عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین tamoko89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2015, 04:00 PM
(11-09-2015, 07:50 PM)M1KE نوشته: طبیعتا وقتی ازدواج باشه از شما مدارک کمتری برای اثبات رابطه می گیرند و نمی تونند به راحتی پرونده رو رد کنند. در پست پنجم این صفحه مراحل ازدواج در ترکیه رو اشاره کردم. احتمالا در ارمنستان هم می بایست روند مشابهی وجود داشته باشه که در حال حاضر از جزییاتش اطلاعی ندارم.

اول باید تشکر کنم از پاسختون
یه سوال دیگه  Blush زمانی که مصاحبه انجام شد, آیا در همون لحظه به من میگن قبول شدم؟ یا رد شدم؟ کلا چه اتفاقی می افته بعد از این که مصاحبه انجام شد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-09-2015, 10:29 PM
بعد از انجام مصاحبه یا افسر پرونده رو رد می کنه یا هم که برای بررسی بیشتر به کلیرنس می فرسته که در این صورت ممکنه از دو هفته تا چند ماه بررسی پرونده زمان ببره یا هم که بدون کلیرنس درخواست ویزای شما رو قبول می کنند و بسته به محل سفارت ممکنه یکی دو روزه ویزای شما آماده بشه.

(12-09-2015, 04:00 PM)tamoko89 نوشته: اول باید تشکر کنم از پاسختون
یه سوال دیگه  Blush زمانی که مصاحبه انجام شد, آیا در همون لحظه به من میگن قبول شدم؟ یا رد شدم؟ کلا چه اتفاقی می افته بعد از این که مصاحبه انجام شد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین tamoko89
**
نقل قول

13-09-2015, 04:26 AM
(12-09-2015, 10:29 PM)M1KE نوشته: بعد از انجام مصاحبه یا افسر پرونده رو رد می کنه یا هم که برای بررسی بیشتر به کلیرنس می فرسته که در این صورت ممکنه از دو هفته تا چند ماه بررسی پرونده زمان ببره یا هم که بدون کلیرنس درخواست ویزای شما رو قبول می کنند و بسته به محل سفارت ممکنه یکی دو روزه ویزای شما آماده بشه.

در صورتی که رد بشه, چه باید کرد؟ به هر حال باید همه گزینه ها رو در نظر داشته باشم و کاملا با هر شرایطی آماده باشم Cool
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
13-09-2015, 05:49 AM
در پرونده های ازدواجی دلیل رد شدن که البته به ندرت رخ میده ساختگی بودن ازدواج با قصد گرفتن گرین کارت هست. در این حالت اگر پرونده خیلی به اصطلاح خیلی تابلو نباشه افسر نمیتونه ایراد خاصی بگیره ولی در صورت رد شدن می تونید مدتی بعد دوباره اقدام کنید با این استدلال که رابطه تون واقعی بوده و برداشت اشتباه صورت گرفته.

(13-09-2015, 04:26 AM)tamoko89 نوشته: در صورتی که رد بشه, چه باید کرد؟ به هر حال باید همه گزینه ها رو در نظر داشته باشم و کاملا با هر شرایطی آماده باشم Cool
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین tamoko89
**
نقل قول

13-09-2015, 05:08 PM
(13-09-2015, 05:49 AM)M1KE نوشته: در پرونده های ازدواجی دلیل رد شدن که البته به ندرت رخ میده ساختگی بودن ازدواج با قصد گرفتن گرین کارت هست. در این حالت اگر پرونده خیلی به اصطلاح خیلی تابلو نباشه افسر نمیتونه ایراد خاصی بگیره ولی در صورت رد شدن می تونید مدتی بعد دوباره اقدام کنید با این استدلال که رابطه تون واقعی بوده و برداشت اشتباه صورت گرفته.

باز هم تشکر از پاسختون
پس خیالم راحت شد, به نظر شما توی چند روز میتونم ازدواج رو ثبت کنم؟ حالا تو ترکیه مثلا, آخه بیشتر از 7 هشت روز نمیتونه بمونه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-09-2015, 11:24 PM
گرفتن گواهی تجرد و تولد از کنسولگری ایران در آنکارا یک تا دو روز بیشتر وقت نمیبره (به شرط آماده بودن همه مدارک مثل عکس و کپی کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه). توجه داشته باشید که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند. ترجمه گذرنامه ها در دارالترجمه و سپس تایید ترجمه اونها در دفتر اسناد رسمی هم یک ساعتی بیشتر نباید وقت ببره. نتایج آزمایش های پزشکی ممکنه یک هفته ای وقت ببره ولی اگر بهشون بگین که مسافر هستین ممکنه یک تا دو روزه هم تحویل بدین. تایید گواهی تجرد و تولد در فرمانداری هم چند دقیقه بیشتر وقت نمیبره. از هتل برگه اقامت می گیرین و در یکی از شهرداری هایی که در محدوده هتل هست وقت می گیرین برای عقد کردن. وقت گرفتن با پیگیری و به اصطلاح پارتی بازی ممکنه در همون روز هم امکان پذیر باشه ولی ممکن هم هست بیشتر طول بکشه.

در نتیجه موارد وقت گیرتر و اثرگذار یکی گرفتن نتایج آزمایش ها و دیگری گرفتن وقت از شهرداری نزدیک محل اقامت هست که بیشتر باید روی اونها کار کنید.

(13-09-2015, 05:08 PM)tamoko89 نوشته: باز هم تشکر از پاسختون
پس خیالم راحت شد, به نظر شما توی چند روز میتونم ازدواج رو ثبت کنم؟ حالا تو ترکیه مثلا, آخه بیشتر از 7 هشت روز نمیتونه بمونه
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین bmmw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-09-2015, 01:23 PM
سلام
میخواستم بپرسم که چند سال بعد از ازدواج گرین کارت  را میتوان به سیتیزنی تبدیل کرد
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-09-2015, 09:57 AM
(14-09-2015, 01:23 PM)bmmw نوشته: سلام
میخواستم بپرسم که چند سال بعد از ازدواج گرین کارت  را میتوان به سیتیزنی تبدیل کرد
با تشکر

گرین کاردی که از طریق ازدواج بگیرید رو بعد از سه سال می‌تونید تبدیل به سیتیزنشیپ کنید. البته به شرطی که در این مدت سه سال در امریکا زندگی کرده باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین tamoko89
**
نقل قول

15-09-2015, 04:22 PM
(13-09-2015, 11:24 PM)M1KE نوشته: گرفتن گواهی تجرد و تولد از کنسولگری ایران در آنکارا یک تا دو روز بیشتر وقت نمیبره (به شرط آماده بودن همه مدارک مثل عکس و کپی کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه). توجه داشته باشید که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند. ترجمه گذرنامه ها در دارالترجمه و سپس تایید ترجمه اونها در دفتر اسناد رسمی هم یک ساعتی بیشتر نباید وقت ببره. نتایج آزمایش های پزشکی ممکنه یک هفته ای وقت ببره ولی اگر بهشون بگین که مسافر هستین ممکنه یک تا دو روزه هم تحویل بدین. تایید گواهی تجرد و تولد در فرمانداری هم چند دقیقه بیشتر وقت نمیبره. از هتل برگه اقامت می گیرین و در یکی از شهرداری هایی که در محدوده هتل هست وقت می گیرین برای عقد کردن. وقت گرفتن با پیگیری و به اصطلاح پارتی بازی ممکنه در همون روز هم امکان پذیر باشه ولی ممکن هم هست بیشتر طول بکشه.

در نتیجه موارد وقت گیرتر و اثرگذار یکی گرفتن نتایج آزمایش ها و دیگری گرفتن وقت از شهرداری نزدیک محل اقامت هست که بیشتر باید روی اونها کار کنید.
- به نظر شما کریسمس ترکیه تعطیله؟ منظورم اینه که چون 24 دسامبر قرار هست که بیاد تزکیه, انوقت کارای ثب ازدواج و اینا عقب میفته به خاطر تعطیلی؟ خود سفارت آمریکا چطور؟
- میتونه گواهی تجرد و طلاق رو از خود آمریکا بگیره؟ که توی سفرات معطل نشه؟ اگه بخواد توی سفارت بگیره چقد طول میکشه؟
- اصل سند ازدواج رو من باید نگه دارم یا خودش؟ یعنی من باید نشون سفارت بدم موقع مصاحبه؟
- زمانی که وقت مصاحبه تعیین بشه زنگ میزنن؟ یا ایمیل؟ یا نامه پست میکنن؟
باز هم تشکر از پاسختون Smile
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-09-2015, 11:26 AM
نعطیلات رسمی سازمان هایی مثل کنسولگری ایران یا آمریکا در آنکارا رو می تونید از وبسایت شون و زیر بخش Holidays ببینید. جزئیات بیشتر در مورد مراحل رو من اطلاع ندارم ولی معمولا وقتی شما از کلیات اطلاع داشته باشید و به این سازمان ها مراجعه کنید افراد زیادی مشابه خودتون می بینید که می تونند در مورد جزئیات راهنمایی کنند. خود افرادی هم که در اونجا کار می کنند در این زمینه قاعدتا راهنمایی می کنند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 63 بعدی »