عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی)

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی)
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2011, 06:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2013, 11:33 PM توسط MaMi.)
دوستان عزیز،
در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « مسائل مربوط به خرید مدرک » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید.
.
نقل قول  

آفلاین hamidreza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-08-2011, 07:24 AM
با سلام و عرض خسته نباشید
من مدرک کارشناسی و ارشدم را (هر دو) از دانشگاه دولتی و به صورت روزانه گرفته ام . هیچ تعهد خدمتی هم نداده ام . شنیده ام که اگر قصد ادامه تحصیل در خارج را داریم بایستی هزینه تحصیل خود را که معادل هزینه تحصیل شبانه است بپردازیم تا بتوانیم نمرات خود را دریافت کنیم.آیا این موضوع صحت دارد. اگر درست است چه راههایی وجود دارد که بدون پرداخت هزینه بتوانیم نمرات خود را بگیریم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-08-2011, 09:56 AM
این موضوع صحت دارد.تمامی دانشجویان دانشگاه های سراسری در موضع ثبت نام تعهد داده اند که به ازای تحصیلات رایگان مدتی را در ایران کار کنند.برای لغو این تعهد یا باید چند سال کار کرده باشید.یا باید بعد از تمام شدن دوران تحصیل تقاضای کار به یک بنگاه رسمی کاریابی بدهید و بعد از چند ماه کاری پیدا نشود.و راه اخر این است که هزینه تحصیلات رایگان خود را بپردازید.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-12-2011, 04:42 PM
(01-08-2011, 07:24 AM)hamidreza نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
من مدرک کارشناسی و ارشدم را (هر دو) از دانشگاه دولتی و به صورت روزانه گرفته ام . هیچ تعهد خدمتی هم نداده ام . شنیده ام که اگر قصد ادامه تحصیل در خارج را داریم بایستی هزینه تحصیل خود را که معادل هزینه تحصیل شبانه است بپردازیم تا بتوانیم نمرات خود را دریافت کنیم.آیا این موضوع صحت دارد. اگر درست است چه راههایی وجود دارد که بدون پرداخت هزینه بتوانیم نمرات خود را بگیریم؟
با تشکر
علاوه بر چیزی که فراز گفت ، اگه قصد برگشتن به ایران رو داری ، میتونی مقداری وثیقه هم برای وزازت علوم بذاری و اونا مدرکتو آزاد میکنن و وقتی از خارج برگشتی ، وثیقتو پس میگیری
یه سری امتیازات هم برای حافظان قرآن و خانواده های شهدا و جانبازان و ورزشکارا هست

جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-05-2012, 07:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2012, 07:35 PM توسط akbar_saeedi.)
(05-12-2011, 04:42 PM)aida_11041 نوشته: علاوه بر چیزی که فراز گفت ، اگه قصد برگشتن به ایران رو داری ، میتونی مقداری وثیقه هم برای وزازت علوم بذاری و اونا مدرکتو آزاد میکنن و وقتی از خارج برگشتی ، وثیقتو پس میگیری
یه سری امتیازات هم برای حافظان قرآن و خانواده های شهدا و جانبازان و ورزشکارا هست
سلام آیدای گرامی و دوستان
راستش من فعلا همون بتونم هزینه های دیگه اپلای رو جور کنم هنر کردم و ب قول اون میراث آلبرتا باید این 9 تومنو یجوری بپیچونم ک فک کنم همین قضیه سامانه نشا و وثیقه گذاشتن میاد وسط..
دوستان کسی تونسته با این روش مدارک آزاد کنه؟الان اون سامانه داره عادی کار میکنه؟اخه چون تا الان ارزون تر بود اکثرا میرفتن آزاد میکردن...الان چی؟
میخوایید آزاد کنید؟ یا واقعا میشه ب وثیقه گذاشتن امید بست؟ Huh
راستی اضافه کنم..میخوام بپیچونم ها..چون اگه برم قصد برگشت ندارم چجوری میشه؟ میشه پولشو بعد اتمام تحصیلات داد و برنگشت؟
سپاس و تهنیت
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-05-2012, 10:52 PM
(24-05-2012, 07:33 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام آیدای گرامی و دوستان
راستش من فعلا همون بتونم هزینه های دیگه اپلای رو جور کنم هنر کردم و ب قول اون میراث آلبرتا باید این 9 تومنو یجوری بپیچونم ک فک کنم همین قضیه سامانه نشا و وثیقه گذاشتن میاد وسط..
دوستان کسی تونسته با این روش مدارک آزاد کنه؟الان اون سامانه داره عادی کار میکنه؟اخه چون تا الان ارزون تر بود اکثرا میرفتن آزاد میکردن...الان چی؟
میخوایید آزاد کنید؟ یا واقعا میشه ب وثیقه گذاشتن امید بست؟ Huh
راستی اضافه کنم..میخوام بپیچونم ها..چون اگه برم قصد برگشت ندارم چجوری میشه؟ میشه پولشو بعد اتمام تحصیلات داد و برنگشت؟
سپاس و تهنیت
از سامانه نشا بچه های زیادی قبلا برای به تعویق انداختن خدمت رایگان استفاده کردن. ولی شما اول باید پذیرش بگیرید و بعد در این سامانه ثبت نام کنید. قبلا که هزینه خرید مدارک حدود 2 یا 3 تومن میشد 5 تومن وثیقه میگرفتن ولی الان که گرون شده معلوم نیست همون مبلغ رو بگیرن. ولی اگر همین مبلغ رو بگیرن میصرفه این روش.
نقل قول  

آفلاین oracle2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-08-2012, 04:04 AM
با سلام

یک سوال داشتم: اینکه اگر سابقه کار بیاریم به ازای هر سال
سابقه کار یک سال از تعهد خدمت کم میشه و کمتر نیاز هست پول بدیم برای خرید مدرک
ارشد هم هست؟ چون یک سال ارشد خیلی گرونتر از یک سال کارشناسی تموم میشه، و به
صرفه تره که سابقه کار رو برای خرید مدرک ارشد استفاده کنیم

ممنون
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-08-2012, 04:10 AM
(14-08-2012, 04:04 AM)oracle2020 نوشته: با سلام
یک سوال داشتم: اینکه اگر سابقه کار بیاریم به ازای هر سال
سابقه کار یک سال از تعهد خدمت کم میشه و کمتر نیاز هست پول بدیم برای خرید مدرک
ارشد هم هست؟ چون یک سال ارشد خیلی گرونتر از یک سال کارشناسی تموم میشه، و به
صرفه تره که سابقه کار رو برای خرید مدرک ارشد استفاده کنیم
ممنون
سلام، بله، همینطوره
فقط توجه داشته باشید که سابقه کار همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی قبول نیست و همزمان با ارشد هم به تازگی با توجه به بخشنامه ها نباید قبول باشه، اما بعضی از دانشگاه ها همچنان سابقه کار همزمان با ارشد رو قبول میکنند. حتما از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
سابقه کار با تقدم زمانی داره و اول برای خرید کارشناسیتون استفاده میشه و بعد ارشد
نقل قول  

آفلاین oracle2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-08-2012, 04:30 AM
(14-08-2012, 04:10 AM)aida_11041 نوشته: سلام، بله، همینطوره
فقط توجه داشته باشید که سابقه کار همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی قبول نیست و همزمان با ارشد هم به تازگی با توجه به بخشنامه ها نباید قبول باشه، اما بعضی از دانشگاه ها همچنان سابقه کار همزمان با ارشد رو قبول میکنند. حتما از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
سابقه کار با تقدم زمانی داره و اول برای خرید کارشناسیتون استفاده میشه و بعد ارشد
ممنون از جوابتون، پس من اول مدرک کارشناسیم رو می خرم، بعد، از سابقه کار برای کاهش هزینه خرید مدرک ارشد استفاده می کنم
از سربازی هم میشه به عنوان سابقه کار استفاده کرد؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

14-08-2012, 08:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2012, 09:17 PM توسط aida_11041.)
(14-08-2012, 04:30 AM)oracle2020 نوشته: ممنون از جوابتون، پس من اول مدرک کارشناسیم رو می خرم، بعد، از سابقه کار برای کاهش هزینه خرید مدرک ارشد استفاده می کنم
از سربازی هم میشه به عنوان سابقه کار استفاده کرد؟
بله میشه . خدمت سربازی، تعهد خدمت رو کم میکنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »