آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 30-10-2015

(30-10-2015, 06:07 PM)1988 نوشته: خیلی ممنون یک سوال دیگه هم داشتم این که برای GREهنوز ثبت نام نکردم. با توجه به ددلاین دانشگاه ها اگر اواخر اذر امتحانو بدم که به ددلاین ژانویه برسم دیر هست؟ چون بچه ها میگن بعضی از دانشگاه ها فبریه ددلاینشونه. این نکته رو بگم که هر چه زمان بیشتری داشته باشم برام بهتره چون اصلا اماده نیستم.

من جای شما باشم واسه امسال برنامه نمیریزم جسارته البته.
چون میخواین نمره خوبی بگیرین بهتره بشینین قشنگ بخونین یه نمره خوب بگیرین بدون عجله.
اونایی هم که ددلاینشون فوریه است معمولا فاندشون رو تخصیص میدن به کسایی که زودتر اپلای کردن. متاسفانه احتمال TA شدن شما کمه ولی مطمینا میتونید با اون مقالاتتون به خصوص اگر بیشتر کار روی دوش شما بوده باشه ، استاد پیدا کنید و RA بگیرید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Amir ho - 31-10-2015

با سلام و خسته نباشید
من قبلا از این تاپیک سوال کردم اما شرایطم الان فرق کرده و خواستم طبق شرایط جدید باز هم از راهنماییتون استفاده کنم.
من دانشجوی ترم 7 الکترونیک دانشگاه تبریز ( معدل تا ترم 6، 16.30.وسه ترم الف) در حال حاضر پروژه تخصصی با یکی از بهترین استاد های ایران در زمینه نانو الکترونیک و photonic در حال گذرندان هستم، که احتمال داره که اگر بتونم از پس پروژه بر بیام مقاله داشته باشم، و ایشون بتونن ریکام ریسرچ بدن. اما شما فرض کنید که مقاله نداشته باشم، من هشت ترمه درسم رو تموم می کنم، و الان هم تقریبا نصف منابع کنکور را خوندم و شش ماه دیگر هم فرصت دارم.
اولین سوال من این است که با این شرایطم اگر کنکور رو کنار بگذارم و شروع کنم به کامل کردن زبان و بهتر کردن رزومه ام برای اینکه سال بعد (بهمن 95)( شهریور 95 فارغ التحصیل میشوم) اقدام به اپلای کنم ( در واقع یک سال از ادامه تحصیل عقب می افتم) ارزشش رو داره؟ و اینکه من فول فاند نیاز دارم، با این شرایط شانسم واسه چه رنک از دانشگاه ها بالاست برای فول فاند؟ و چه رنکی احتمال 99% است؟
و سوال دیگرم اینه که اگر اپلای بگیرم چون من یک سال بعد از فارغ التحصیلی ام هست وضعیت خدمت سربازی ام و آزاد کردن مدرکم به چه صورتی خواهد شد؟
به شخصه خیلی علاقه دارم که دوره ارشد رو توی دانشگاه خوب اونجا بگذرونم.
خواهشا کمکم کنید این دو دلی داره اذیتم میکنه.
با تشکر از وقتتون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mkian123 - 31-10-2015

با سلام 
معدل کارشناسی فناوری ارتباطات و اطلاعات من 14.69 هستش از دانشگاه غیرانتفاعی و کارشناسی ارشد  برق قدرت دانشگاه آزاد 14.66 با توجه به اینکه 1 مقاله ISI دارم ,4 تا کنفرانس خارجی
شرایطم به چه شکل خواهد بود؟
چه پیشنهاد میدین؟؟
ممنون میشم جواب بدین.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 31-10-2015

(31-10-2015, 03:26 AM)mkian123 نوشته: با سلام 
معدل کارشناسی فناوری ارتباطات و اطلاعات من 14.69 هستش از دانشگاه غیرانتفاعی و کارشناسی ارشد  برق قدرت دانشگاه آزاد 14.66 با توجه به اینکه 1 مقاله ISI دارم ,4 تا کنفرانس خارجی
شرایطم به چه شکل خواهد بود؟
چه پیشنهاد میدین؟؟
ممنون میشم جواب بدین.

درود

پیشنهاد میدم شدیدا روی زبان وقت بذارید و اگر تونستید بر تعداد مقالات بیفزایید. متاسفانه معدلاتون کمه

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 31-10-2015

(31-10-2015, 02:15 AM)Amir ho نوشته: با سلام و خسته نباشید
من قبلا از این تاپیک سوال کردم اما شرایطم الان فرق کرده و خواستم طبق شرایط جدید باز هم از راهنماییتون استفاده کنم.
من دانشجوی ترم 7 الکترونیک دانشگاه تبریز ( معدل تا ترم 6، 16.30.وسه ترم الف)  در حال حاضر پروژه تخصصی با یکی از بهترین استاد های ایران در زمینه نانو الکترونیک و photonic در حال گذرندان هستم، که احتمال داره که اگر بتونم از پس پروژه بر بیام مقاله داشته باشم، و ایشون بتونن ریکام ریسرچ بدن. اما شما فرض کنید که مقاله نداشته باشم، من هشت ترمه درسم رو تموم می کنم، و الان هم تقریبا نصف منابع کنکور را خوندم و شش ماه دیگر هم فرصت دارم.
اولین سوال من این است که با این شرایطم اگر کنکور رو کنار بگذارم و شروع کنم به کامل کردن زبان و بهتر کردن رزومه ام برای اینکه سال بعد (بهمن 95)( شهریور 95 فارغ التحصیل میشوم)  اقدام به اپلای کنم ( در واقع یک سال از ادامه تحصیل عقب می افتم) ارزشش رو داره؟ و اینکه من فول فاند نیاز دارم، با این شرایط شانسم واسه چه رنک از دانشگاه ها بالاست برای فول فاند؟ و چه رنکی احتمال 99% است؟
و سوال دیگرم اینه که اگر اپلای بگیرم چون من یک سال بعد از فارغ التحصیلی ام هست وضعیت خدمت سربازی ام و آزاد کردن مدرکم به چه صورتی خواهد شد؟
به شخصه خیلی علاقه دارم که دوره ارشد رو توی دانشگاه خوب اونجا بگذرونم.
خواهشا کمکم کنید این دو دلی داره اذیتم میکنه.
با تشکر از وقتتون.

درود

همدانشگاهی دو دلی چرا!؟ اگر منظورتون دکتر رستمی هست و میتونید از ایشون رکام بگیرید که خوب چه بهتر.
من جای شما باشم از همین الان برنامه میریزم تا بتونم تا سال بعد آذر ماه تمام مدارک رو آماده کنم. کار سختی نیست. البته از معدل غافل نشید. هیچ کی اینجا درصد نمیتونه بگه بهتون چون حتی خود کمیته پذیرش یه دانشگاه از همین الان نمیتونن براتون مشخص کنن چون بستگی داره به تعداد اپلیکنتها و  شرایط اون سال و سهمیه ها و فاند.
تنها چیزی که مشخصه خوب شما معدلت خوبه و اگر مقاله رو هم بدی که بهتر میشه. شما روی TOEFL , GRE تمرکز کن یعنی از ترم 8 شروع کن دیگه به خوندنش تا ابان و اذر سال بعد مدارکت اماده باشه.
نه به مشکل نمیخوری. شهریور برو مدارک (ریز نمره) رو ازاد کن ترجمه کن و بعد میمونه دانشنامه که اونم با پیگیری زیاد و رفتن سر کارمندا میتونی یک یا دو ماهه ازادش کنی. خودشون میگن 6 ماه طول میکشه ولی شما میگی پولش رو دادم مدرکم رو میخوام! سربازی هم که یکسال فرجه داری قاعدتا به مشکل نخواهی خورد.
بله ارزش هم داره بری آمریکا هرچه زودتر بهتر!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Amir ho - 31-10-2015

سلام اقای ترکان،
خیلی خوشحال شدم که شما جوابم رو میدید،
بله منظورم دکتر رستمی هستن،
سوالی که دارم اینه که من چون دارم واسه یک سال ریسک می کنم میخواستم از شما که تجربه بیشتری دارید بپرسم که آیا شانس گرفتن فاند رو به صورتی که مخارجم رو تامین کنه دارم؟و اینکه در چه رنک دانشگاهی شانس دارم؟
چون همه میگن که برای ارشد فاند ها محدوده و ای موضوع منو میترسونه.
اگرم لطف کنید از تجربه خودتون بنویسید خیلی خوشحال میشم،
با تشکر

(31-10-2015, 07:53 PM)Amir ho نوشته: سلام اقای ترکان،
خیلی خوشحال شدم که شما جوابم رو میدید،
بله منظورم دکتر رستمی هستن،
سوالی که دارم اینه که من چون دارم واسه یک سال ریسک می کنم میخواستم از شما که تجربه بیشتری دارید بپرسم که آیا شانس گرفتن فاند رو به صورتی که مخارجم رو تامین کنه دارم؟و اینکه در چه رنک دانشگاهی شانس دارم؟
چون  همه میگن که برای ارشد فاند ها محدوده و ای موضوع منو میترسونه.
اگرم لطف کنید از تجربه خودتون بنویسید خیلی خوشحال میشم،
با تشکر

درود

خواهش میکنم امین جان

چون من خودم این راه رو رفتم تا حدودی وارد هستم. ببینید گرفتن فاند در ارشد معمولا دقت کنید معمولا از دانشگاههای متوسط به بالا و خوب آمریکا به این صورته که شما قبل رفتن یا باید مخ استادی رو بزنید که به نظر خود من بدون داشتن تجربه مقاله کار سختی هست و یا واسه دانشگاهی اپلای کنید که معمولا position phd کمتری بر میداره و به ارشدها هم فاند اختصاص میده. مثلا من به شما میگم یکی از دوستانم از دانشگاه نه چندان مطرح رنک 130 حدودی (رنک USNEWS) آمریکا منظورمه با معدل حدود 14.8 و با toefl 93 و ولی با gre 1260 که فکر میکنم در اسکیل جدید بشه حدودا 323 که خوب گرفتنش یکم راحت نیست تونست از همون اول فاند بگیره.
بذارید کامل توضیح بدم: علت اینکه واسه ارشد از همون اول فاند نمیدن دو تا دلیل داره:
1- استاد میدونه ترم اول دانشجو باید درس برداره حداقل 9 واحد یا حتی 12 واحد و وقتی برای ریسرچ نداره.
2- استاد چون از سابقه تحقیقاتی دانشجو با خبر نیست میترسه ریسک کنه.
علت اینکه دانشگاه خودش TA یا فاند کمکیار استاد نمیده پس چیه؟
آهان، اینجاست که دانشگاه میگه چرا به دانشجویی فاند بدیم که به احتمال زیاد ما رو پل میکنه واسه:
1- یا رفتن به صنعت که به درد دانشگاه نمیخوره حالا کاری ندارم برده آمریکا میشه!
2- یا میره دانشگاه بسیار بهتر (یکی از اهداف خود من بود!)! امیدوارم استادم نبینه این رو!
هر چند شوخی کردم و من همون اول به استاد هم گفتم من فقط ارشد رو اینجاماااااا...که در کمال تعجب اونم گفت میدونستم!
پس کمی فاند دادن واسه ارشد سخت میشه.
حتی ممکنه شما با رزومه رویایی باز هم واسه ارشد نتونید فاند بگیرید چون اولویت با دکتراست. دقت کنید رزومه رویایی گفتم و اولویت.
پیشنهاد من اینه که بله میصرفه منتهی نمیدونم چقدر با مستقیم دکترا آشنا هستید ولی اگر حساسیت خاصی روی دانشگاه ندارید به نظر من با نمرات خوب زبان حدود 95 و 315 حدودی گفتم حالا زیاد بیاد چه بهتر میتونید از رنکهای حدود60 یا 50 یا 40 یا حتی 30 هم فول فاند بگیرید منتهی واسه مستقیم دکترا. (دقت کنید رنک usnews)
به نظرم چند تا دانشگاه مستقیم دکترا (رنک خوب) و چند تا مستر رنک نه چندان خوب منظورم 80 ایناست اپلای کنید. 
بعد دادن امتحانات زبان و قطعی شدن رزومه میشه بهتر نظر داد.
من خودم دکتر رستمی رو ندیدم و فقط شنیدم و احتمالا بتونن کمکتون کنن ایشون هم اگرصمیمی هستید البته اگر...

پ.ن: تجربه خودم. top 20 رفتی رفتی نرفتی:
1- سعی کن اول ایالت و استاد واست مهم باشه بعد رنک (البته در شرایط برابر از لحاظ فاند)
مثلا رنک 40 یک شهر خوب رو ترجیح بده به رنک 25 شهر داغون!

بااحترام،
ترکان

خیلی ممنون مهندس ترکان،
واقعا توضیحات کاملی بود.
در مورد دکتری مستقیم من به شخصه خیلی دوست دارم که فوق رو هم اونجا باشم و در کلاس درس اونجا هم شرکت کنم،
من حتی به دانشگاهی مثل اوهایو هم راضی هستم اما میخواستم بدونم اینچنین دانشگاهی به کسی با رزومه من فاند میده؟ تنها نگرانی من فانده.
خیلی اطلاعات خوبی از شما یاد گرفتم و بابتش ممنونم فقط میخواستم بدونم اگر شما با اطلاعاتون و تجاربتون بجای من بودید( البته میدونم این سوال خیلی درست نیست اما خیلی دوست دارم جوابتون رو بدونم) چه تصمیمی می گرفتید، ریسک می کردید و اقدام به اپلای برای دو سال بعد میکردین یا کنکور همینجا رو میدادید و به دانشگاه های تهران فکر می کردید؟
با تشکر و احترام فراوان

(31-10-2015, 09:41 PM)Amir ho نوشته: خیلی ممنون مهندس ترکان،
واقعا توضیحات کاملی بود.
در مورد دکتری مستقیم من به شخصه خیلی دوست دارم که فوق رو هم اونجا باشم و در کلاس درس اونجا هم شرکت کنم،
من حتی به دانشگاهی مثل اوهایو هم راضی هستم اما میخواستم بدونم اینچنین دانشگاهی به کسی با رزومه من فاند میده؟ تنها نگرانی من فانده.
خیلی اطلاعات خوبی از شما یاد گرفتم و بابتش ممنونم فقط میخواستم بدونم اگر شما با اطلاعاتون و تجاربتون بجای من بودید( البته میدونم این سوال خیلی درست نیست اما خیلی دوست دارم جوابتون رو بدونم) چه تصمیمی می گرفتید، ریسک می کردید و اقدام به اپلای برای دو سال بعد میکردین یا کنکور همینجا رو میدادید و به دانشگاه های تهران فکر می کردید؟
با تشکر و احترام فراوان

درود

بله کاملا درست فکر میکنید. دکترای مستقیم به نظر من البته چیز زیاد جالبی نیست. اولا اینکه واقعا شما ارشد نخونده مستقیم وارد مقطعی میشید که 5 سال واسه تحقیق هم واسش کمه چه برسه به اینکه حالا دو سال معطل درسها باشید. هر چند در آمریکا دکترا هم برید و ارشد رو ایران خونده باشید باز 4 درس حداقل بر میدارید.
این چه حرفیه! اگر منظورتون ohio state univerisity هست که واللا جزو دانشگاههای خوب با بودجه حدود 160 میلون دلار در سال برای رشته مکانیک هست که فاند خوبی هم میده و پذیرش ازش چنان راحت نیست.
ببینید شما وقتی ریسک رو میتونید بکار ببرید که در قبال چیزی که انجام میدید یه چیزی رو از دست داده باشید. ولی من به اون ریسک نمیگم. فقط کافیه یک سال بشینید و زبان بخونید (اگر سطح زبانتون متوسط و به بالاست که اصلا مشکلی نیست) اول تافل رو بدید بعد جی ار ای رو واسه اذر سال بعد اپلای کنید. البته توصیه میکنم گزینه ها رو محدود به آمریکا نکنید و دانشگاههای خوب اروپاو کانادا رو هم در نظر داشته باشید (هر چند خودم این کار رو نکردم) این رو هیچ کی اون زمان به من تاکید نکرد ولی خوشبختانه ویزام اومد وگرنه...
واللا یکم دوراهی سختیه بله. شما که امسال نمیخواید ارشد بدید؟ آمادگی دارید؟! اگر سال بعد میخواید بدید یه جورایی فرقی نمیکنه و مهر سال 1396 میتونید وارد دانشگاه خاصی بشید در ایران دیگه! یعنی همون زمان هم میتونید وارد آمریکا بشید حدودا البته میشه شهریور.
بله متاسفانه سوال رو اصلا نمیشه جواب داد! شرایط زندگی و جهتهای فکری و اینکه چی میخواید و چی نمیخواید و خیلی چیزهای دیگه من و شما ممکنه فرق داشته باشه (دقت کنید که حتی شرایط زمانی هم فرق داره!) ولی نظر نهایی من اینه که وقتتون رو در ایران تلف نکنید. بلاخره چند تا دانشگاه هم دکترا اپلای میکنید ممکنه تا اون زمون نظرتون عوض بشه. مطمینا با نمزات خوب زبان کم کم کمش 90 تافل و 310 به بالای gre به خصوص کوانت خیلی بالا پذیرش با فاند میگیرید حالا یکم رنک اینور اونورش باور کنید مهم نیست.

پ.ن: اما پرسیدید شخصا چیکار میکردید؟ تنها و تنها در یک حالت ایران میموندم اونم اینکه امسال میتونستم ارشد بدم قبول بشم و مطمین باشم با استادی کار خواهم کرد که کم کمش 2 تا isi (نه از نوع ایرانی البته!) بتونم بدم حالا دانشگاه تاپ ایران شد که چه خوب.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Amir ho - 01-11-2015

سلام خیلی ممنون
من امسال تقریبا تا به الان نصف منابع کنکور رو خوندم و شش ماه دیگر هم تا کنکور مهلت دارم. 
سطح زبانم هم متوسط به بالاست.
از ابتدای کارشناسی انگیزه وعلاقه بسیاری برای مطالعه ارشد در خارج کشور دارم.
نظرتون؟
با تشکر