عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT
آفلاین aliilab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-02-2012, 07:28 PM
ممنون از جوابتون
راستش یکی از دانشگاهایی که من اپلای کردم، calgary هست که واقعا بی حساب کتابه. فکر می کنم هر کی اونجا اپلای کرده حرف من رو تایید میکنه. اصلا جواب نمیدن و آپدیت هم نمی کنن. بره همین من سوالم بیشتر اینه:
خود ETS وقتی نمره برسه آپدیت می کنه ststus رو تو پروفایلم توی ETS؟
امکان داره مدرک رسیده باشه بدون اینکه ETS وضعیت processed رو تغییر بده؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-02-2012, 09:05 PM
(24-02-2012, 07:28 PM)aliilab نوشته: ممنون از جوابتون
راستش یکی از دانشگاهایی که من اپلای کردم، calgary هست که واقعا بی حساب کتابه. فکر می کنم هر کی اونجا اپلای کرده حرف من رو تایید میکنه. اصلا جواب نمیدن و آپدیت هم نمی کنن. بره همین من سوالم بیشتر اینه:
خود ETS وقتی نمره برسه آپدیت می کنه ststus رو تو پروفایلم توی ETS؟
امکان داره مدرک رسیده باشه بدون اینکه ETS وضعیت processed رو تغییر بده؟
تا اونجایی که من به پروفایل تافلم نگاه کردم (نمره من رسیده و تو سایت دانشگاه زدن) همچین چیزی رو نمیزنه و اون تاریخ, تاریخ درخواست ریپورت هستش----نمره شما بعد از 35 روز حتما رسیده----نگرانی نداره-

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

24-02-2012, 09:30 PM
البته به نظر من احتمال اینکه نرسیده باشه هم هست. این احتمال ضعیفه ولی نمی شه نادیده گرفت. وقتی نمره شما فرستاده بشه می نویسه processed (تاریخش رو هم می زنه) و تغییر دیگه ای نمی کنه! اینکه به دانشگاه برسه یا نه رو تو پروفایل ETS نمی زنه و همونطور که دوستان گفتند باید از خود دانشگاه پیگیری کنید.

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

24-12-2012, 07:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2012, 07:11 PM توسط blur.)
سلام، سوال: روند ریپورت نمرات تو تعطیلات ممکنه مختل شه؟؟ من تو تعطیلات ریپورت کردم ممکنه تا اول ژانویه به دستشون نرسه و اپلیکیشنم ناقص بمونه؟ Undecided در بدترین حالت نمرات تافل و GRE چند روزه ریپورت میشه؟ ممنونم
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

24-12-2012, 07:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2012, 07:20 PM توسط MaMi.)
(24-12-2012, 07:10 PM)blur نوشته:
سلام، سوال: روند ریپورت نمرات تو تعطیلات ممکنه مختل شه؟؟ من تو تعطیلات ریپورت کردم ممکنه تا اول ژانویه به دستشون نرسه و اپلیکیشنم ناقص بمونه؟:/ در بدترین حالت نمرات تافل و GRE چند روزه ریپورت میشه؟ ممنونم
درود. همونطوری که در سایت ETS هم ذکر شده است، نمرات 4 الی 7 کاری روز بعد از روزی که شما درخواستتون رو ثبت کردید به دانشگاه های مقصد ارسال خواهد شد. ضمن اینکه در تعطیلات هم پست فعال است، بنابراین فکر نمیکنم از بابت تعطیلات، نگرانی وجود داشته باشد. معمولا بعد از ارسال نمرات توسط ETS، با توجه به دانشگاه مقصد، بین 3 الی 5 روز کاری (امریکا) نمره شما به دانشگاه خواهد رسید. مسلما این زمان برای دانشگاه های کشورهای دیگر متفاوت خواهد بود. GRE هم از این لحاظ تقریبا مشابه TOEFL است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

24-12-2012, 08:14 PM
یه مشکل بزرگتری هم که هست اینه که من نمیدونم برا دپارتمان چی وارد کنم برا تافل .تو دوتا دانشگاه میخوام دوتا برنامه اقدام کنم. حتی اگه برنامه مهمتر رو در نظر بگیرم مثلا نمیدونم برا Plant molecular biology کشاورزی انتخاب کنم یا molecular and cellular biology چون یه جورایی در حوزه علوم گیاهی هست حتی تو تقسیم بندی دانشگاه. اگه هیچ کدوم از دپارتمان هارو انتخاب کنم چی میشه؟ نمیرسه به دستشون؟ من برا GRE گزینه not decided رو انتخاب کردم. نمیدونم الان کلاچجوریه واقعا!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

24-12-2012, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2012, 09:43 PM توسط MaMi.)
(24-12-2012, 08:14 PM)blur نوشته:
یه مشکل بزرگتری هم که هست اینه که من نمیدونم برا دپارتمان چی وارد کنم برا تافل .تو دوتا دانشگاه میخوام دوتا برنامه اقدام کنم. حتی اگه برنامه مهمتر رو در نظر بگیرم مثلا نمیدونم برا Plant molecular biology کشاورزی انتخاب کنم یا molecular and cellular biology چون یه جورایی در حوزه علوم گیاهی هست حتی تو تقسیم بندی دانشگاه. اگه هیچ کدوم از دپارتمان هارو انتخاب کنم چی میشه؟ نمیرسه به دستشون؟ من برا GRE گزینه not decided رو انتخاب کردم. نمیدونم الان کلاچجوریه واقعا!
معمولا و در حدود 95% موارد شما باید نمرات زبانتون رو به Graduate School گزارش کنید و عملا اون کدهای دپارتمان کارایی ندارند. مگر اینکه در سایت دپارتمان مربوطه ذکر شده باشد که نمرات مستقیما به دپارتمان گزارش شود که در این صورت حتما باید کد دپارتمان رو وارد کنید. ولی باز هم برای اطمینان میتونید از دانشگاه سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mehdana
**
نقل قول

19-01-2013, 10:06 PM
سلام

من تازه ثبت نام کردم و شنیدم که تا قبل امتحان امتحان میشه 4 کد دانشگاه رو وارد کرد اما الان نمیدونم باید تو چه قسمتی برم و چیکار کنم ممنون میشم توضیح بدید چکار باید انجام بدم!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

19-01-2013, 10:41 PM
(19-01-2013, 10:06 PM)mehdana نوشته: سلام

من تازه ثبت نام کردم و شنیدم که تا قبل امتحان امتحان میشه 4 کد دانشگاه رو وارد کرد اما الان نمیدونم باید تو چه قسمتی برم و چیکار کنم ممنون میشم توضیح بدید چکار باید انجام بدم!
تو اکانتتون از قسمت order score reports میرین و بعد هم کد دانشگاه و دپارتمان رو وارد میکنید.
مولانا
نقل قول  

آفلاین mehdana
**
نقل قول

19-01-2013, 11:11 PM
انجام دادم اما مینویسه باید پول بدین اما من که هیچ دانشگاهی رو موقع ثبت نام وارد نکردم پس چرا میگه additional و باید پول بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »