![]() |
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C) |
RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 16-09-2012 در ثبتنام لاتاری فقط فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال در فرم وارد میشن و بقیه فرزندان در صورت برنده شدن پدر و مادر گرین کارد نخواهند گرفت. هر فردی که حداقل دیپلم دبیرستان یا دو سال سابقه کار حرفهای در پنج سال اخیر داشته باشه میتونه در لاتاری ثبتنام کنه و این که مشخصاتش در فرم شخص دیگهای به عنوان همسر یا فرزند وارد شده باشه اهمیتی نداره. در نتیجه زن و شوهر یا فرزندان هر کدوم جداگانه میتونند ثبتنام کنند و مشخصات همدیگر رو در فرمهای خودشون وارد کنند. وقتی پدر یا مادر در گرین کارد برنده بشه همسرش و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سالش گرین کارد خواهند گرفت، ولی اگر فرزند برنده بشه پدر و مادر و خواهر و برادران گرین کارد نمیگیرند. RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - marypiramoon - 24-09-2012 سلام و خسته نباشید با توجه به اینکه هیچ اطلاعاتی راجه به اقامت و مسائل مربوط به لاتاری ندارم خواهشم اینه که راهنمایی کنید که از چه طریقی میتونم برای ثبت نام در لاتاری اقدام کنم RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - ahmadpashaei - 24-09-2012 (24-09-2012, 04:19 PM)marypiramoon نوشته: سلام و خسته نباشیدبا سلام و تبریک عضویتتون شما باید صفحه اول تاپیک رو کامل بخونید و کاملا آگاه میشید که باید از کجا اطلاعات کاملی بدست بیارید.آقا بابک گفته: اگر به این آدرس مراجعه کنید میبینید که گفته امسال (۲۰۱۲) ثبتنام روز ۲ اکتبر شروع میشه و روز ۳ نوامبر خاتمه پیدا میکنه. اگر روال ثبتنام امسال هم مثل سالهای قبل باشه، روال سادهایه و در حد پرکردن یک فرم با اطلاعات شخصی از جمله نام و مشخصات و محل تولد و تعداد فرزندان و اطلاعاتی شبیه به این هست. فقط باید یک عکس تمام رخ دیجیتالی با زمینه روشن و به ابعاد ۶۰۰x۶۰۰ پیکسل هم داشته باشید و آپلود کنید. بعد از سابمیت کردن فرم به شما یک شماره میده که شما باید شماره رو حفظ کنید و موقعی که نتایج اعلام شد اون شماره رو وارد کنید و ببینید که آیا برنده شدهاید یا خیر. معمولا نتایج حدود ماه May سال بعد اعلام میشه. و m-ost عزیزم در همون صفحه اول تاریخ دقیق رو گفتن که : ثبت نام از 4 اکتبر 2012 (13 مهر ماه امسال) شروع میشه و در 3 نوامبر(13 آبان امسال) به پایان میرسه، این ثبت نام برای سال 2014 هست. RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - khorshid20 - 13-10-2012 دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟ (02-02-2011, 01:20 PM)Omid نوشته: سایت رسمی ثبت نام لاتاری dvlottery.state.gov می باشد؛ که این سایت این ثبت نام را دوبار در سال و بطور رایگان انجام می دهد، لازم به ذکر است سایت های دیگری نیز در راستای ثبت نام لاتاری هستند اما هیچکدام تضمینی برای کار خود ندارند و البته مقداری نیز پول دریافت می کنند. RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - khorshid20 - 13-10-2012 من پارسال ثبت نام کردم وMAY چک کردم که برنده نشده بودم ولی نوشته بود بعدا مجددا تو اکتبر چک کنید ممکنه قبول شده باشین.جریانش چیه ؟مگه چند بار اعلام نتیجه می کنه؟ RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - mahyarelc - 13-10-2012 (13-10-2012, 02:19 AM)khorshid20 نوشته: من پارسال ثبت نام کردم وMAY چک کردم که برنده نشده بودم ولی نوشته بود بعدا مجددا تو اکتبر چک کنید ممکنه قبول شده باشین.جریانش چیه ؟مگه چند بار اعلام نتیجه می کنه؟ نقل قول:دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟اونطوری که تو سایتش گفته بود با توجه به سهمیه ها، ممکنه بخشی از برندگان به هر دلیلی تا ددلاین مربوطه برای مصاحبه نیان....پس دوباره (به مقداری که نیومدن) از بین افرادی که قبلا ثبت نام کرده بودن انتخاب میکنن (فکر کنم تاریخش 22 اکتبره) RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 13-10-2012 (13-10-2012, 02:16 AM)khorshid20 نوشته: دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟ثبتنام فقط یک بار در سال انجام میشه، اما ظاهرا از سال گذشته نتایج رو دو بار در سال اعلام میکنند. RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - m65 - 16-10-2012 با سلام و خسته نباشد من زياد وارد نيستم به ثبت نام ولي سال گذشته (1390) من در لاتاري ثبت نام نمودم البته كسي ديگه من را ثبت نام نمودحالا ميخوام امسال خودم ثبت نام كنم ميشه كامل توضيح بديد از ابتدا تا انتها آخه من وارد سايت www.dvlottery.state.gov كه ميشم قسمت اولش Confirmation Number اين مياد كه شماره من اولش 2013 مي باشد و بعد Last Name كه من اول فاميلم را وارد ميكنم و بعد اسمو بعدش Year of Birth سال تولدم را و بعدشم Authenticationشماره ايي كه درج شده را وارد ميكنم و قسمتsubmit ولي مدام ميزنم و اين پيغام مياد The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page آخه انگليسيم خوب نيست ميشه از اول تا آخرش توضيح بديد البته اگه ميشه RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - mahyarelc - 16-10-2012 (16-10-2012, 12:55 PM)m65 نوشته: با سلام و خسته نباشددوست عزیز این سایتی که دادید نمیدونم کجا confirmation Number رو وارد میکنید..ولی در هر صورت این سایت برای ثبت نام هست (شاید منظورتون اینجاست که برای چک کردن وضعیت سال قبل هست) برای ثبت نام جدید روی Begin Entry در همین صفحه ای که گذاشتید کلیک کنید؛ بعد یک کدی باید وارد کنید که مطابق تصویر هست....و بعد اطلاعات شخصیتون رو (طبق پاسپورت) دقیق وارد کنید کلا موضوع پیچیده ای نیست و اطلاعات اولیه شما رو میخواد بعد اینکه همه اطلاعات وارد شد و submit کردید، یک صفحه میاد که confirmation number رو میده بهتون...حتما بنویسید این شماره رو که مهمترین موضوعه قرعه کشی هم May انجام میشه که میتونید با اون شماره چک کنید RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - khorshid20 - 22-10-2012 پس نتایج اکتبر چی شد؟هنوز تو سایت مشخصاتو که میزنیم همون پیغام قبلیو میگه.اوایل اکتبر بیاید چک کنیدو... |