![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - saaaaam - 19-11-2013 (19-11-2013, 03:59 AM)'mahgh66' نوشته: کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با معدل 17/53 هستم و چندین مقاله بین المللی دارم و رتبه 1 ورودی های خودمون در دانشگاه بوده ام، اما در زمینه زبان فعلا مشکل دارم نمی دونم رو یک جا مثل آلمان تمرکز کنم و آلمانی بخونم یا دنبال مدرک آیلتس و ..... باشم؟ شما فعلا با شرایط حال حاظر در صورت داشتن پروپوزال میتونی برای دانشگاه های کپنهاگ و بعضی از پوزیشنهای دانشگاه های فنلاند و سوید که نمره زبان نمی خوان اقدام کنید
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - paezan - 19-11-2013 سلام/من لیسانس شیمی از دانشگاه آزاد دارم البته معدل لیسانسم خیلی بالا نیست (13)/ ولی فوق شیمی آلی از دانشگاه پیام نور با معدل 16.37 دارم
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - saba-hp - 19-11-2013 سلام mahgh66 گرامی
میشه بفرمایید از کجا می تونیم متوجه بشیم که کدوم دانشگاه نمره زبان میخاد یا نه؟یعنی حتا واسه دکترا هم نمره زبان نمیخان؟
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - laptop - 25-11-2013 سلام .لطفا راهنمایی کنید من خانمی 29 ساله هستم که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی _شیلات هستم از دانشگاه آزاد علوم وتحقیقات تهران.با معدل 16.98.و معدل کارشناسی من 15.68 باز از دانشگاه آزاد.دارای 5 سال سابقه کار مرتبط هستم و چند دوره فنی و حرفه ای در مورد آبزیان گذراندم.2 مقاله همایش داخلی دارم.و در حال نوشتن مقاله ISI.;که تا عید چاپ میشه به امید خدا.امتحان IELTS ندادم ولی اگر بدم مطمنم نمره 6 میگیرم. البته مدرک دیپلم زبان را از موسسه خصوصی سیمین خزر دارم. میخوام واسه دکتری بورس تحصیلی بگیرم واسه امریکا . کدام دانشگاه و آیا قبول میکنن؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - spt - 25-11-2013 (25-11-2013, 07:20 PM)'laptop' نوشته: سلام .لطفا راهنمایی کنید سلام و خوش آمدید اینجا
![]() در مورد اینکه کدام دانشگاه خودتون باید بگردید، اما بله چرا قبول نکنن؟ مطمئنا شانس دارید و با آوردنِ نمره ی خوب در جی آر ای و زبان میتونید تلاش کنید که فاند بگیرید... کار راحتی نیست اما مطمئنا شانس دارید برای موفق شدن ![]() به نظرتون من میتونم پذیرش بگیرم؟ - pariya_s - 29-11-2013 سلام..من دانشجوی شیمی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم.دوترم تا لیسانسمو بگیرم مونده.ولی معدلم خیلی پایینه به خاطر مشکلاتی که با درس و استادام داشتم سه تا مشروطی دارم و معدلم حدود 13 هست.به نظرتون میتونم پذیزش بگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنونم :-) [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - shaivad - 30-11-2013 با سلام و خسته نباشید.من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبایی تهران میباشم کارشناسی ام همان دانشگاه بودم در حال حاضر یک مقاله ISI و دو مقاله هم برای ارائه برای ISI گرفتن دارم .از سال 86 کار میکنم در زمینه رشته خودم و 4 سال از این مدت را در محضر استادم بودم که میتواند توصیه نامه خوبی برایم فراهم کند.در حال حاضر کلاس زبان میرم تا خود را برای آزمون آیلتس یا تافل آماده کنم البته نمیدانم کدام یک از این آزمون ها را انتخاب کنم با توجه به شرایطم برای کجا میتوانم اقدام کنم؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 01-12-2013 (30-11-2013, 04:50 PM)'shaivad' نوشته: با سلام و خسته نباشید.من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبایی تهران میباشم کارشناسی ام همان دانشگاه بودم در حال حاضر یک مقاله ISI و دو مقاله هم برای ارائه برای ISI گرفتن دارم .از سال 86 کار میکنم در زمینه رشته خودم و 4 سال از این مدت را در محضر استادم بودم که میتواند توصیه نامه خوبی برایم فراهم کند.در حال حاضر کلاس زبان میرم تا خود را برای آزمون آیلتس یا تافل آماده کنم البته نمیدانم کدام یک از این آزمون ها را انتخاب کنم با توجه به شرایطم برای کجا میتوانم اقدام کنم؟ سلام دوست عزیز
در مورد انتخاب آزمون میتونین به تاپیک انتخاب بین آیلتس و تافل مراجعه کنید. شما به معدلتون اشاره ای نکردین. من خیلی با رشته شما آشنایی ندارم و مطمئن نیستم که چه رشته ای رو میخواید برای دکترا انتخاب کنید. اگر که خودتون میدونین اسمش رو میتونین در اینترنت سرچ کنید و اسم دانشگاه هایی که رشته شما رو ارائه میدن پیدا کنین. برای آمریکا برای دکترا شما باید امتحان GRE بدین و نمره خوب در این آزمون خیلی در پذیرش شما موثره. به خصوص اگر معدل پایین باشه، نمره خوب در این آزمون معدل پایین رو پوشش خواهد داد. برای استرالیا بیشتر مقاله و معدل بالا اهمیت داره. شما مقاله دارین بنابراین اگر معدلتون هم خوب باشه برای استرالیا شانس دارین که پذیرش و فاند بگیرین. برای این مورد میتونین بعد از پیدا کردن دانشگاه های مورد نظرتون با اساتید مکاتبه کنید. برای کانادا هم معدل مهمه ولی خوب شما معدلتون رو ذکر نکردین. توصیه نامه خوب هم مطمئنا موثره ولی خوب در اکثر موارد شما حداقل 3 تا توصیه نامه از سه استاد لازم دارین (برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به این انجمن) RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Torkan - 01-12-2013 (29-11-2013, 06:31 AM)'pariya_s' نوشته: سلام..من دانشجوی شیمی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم.دوترم تا لیسانسمو بگیرم مونده.ولی معدلم خیلی پایینه به خاطر مشکلاتی که با درس و استادام داشتم سه تا مشروطی دارم و معدلم حدود 13 هست.به نظرتون میتونم پذیزش بگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنونم :-) با این اطلاعات کاملی که شما دادید خیلی سخت میشه نظر داد!
دوست عزیز داشتیم افرادی که با معدل 12 پذیرش گرفتن و افرادی که با 16 نگرفتن و برعکس! شما بهتره کل تاپیک رو بخونین تا همه چی دستتون بیاد.. بدون نمرات زبان و رزومه و مقاله و ...نمیشه اصلا نظر داد... بااحترام RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mozhmozh - 21-12-2013 ~~سلام.من دانشجوی ترم آخر مهندسی برقم با معدل افتضاح حدود13 از دانشگاه صنعتی شاهرود.مدرک زبان هم ندارم.با این شرایط افتضاح امکانش هس که بتونم برای ارشدMBAپذیرش بگیرم؟؟ |