![]() |
آموزشگاه های معتبر برای GRE General - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای GRE General (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-GRE-General) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - sepinaz - 07-09-2014 (07-09-2014, 11:54 AM)'blueroze' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. کلاس های دکتر لزگی هم من شنیدم
البته اطلاعاتم به روز نیست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - atefeh_J - 07-09-2014 (07-09-2014, 11:54 AM)'blueroze' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. سلام
اگه کلاسهای ایشون پر شده به نظر من خودتون مطالعه کنید. وقتتان هم خیلی کمه به نظرم تمام وقت هم باید برای جی آر ای وقت بذارید. به عنوان یک امتحان ساده حسابش نکنید چون ایشون یک ابر امتحان هستند. سطح رایتینگ و سوالات هم با آیلتس کاملا متفاوته. رایتینگ تا میتونید نمونه هاشو از همان کتاب آفیشال بخوانید. امیدوارم موفق باشید. ![]() RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - Simon2007 - 10-09-2014 (07-09-2014, 11:54 AM)'blueroze' نوشته: خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون. من تازه سروع کردم به خوندن official ets توی writting خیلی گیج میزنم .متاسفانه کلاسهای اقای برزابادی پر شد[img]images/smilies/sad.gif[/img] و متاسفانه کلاسهای اقای رستمی رو هم پیدا نمیکنم. سلام
چیز خاصی از دست ندادید که نگران باشید. خودتون سعی کنید. گاهی در وقت کم خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت. برنامه داشته باشید. جزوات سابق برآبادی هم که همه جا اسکنش یافت میشه. تو اینترنت یا کتابخونه اینجا سرچ کنید. من دیدم 85 درصد لغات 1100 و مثالهاشم نمیگم از کجاست که تبلیغ منفی نشه. بشینید تست های کرک و کاپلان و ETS و بارونز رو برای وربال بزنید و ریاضی رو هم خوب بخونید. رایتینگ رو کی لنگ نمیزنه؟ شما رو چیزی وقت بزار که زمان کم میبره و نتیجه بهتری بهت میده. مشخصه که در این زمان کم نمیشه استاد وربال و رایتینگ شد. کلاس زمان زیادی ازت میکشه.بازم هرطور مایلی. شادزی RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - salazar716 - 02-10-2014 تو سایت دکتر زنگنه نوشته 20 جلسه واسه وربال. تو این 20 جلسه معجزه ی خاصی میشه یا اگه به صورت self stufy کتاب مثلا meriam webster vocabulary builder که ریشه ها رو یاد میده خونده بشه هم همون کارکرد رو داره؟ کلاس کلا چه کار خاصی انجام میشه؟ RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - blueearth - 02-10-2014 (02-10-2014, 12:26 AM)'salazar716' نوشته: تو سایت دکتر زنگنه نوشته 20 جلسه واسه وربال. تو این 20 جلسه معجزه ی خاصی میشه یا اگه به صورت self stufy کتاب مثلا meriam webster vocabulary builder که ریشه ها رو یاد میده خونده بشه هم همون کارکرد رو داره؟ والا اگر جزواتشون رو ببینید متوجه میشید که خیلی نسبت به منابع موجود شاهکار نیست البته من خودم کلاس ایشون رو شرکت نکردم ولی جزواتشون رو تقریبا دیدم ....میدونید کلا ما ایرانیا عادت به این داریم که تنهایی نمیتونیم خوب درس بخونیم من خودم اینجوریم ...به نظر من اگر شما هم جزو همین دسته اید سعی کنید در قدم اول به جای اینکه پولتون رو صرف کلاس بکنید با یکی دو نفر مچ بشید بخونید..
RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - pegetive - 06-03-2015 بچه ها کسی تو شیراز کلاس gre سراغ داره؟؟؟ ممنون میشم بهم معرفی کنین. [برش] مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - mona - 22-04-2015 من کلاسهای موسسه زنگنه را هم برای آیلتس و هم برای جی آر ای شرکت کردم و به هیچ وجه راضی نبودم ، بهترین کار برای جی آر ای و جی مت ، خواندن کتابهای منهتن و بارونز میباشد . اشتباه من را مرتکب نشوید . کلی پولم هدر رفت . RE: تجربیات شخصی آزمون GRE Subject - Simon2007 - 23-04-2015 سلام کلا برای این آزمون ها کلاس رفتن اشتباهه خصوصا اگر فرد توانمدی هستید و خودتون میتونید با یک برنامه ریزی درست به خودتون آموزش بدید. در این کلاس ها عمدتا افراد کند مانع از پیشرفت به موقع شما خواهند شد و علاوه بر اینکه هزینه هدر میره زمان رو هم نمیتونید درست مدیریت کنید. حتما چند کتاب مرجع مناسب انتخاب کنید و خودتون رو عادت بدید که در روز 2-3 ساعت روی موارد آزمون متمرکز بشید. مطمئن باشید در کلاس کار خاصی انجام نمیشه و همونایی که باید زحمت بکشید بخونید و بفهمید به شما ارائه میشه. موفق باشید RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - fatima204 - 21-06-2015 دوستان یه سوال ایا واجبه برای جنرال حتما کلاس رفت؟ ممنونم RE: آموزشگاه های معتبر برای GRE General - Glee - 21-06-2015 (21-06-2015, 04:41 PM)'fatima204' نوشته: دوستان یه سوال ایا واجبه برای جنرال حتما کلاس رفت؟ ممنونمسلام، به هیچ عنوان... با مطالعه تجربیات دوستان تو فروم و منابع پیشنهادی و مشاهده ویدیوهای معرفی شده، خودتون به تنهایی میتونید نمره خوبی بگیرید. موفق باشید ![]() |