آکادمیا کافه
بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81)

صفحات 1 2

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - Andre - 23-12-2014

(23-12-2014, 08:19 PM)'soheil_gh' نوشته: با سلام
آیا با وجود داشتن یک مستر (از ایران با معدل خوب) باز هم می توان دوباره برای یک مستر فاند دریافت کرد و یا معدل مستر اول به گرفتن فاند در مستر دوم کمک خواهد کرد.
با تشکر

این کاریه که خیلی از دوستان انجام میدند. از طرفی گرفتن کمک هزینه به طوری که تمام هزینه رو پوشش بده بسیار سخته. کمک هزینه برای دوره Master در کشورهای اروپایی در بعضی از موارد بهتر از سایر جاهاست. اگر بتونید پروژه ی در حال اجرا پیدا کنید شانصتون برای پوشش هزینه ها بیشتر خواهد شد.

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - soheil_gh - 23-12-2014

با تشکر از جوابتون
 منظور از پروژه ی در حال اجرا چیه؟ و من یک لیسانس دارم با معدل معمولی 16 به نظر شما یه لیسانسه دیگه بگیرم (تو ایران) با معدل بالا یا با یه ارشد با معدل خوب رزومم جبران میشه.

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - Andre - 23-12-2014

(23-12-2014, 11:21 PM)'soheil_gh' نوشته: با تشکر از جوابتون
 منظور از پروژه ی در حال اجرا چیه؟ و من یک لیسانس دارم با معدل معمولی 16 به نظر شما یه لیسانسه دیگه بگیرم (تو ایران) با معدل بالا یا با یه ارشد با معدل خوب رزومم جبران میشه.

به عنوان نمونه این پروژه رو ببینید (البته این مربوط به PhD است). این پروژه ها بسیار رقابتی هستند و رزومه بسیار قوی ای نیاز دارن. پیدا کردن این پروژه ها میتونید از بعضی از وبسایت ها و یا خود گوگل استفاده کنید. تنها چیزی که نیاز است اینه که وقت صرف کنید. در مرحله بعد باید به مسئول پروژه نشان بدهید که شما قالبت انجام اینکار رو دارید و در مرحله آخر بورسیه های خوبی وجود دارد که در کشور انگلستان کمی سخت است و تیمی از دانشگاه وضعیت شما رو بررسی می کنند و حتی باهاتون ممکنه تماس از طریق اسکایپ هم داشته باشن.

توصیه میشه که دنبال پذیرش باشید حتی با کمک هزینه جزئی. می تونید حتی از کشورهایی که تحصیل رایگان دارند هم استفاده کنید، اما باید هزینه زندگی رو خودتون بپردازید (تاپیکهای مرتبط با فنلاند رو ببینید). من گرفتن لیسانس مجدد رو توصیه نمی کنم، چرا که زمان زیادی ازتون میگره.

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - Ali.ch.since - 01-02-2015

سلام دوستان
من یک سال ونیم دیگه درسم تموم میشه در مقطع کارشناسی و تا 5 ماه اینده به حده خوبی از زبان میرسم و امارگی شروع برای gre خواندن را دارم و چون هدف دارم میخام یک سال greبخونم که نمره ی بالایی داشته باشم و تافلمم امید دارم بالا بشم.حالا سوال دارم که اگر من تافل و gre خوبی کسب کنم امریکا یا کانادا میتونم پذیرش رایگان و فاند بگیرم.خیلی گرفتنه فاند واسم مهمه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - arashhashemi99 - 10-06-2017

سلام دوستان
میخواستم بپرسم با معدل 18 لیسانس دانشگاه شیراز و آیلتس 6.5 و یک مقاله از چه دانشگاه ها و کشورهایی میشه برای ارشد فاند گرفت؟

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - automotive - 11-06-2017

سلام
اگر معدل بالایی دارید، با کسب دو نمره بالا از دو امتحان GRE و TOEFL می‌‍توانید برای کانادا و آمریکا اقدام کنید. کانادا به GRE نیاز ندارد و با معدل بالا و پیدا کردن استاد میت‌وان مستقیم برای ارشد فاند کامل دریافت کرد و برای ایالات متحده می‌توان Direct PhD اقدام کردن که معمولا فاند کامل در احتیار شما قرار می‌دهند.
(01-02-2015, 02:05 AM)Ali.ch.since نوشته: سلام دوستان
من یک سال ونیم دیگه درسم تموم میشه در مقطع کارشناسی و تا 5 ماه اینده به حده خوبی از زبان میرسم و امارگی شروع برای gre خواندن را دارم و چون هدف دارم میخام یک سال greبخونم که نمره ی بالایی داشته باشم و تافلمم امید دارم بالا بشم.حالا سوال دارم که اگر من تافل و gre خوبی کسب کنم امریکا یا کانادا میتونم پذیرش رایگان و فاند بگیرم.خیلی گرفتنه فاند واسم مهمه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - automotive - 11-06-2017

سلام
اگر رشته شما فنی و مهندسی است میت‌وانید با این معدل از دانشگاه‌های کانادا برای مقطع ارشد فاند دریافت کنید (به شرظ پیدا کردن استاد)، همچنین برای ایتالیا، (با شرکت در GRE General) در ترکیه نیز می‌توانید ادامه تحصیل بدهید و برای مقطع ارشد فاند دریافت کنید.
(10-06-2017, 10:39 PM)arashhashemi99 نوشته: سلام دوستان
میخواستم بپرسم با معدل 18 لیسانس دانشگاه شیراز و آیلتس 6.5 و یک مقاله از چه دانشگاه ها و کشورهایی میشه برای ارشد فاند گرفت؟

RE: بررسی وضعیت فاند برای کارشناسی ارشد در کشورهای مختلف - Alio75 - 30-04-2018

سلام من کارشناسی عمران از دانشگاه ازاد با معدل 15.5دارم
به برنامه ها کاملا مسلطم
ایلتس 7 دارم
به نظرتون امکان گرفتن فاند در کشوری هست؟