آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - rmn_990 - 19-02-2016

(01-01-2016, 05:42 PM)مهمان نوشته: سلام
دوستان من ساكن ايران هستم و ميخوام با يه آقاي ايراني كه سيتي زن  امريكا هستن ازدواج كنم
من از ازدواج قبليم يه پسر ١٣ ساله دارم كه شنيدم براي اون هم ميتونم تقاضاي گرين كارت كنم
با توجه به اينكه اين جريان ممكنه زمان ببره من نگران ممنوع الخروج شدن پسرم براي سربازي هستم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه اين جريان براي پسرم چقدر زمان ميبره ؟ از تون ممنونم .

تا قبل از 18سالگی فرصت دارید برای اقدام ویزا برای فرزندتون و مهم اینه که در خواستی که ارائه می دید قبل از تمام شدن 18 سالگی ارائه بشه و مدت زمانی که خود آمریکا نیاز داره ملاک نیست
زمان کمی هم معمولا نیست این پروسه
درمورد زمان حدودی این کیس هم بهتره از یه وکیل که کارش این هست سوال بپرسید

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - hodaras - 19-02-2016

با سلام, من مدت ٢ ماهه که با یه آقایی که شهروند کالیفرنیا هستن آشنا شدم, من 29 سالمه و ایشون 31 سال, هر دو مسلمان و شیعه هستیم, قصد ازدواج داریم, من تمام اطلاعات سایتتون رو در مورد ازدواج و مهاجرت خوندم ولی نمیدونم ویزای نامزدی رو انجام بدیم یا ویزای ازدواج رو , چون زمان آشناییه ما اگه خیلی طولانی بشه ۶ماهه, فکر نمیکنم استفاده از ویزای نامزدی قابل تایید باشه واسه سفارت, (پرینت مکالمات)و چون من میخوام اول ایران ازدواج کنیم و بعدش درخواست ویزا بدم.. به نظر شما ایران بهتره کار عقد و محضر رو انجام بدیم یا خارج از کشور عقد کنیم مثلا آنکارا یا ارمنستان؟ واسه درخواست ازدواجی که من به اتباع بیگانه میدم, ایشون چند بار باید بیاد ایران(انگشت نگاری و غیره) و معمولا چقدر طول میکشه تا بتونیم عقد کنیم؟ بعد از عقد و در خواست ویزا چه مدت طول میکشه واسه رفتن؟ چون زمان واقعا مهمه

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - نازیلا مبینی - 23-02-2016

سلام از زمان تایید مدارک توسط nvc تا تایین زمان وقت سفارت برای ویزای ازدواج بطور معمول چه مدت طول میکشد؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 24-02-2016

@hodaras

در مورد اینکه در ایران چقدر طول می کشه اطلاعی ندارم. در آنکارا حدود 10 روز طول میکشه. جزئیات اون رو در اینجا توضیج دادم. از طریق ازدواج باشه مطمئن تر هست. ویزای نامزدی با شرایط شما اثباتش سخته.

@نازیلا مبینی
از زمانی که فرستادن مدارک شامل فرم ها و هزینه ها تکمیل شده باشه به طور معمول حدود دو تا سه ماه ولی تا پنج شش ماه هم ممکنه طول بکشه (نقصی مدارک باعث درخواست برای تکمیل مدارک میشه که زمان فرستادن مدارک به سفارت رو به عقب میاندازه).

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - نازیلا مبینی - 25-02-2016

با تشکر من ۹ماه پیش مدارکم رو فرستادم(برای درخواست گرین کارت از طریق ازدواج با شهروند امریکا) بعد از چند بار که اشکالات ساپورتم رفع شد در ایمیل اخر NVC هیچ تاریخ یا بازه زمانی مشخص نکرده فقط اعلام کرده مدارک کامل است ،منتظر وقت اینترویو باشید،می خواستم بدونم چقدر بطور معمول طول میکشه که مدارک از NVC به سفارت (انکارا) برسه و سفارت وقت مصاحبه رو بده

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 25-02-2016

از زمانی که مدارک تکمیل شده اعلام بشه، پرونده به سفارت فرستاده میشه و اونها براتون زمان مصاحبه تعیین می کنند. به طور متوسط حدود سه ماه زمان میبره این فرآیند.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - nafasnejati - 28-04-2016

سلام، من یک نامزد ایرانی دارم که ایشون سیتیزن امریکا هستند،الان ۲ سال و ۸ ماه میشه که ما با هم داریم در ایران زندگی می کنیم، داریم اقدام می کنیم برای ویزای نامزدی، چندتا سوال داشتم.
۱. از زمانی که مدارک رو فرستادیم، نامزدم کی بره امریکا؟ که ما به کنسول بگیم اون الان در خاک امریکاست و من دارم میرم که بهش ملحق بشم.
۲. وقتی وارد امریکا شدیم، بعد از ازدواج، اگه نخوایم گرین کارت ۲ ساله بگیره واسه من باید چی کار کنه که من گرین کارت ۱۰ ساله بگیرم؟
۳. وقتی که گرین کارت گرفتم، آیا نامزدم که سیتیزن هست می تونه از امریکا خارج بشه و برگرده یا اینکه حتما باید پیش من تو انریکا باشه تا من سیتیزن شم؟
۴. من از چه تاریخی می تونم برای سیتیزن شیپی اقدام کنم و چقدر باید در امریکا باشم یکسره تا سیتیزن شیپیم رو بگیرم؟
خیلی ممنون  بابت وقتی که بهم دادید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - nafasnejati - 28-04-2016

سلام ، من یک سوال دیگه هم داشتم، می خواستم بدونم که وقتی نامه ی تایید اومد برام ، خودم باید زنگ بزنم به کنسول و وقت بگیرم؟ یا این که اونا خودشون وقت رو تایین می کنند؟ و این که اگه خودم قرار که وقت بگیرم، ایا بازه ی زمانی خاصی داره؟
ممنون

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 28-04-2016

۱- معمولا گفته میشه دست کم یک ماه قبل از مصاحبه آمریکا باشند.
۲- اگر ازدواج تون قدیمی نباشه در عمده موارد گرین کارت مشروط دو ساله میدن و بعد از دو سال اگر طلاق نگرفته باشین میشه تمدیدش کرد. البته یک سال بعدش هم می تونید برای شهروندی اقدام کنید (در مجموع سه سال).
۳- بهتره ایشون هم حضور داشته باشند و از نظر قانونی جدا زندگی کردن برای مدت طولانی رو ازدواج حساب نمی کنند ولی خیلی به ندرت این موضوع مشکلی ایجاد کرده.
۴- بعد از ۳ سال
۵- تا جایی که اطلاع دارم اونها خودشون تاریخ اولیه رو تعیین می کنند و اطلاع میدن و اگر شما با اون تاریخ مشکلی داشته باشین باید به سفارت ایمیل بزنید و اون رو تغییر بدین. معمولا در نامه های تاییدی که می گیرید به جزییات مرحله بعد اشاره شده. مثلا وقتی ایمیل مصاحبه می گیرید اشاره شده چه چیزهایی رو با خودتون به مصاحبه ببرید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - matinnaz - 11-05-2016

سلام  دوستان من با ی آقا که گرین کارت آمریکا داره ازدواج کردم و ایشون از طریق فرم 130 برای من اقدام کردند اما این روند خیلی طول می کشه. ایا من میتونم از طریق فرم f1و ویزای دانشجویی برای رفتن اقدام کنم؟
اینکه همسرم  گرین کارت داره و فرم 130 برام پر شده برام مشکلی درست نمیکنه؟
کسی پیشنهادی داره؟