اولین بارمه:-( خیلی اصابم بهم ریخته بابت این قضیه
دوست من شما چه تاریخی امتحان دارید؟ توجه داشته باشید که فقط تا 10 شب روز قبل از امتحان امکان وارد کردن اون 4 کد ریپورت رایگان را دارید.

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - ahmadpashaei - 03-03-2013

سوال من هست که مثلا منی که 26می امتحان دارم که وقت اپلای نتیجه آزمون نمیاد.خوب الان کد دانشگاه های مقصد رو وارد کنم بعد از آزمون نمرات به اونا گزارش میشه دیگه.آیا دانشگاه های مقصد نمرات کاندیداها رو تا فصل اپلای حفظ می کنن یا این ارسال های رایگان میسوزه میره پی کارش؟

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - MaMi - 03-03-2013

(03-03-2013, 03:34 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سوال من هست که مثلا منی که 26می امتحان دارم که وقت اپلای نتیجه آزمون نمیاد.خوب الان کد دانشگاه های مقصد رو وارد کنم بعد از آزمون نمرات به اونا گزارش میشه دیگه.آیا دانشگاه های مقصد نمرات کاندیداها رو تا فصل اپلای حفظ می کنن یا این ارسال های رایگان میسوزه میره پی کارش؟

احمد جان، همون طور که دوستان در ارسال های پیشین هم توضیح داده بودند، شما وقتی نمره تون رو برای دانشگاهی ریپورت میکنید، به محض رسیدن نمره به دانشگاه، اونها نمره رو در دیتابیسشون اسکن و با توجه به مدت زمان اعتبار نمره آزمون، اون رو حفظ میکنند. جای نگرانی نیست، خیلی از دوستان همین کار رو انجام میدهند و یک روند کاملا روتین به حساب میاد.

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - ahmadpashaei - 03-03-2013

ممنون محمد جان.من این موضوع رو صراحتا اصلا جایی نخوندم ولی از کسی که خودش 2بار تافل و یکبار gre داده پرسیدم بهم گفت نگه نمیدارند!! در ضمن الان تمام پستها این تاپیک رو خوندم و چیزی درباره سوالم ندیدم.اسمی از دیتا بیس نبود! کسی از دوستان اطلاع دقیق داره یا باید از دانشگاه ها پرسید؟آخه اونم وقت زیادی میبره

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - MaMi - 03-03-2013

(03-03-2013, 05:14 PM)'ahmadpashaei' نوشته: ممنون محمد جان.من این موضوع رو صراحتا اصلا جایی نخوندم ولی از کسی که خودش 2بار تافل و یکبار gre داده پرسیدم بهم گفت نگه نمیدارند!! در ضمن الان تمام پستها این تاپیک رو خوندم و چیزی درباره سوالم ندیدم.اسمی از دیتا بیس نبود! کسی از دوستان اطلاع دقیق داره یا باید از دانشگاه ها پرسید؟آخه اونم وقت زیادی میبره

احمد جان، من خودم TOEFL رو آگوست دادم و GRE رو اکتبر و ریپورت های رایگانم به دانشگاه های مقصد رسیده بود. تا جایی  که من اطلاع دارم، نمرات رو تا زمانی که اعتبار دارند، نگه میدارند، حالا نمیدونم این دوست شما چه تجربه ای داشته در این مورد. به هر صورت، بهترین راه برای مطمئن شدن، ایمیل زدن به Graduate School دانشگاه ها است.

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - Leyla_Bahari - 27-07-2013

سلام بچه ها یه سوال: من سه هفته دیگه تافل دارم و باید 4تا دانشگاهم رو برای ریپورت رایگان نمره مشخص کنم. خب راه اصلی برای انتخاب دانشگاه ها اینه که به اساتید ایمیل بزنیم و نظر مثبت شون رو بگیریم. اما الان که نمرات تافل و جی آر ای من مشخص نیستن و قاعدتا نمیتونم از نظر اساتید راجع به خودم مطلع بشم، این 4تا دانشگاه رو چطور انتخاب کنم؟!
امیدوارم سوالم رو واضح نوشته باشم. الطاف تان مستدام [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - maryam4312 - 27-07-2013

(27-07-2013, 08:35 AM)'Leyla_Bahari' نوشته: سلام بچه ها یه سوال: من سه هفته دیگه تافل دارم و باید 4تا دانشگاهم رو برای ریپورت رایگان نمره مشخص کنم. خب راه اصلی برای انتخاب دانشگاه ها اینه که به اساتید ایمیل بزنیم و نظر مثبت شون رو بگیریم. اما الان که نمرات تافل و جی آر ای من مشخص نیستن و قاعدتا نمیتونم از نظر اساتید راجع به خودم مطلع بشم، این 4تا دانشگاه رو چطور انتخاب کنم؟!
امیدوارم سوالم رو واضح نوشته باشم. الطاف تان مستدام [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

درود
اگه فکرمیکنید شانس پذیرش توی اون دانشگاه رو دارید با یه پیش بینی از نمرات زبانتون یا معدل و کلا رزومه ، ینی با توجه به رزومتون انتخاب معقولیه براتون و چند استاد مرتبطم داره به کارتون ، ارزششو داره کدشو وارد کنید
من که از هیچکدوم کدهایی که برای تافل و جی ار ای انتخاب کردم استفاده نگردم ! همه هدر شد!

RE: مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT - Simon2007 - 27-07-2013

(27-07-2013, 08:35 AM)'Leyla_Bahari' نوشته: سلام بچه ها یه سوال: من سه هفته دیگه تافل دارم و باید 4تا دانشگاهم رو برای ریپورت رایگان نمره مشخص کنم. خب راه اصلی برای انتخاب دانشگاه ها اینه که به اساتید ایمیل بزنیم و نظر مثبت شون رو بگیریم. اما الان که نمرات تافل و جی آر ای من مشخص نیستن و قاعدتا نمیتونم از نظر اساتید راجع به خودم مطلع بشم، این 4تا دانشگاه رو چطور انتخاب کنم؟!

سوال شما براي سالها سوال خيلي ها بوده و نهايتا همينطور كه دوستمون گفتن گزارشات براي خيلي ها استفاده نميشه. شما بهتره اون چند جايي كه دلتون ميخواد با هر شريطي قطعا شانستون رو امتحان كنيد اسم ببريد. شايد يكيش مفيد واقع بشه. 
شادزي