آکادمیا کافه
تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی) (/Thread-%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - nobuddy - 27-09-2012

با سلام،

سوالای من:
1- اگه کسی حق التدریس کار کرده باشه میی تونه به عنوان سابقه کار واسه آزاد کردن مدرک استفاده کنه؟ اگه آره، چطوری باید اینکار انجام بده؟
2- اگه قسمتی از کار حق التدریس همزمان با دوره خدمت سربازی انجام شده باشه مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - MaMi - 27-09-2012

(27-09-2012, 10:24 AM)nobuddy نوشته: 1- اگه کسی حق التدریس کار کرده باشه میی تونه به عنوان سابقه کار واسه آزاد کردن مدرک استفاده کنه؟ اگه آره، چطوری باید اینکار انجام بده؟
2- اگه قسمتی از کار حق التدریس همزمان با دوره خدمت سربازی انجام شده باشه مشکلی پیش نمیاد؟
دوست من جواب سوال دوم رو من خدمتتون میگم، سوال اول رو فکر کنم سایر دوستان بتونند کمک کنند؛
شما وقتی در دوره سربازی هستی (یعنی در حال خدمت هستی) همون تعداد ماه های خدمت شما جزء کار شما بحساب میاد، یعنی شما میتونید تعداد ماه های خدمتتون رو هم از مقدار تعهد رایگانتون کسر کنید. سایر کارهایی که در دوره سربازی انجام میدهید، تاثیری در کاهش میزان تعهد خدمت نخواهد داشت (چون طبق قانون، در دوره سربازی هیچ کارفرمایی برای شما بیمه تامین اجتماعی نیز نمیتونه پرداخت کنه)

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - nobuddy - 27-09-2012

(27-09-2012, 10:31 AM)MaMi نوشته: دوست من جواب سوال دوم رو من خدمتتون میگم، سوال اول رو فکر کنم سایر دوستان بتونند کمک کنند؛
شما وقتی در دوره سربازی هستی (یعنی در حال خدمت هستی) همون تعداد ماه های خدمت شما جزء کار شما بحساب میاد، یعنی شما میتونید تعداد ماه های خدمتتون رو هم از مقدار تعهد رایگانتون کسر کنید. سایر کارهایی که در دوره سربازی انجام میدهید، تاثیری در کاهش میزان تعهد خدمت نخواهد داشت (چون طبق قانون، در دوره سربازی هیچ کارفرمایی برای شما بیمه تامین اجتماعی نیز نمیتونه پرداخت کنه)
خیلی ممنون دوست عزیز
اینکه میشه تعداد از ماههای خدمت استفاده کنی که درست....
اما:
واسه آزاد کردن مدرک از طریق اشتغال حتما باید سابقه بیمه داشت؟
در ضمن تو حق التدریس واسه مدرس بیمه رد نمیکنن!
یعنی نمیشه هم از سربازی و هم از کاری (حق التدریس) که تو اون مدت انجام میدادی به طور جداگونه استفاده کنی؟ یعنی با یه تیر 2 نشون بزنی، یا شایدم با 2 تیر یه نشون Smile

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - MaMi - 27-09-2012

(27-09-2012, 10:43 AM)nobuddy نوشته: واسه آزاد کردن مدرک از طریق اشتغال حتما باید سابقه بیمه داشت؟
در ضمن تو حق التدریس واسه مدرس بیمه رد نمیکنن!
یعنی نمیشه هم از سربازی و هم از کاری (حق التدریس) که تو اون مدت انجام میدادی به طور جداگونه استفاده کنی؟ یعنی با یه تیر 2 نشون بزنی، یا شایدم با 2 تیر یه نشون Smile
دوست من، این مورد که برای حق التریس بیمه رد نمیشه، من هم واقف هستم ولی شما وقتی این برگه رو به دانشگاه نشون میدی، دانشگاه تاریخ صدور کارت پایان خدمت شما رو چک خواهد کرد، بنابراین وقتی شما سرباز هستی، از دید دانشگاه نمیتونی کار دیگه ای داشته باشی.
ضمن اینکه داشتن سابقه بیمه، بستگی به دانشگاه محل تحصیل شما دارد، بعضی از دانشگاه ها فقط لیست بیمه ای که اسم شما در اون بشه، از شما میپذیرند ولی تعدادی دیگر، حتی اگر گواهی اشتغال رو در سربرگ محلی که مشغول به کار بودی، ارائه بدی قبول خواهند کرد (البته مهر هم باید داشته باشه).

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - oracle2020 - 27-09-2012

(27-09-2012, 10:24 AM)nobuddy نوشته: 1- اگه کسی حق التدریس کار کرده باشه میی تونه به عنوان سابقه کار واسه آزاد کردن مدرک استفاده کنه؟ اگه آره، چطوری باید اینکار انجام بده؟

ممنون
- من قبل از سربازیم یک ترم حق التدریس درس داده بودم 6 ماه حساب کردن. (یک نامه از دانشگاه گرفتم که در ترم فلان در حال تدریس در این دانشگاه بوده است، بیمه هم رد نشده بود)
- سربازی رو هم که هرچی رفته باشی حساب می کنن (یک نامه از یگان باید بگیری که پایه خدمتی تو توش ذکر شده باشه و بگه که الان در حال خدمتی، اگه تموم کردی هم که کارت پایان خدمت ارائه میدی)

- اگر در یک بازه زمانی ده تا کار هم باهم انجام داده باشی (مثلا سرباز باشی، دانشگاه هم درس بدی، کار هم کنی و ...) هیچ فرقی نمی کنه با اینکه تو اون دوره زمانی فقط 2 واحد حق التدریس درس داده باشی (یعنی هفته ای دو ساعت) و فقط همون چند ماه حساب میشه و مثلا دو برابر یا سه برابر نمیشه

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - Nasim67 - 28-10-2012

سیاست دانشگاه شهید بهشتی درباره استفاده از سابقه کار برای آزادسازی مدرک

درباره سابقه کار همزمان با تحصیل برای آزاد کردن مدارک دانشگاهی، گفته شده که هنوز بعضی دانشگاه ها از بخشنامه ها مطلع نیستند و سابقه کاری همزمان با تحصیل رو قبول می کنند. همچنین دوستان قید کردند که جهت اطمینان باز هم از مسئول آموزش دانشگاهتون بپرسید.
من امروز دنبال کارهای خودم بودم و دانشگاه ما (شهید بهشتی) از قوانین مطلع بود و گفت این حالت از سال پیش قابل اجرا نیست.گفتم بگم که دوباره شما معطل پرسیدن نشیدSmile
درباره سابقه کار غیر همزمان با تحصیل گفتن که مهم نیست که در شرکت دولتی کار کرده باشید یا خصوصی و رد شدن/ نشدن بیمه هم اهمیتی نداره. فقط باید نامه ای در سربرگ شرکت مربوطه با قید تاریخ دقیق اشتغال شما به کار، به دانشگاه ارائه دهید. همچنین باید فتوکپی بریده روزنامه ثبت شرکت را هم تهیه کرده باشید( تا بدونند که چنین شرکتی واقعا وجود داره).

موفق باشید

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - test_z - 28-12-2012

حالا یه سوال
اگر مدرک ارشد روزانه باشه که باید آزاد بشه
اما اگر مدرک کارشناسی غیر انتفاعی باشه باید دوباره اون رو خرید ؟
در ضمن با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اگر سال آخر از غیر انتفاعی یا با انتقالی یا با انصراف بریم دانشگاه آزاد باید دوباره مدرک رو بخریم ؟

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - maryam4312 - 28-12-2012

(28-12-2012, 02:02 PM)test_z نوشته: حالا یه سوال
اگر مدرک ارشد روزانه باشه که باید آزاد بشه
اما اگر مدرک کارشناسی غیر انتفاعی باشه باید دوباره اون رو خرید ؟
در ضمن با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اگر سال آخر از غیر انتفاعی یا با انتقالی یا با انصراف بریم دانشگاه آزاد باید دوباره مدرک رو بخریم ؟
فقط مدرک سراسری روزانه رو باید خرید یا ازاد کرد

غیر انتفایی ، ازاد ، شبانه پولش پرداخت شده دیگه رایگان نبوده

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - ghasedak.1391 - 28-12-2012

سلام دوستان
یه موضوع دیگه هم اینه که امکان اینکه همزمان در شرکت های کاریابی مدرکتونو بذارید و کارت بیکاری بگیرید، و خودتون کار (دولتی یا خصوصی) برای خودتون پیدا کنید، هست!!
من شرایط کارشناسی رو نمیدونم (شرایط کارشناسی من کمی خاصه) اما برای ارشد، 6ماه باید مدرک تو اداره کار باشه، بعد 6 ماه یه نامه میدن که شما تو این 6 ماه بیکار بودین، البته همونطور که گفتم استعلام نمیکنن، و میشه همزمان کار کرد!
بعدش باید 1 سال از تاریخ ثبت آخرین نمره (نمره دفاع) بگذره، و شما با در دست داشتن نامه اداره کار میرید به دانشگاه خودتون و بعد اقدام های لازمو انجام میدید.

هزینه آزاد سازی مدرک هم برای رشته ما برای ورودی های 89 حدود 6,700,000 تومن درمیاد. رشته های دیگه یا ورودی های دیگه رو نمیدونم!

و اما سوال خودم راجع به مدرک کارشناسی:
من کارشناسی دانشگاه پیام نور بودم، ورودی 82 و فارالتحصیل 86، به دانشگاه خودمون رفتم، گفتن که مدرک پیام نور به هیچ وجه آزاد نمیشه، نه راه پرداخت هزینه آزاد کردن رو داره و نه اداره کار!!! فقط و فقط راهش اینه که 10 سال از تاریخ فارغ التحصیلی بگذره!!!!!!!!!!!!!
یکی از دوستای تهرانی من زحمت کشید و رفت دانشگاه پیام نور تهران پرسید حضورا، گفته بودن که مدرک پیام نور، موقتشم قابل ترجمه هست،
دوستان در این مورد اطلاعی دارن؟ من اگه بیام تهران میتونم با همین مدرک موقتم برم وزارت علوم که مدرک موقتم مهر بخوره و بعد... بقیه کارای ترجمه مدرکو بکنم؟؟؟
آیا چنین چیزی صحت داره؟
از اون طرف از دانشگاه مقصد ممکنه که گیر بدن که مدرکت معتبر نیست و اینا؟؟

RE: تعهد خدمت رایگان(مخصوص دانشجویان دولتی) - sohrab67 - 22-07-2013

(05-12-2011, 04:42 PM)'aida_11041' نوشته: علاوه بر چیزی که فراز گفت ، اگه قصد برگشتن به ایران رو داری ، میتونی مقداری وثیقه هم برای وزازت علوم بذاری و اونا مدرکتو آزاد میکنن و وقتی از خارج برگشتی ، وثیقتو پس میگیری
یه سری امتیازات هم برای حافظان قرآن و خانواده های شهدا و جانبازان و ورزشکارا هست

سلام.مرسی از توضیحتون.اما من این شرایطی که فرمودین رو برا رشته های علوم پزشکی دیدم.برا ماهایی هم که فنی می خونیم همینجوریه؟من دارم ارشد روزانه عمران-مهندسی محیط زیست می خونم.میخوام بعدش واسه دکترا از ایران برم.اینطور که فرمودین می تونم:
1- یه وثیقه بذارم واسه دانشگاه برا تعهد کارم
2- و یه وثیقه هم برا سربازی و بعد که درسم تموم شد برگردم برم سربازی و پولمو پس بگیرم و اگه نیام هرجفتشو می خورن.درسته؟
از قبل ممنون از جوابتون