آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - khomreha - 24-08-2015

(24-08-2015, 01:50 AM)nasim1234 نوشته: من در مورد اروپا و آسیا اطلاعات ندارم. برای کانادا و آمریکا جواب میدم.

با توجه به نمره زبان و مقاله و ریکامتون که گفتین خوبه (البته دو ریکام دیگه هم لازم دارین) شانس دارین برای پذیرش با فاند. مقاله ها nر ایمیل به اساتید بهتون کمک میکنه. با اساتیدی که کار مشابه میکنن تماس بگیرید و اعلام علاقه مندی کنید به کارشون. قبل از ایمیل زدن یکی از مقالات اخیر استاد رو نگاه کنید و اشاره ای بهش بکنید.
در مورد رنک راستش دقیق نمیشه گفت. ممکنه بابت مقاله ها بشه جای خیلی خوب هم بگیرید. بیشتر بر پیدا کردن استاد تمرکز کنید. معدل لیسانس رو لازم نیست در ایمیل ها بگید حتی معدل ارشد رو هم نگید. تافل رو بگید آخر ایمیل چون خیلی از اساتید دوست دارن بدونن!
در کانادا UBC‌و تورنتو بر معدل حساسن شانستون متوسطه (در صورت پیدا شدن استاد میشه امیدوار بود همین جوری نه) برای سایر دانشگاه های کانادا شانستون خوبه خصوصا اونهایی که ایرانی زیاد میگیرن مثل آلبرتا SFU. 
در آمریکا برای رنک ۱ تا ۳۰ شانستون متوسط رو به کم هست برای ۳۰ تا ۷۰ متوسط (با استاد بالا میشه) برای رنک بالای ۷۰ باز هم استاد لازمه پیدا کنید و من توصیم همون ۳۰ تا ۷۰ هست. زودتر مکاتبه رو شروع کنید از جواب ها یه تخمینی دستتون میاد که کجاها شانستون بالاتره. خصوصا کانادا.
استادتون که Northeastern‌بوده اگه بخواد و با استادی آشناییت داشته باشه فرستادن شما به آونجا براش راحته. میتونه توصیه نامه بده برای همونی که خودش باهاش کار کرده البته اگه هنوز استاد مربوطه اونجا هست.
خیلی نگران معدل نباشید. با موارد دیگه میتونین coveresh‌کنین به نظرم. خصوصا با سابقه ریسرچ
خیلی ممنون خانوم دکتر از  جواب امیدوار کنندتون،‌واقعا برای رنک حتی زیر 400 هم ناامید شده بودم.  Angel

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 24-08-2015

(24-08-2015, 02:07 AM)khomreha نوشته: خیلی ممنون خانوم دکتر از  جواب امیدوار کنندتون،‌واقعا برای رنک حتی زیر 400 هم ناامید شده بودم.  Angel

خواهش می کنم (ما که هنوز تا دکترا گرفتن فاصله داریم!!).
 لازم به ذکر هست که اپلای پروسه طولانی ای هست و اصلا قابل پیش بینی نیست در نتیجه یک مجموعه بزرگ (رنک های مختلف) در نظر داشته باشید که بالاخره یکیش فول فاند بشه و گرایشی که میخواین.
از SOPهم غافل نشین. استاد من و احتمالا خیلی اساتید دیگه اول SOP رو میخونن و بعد بقیه پرونده رو نگاه می کنن. شاید به نظر عزیزانی که از ایران اپلای می کنن مهم نیاد خیلی اما به نظر من SOP‌میتونه نتیجه پذیرش رو تغییر بده!

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - khomreha - 25-08-2015

(24-08-2015, 03:06 AM)nasim1234 نوشته: خواهش می کنم (ما که هنوز تا دکترا گرفتن فاصله داریم!!).
 لازم به ذکر هست که اپلای پروسه طولانی ای هست و اصلا قابل پیش بینی نیست در نتیجه یک مجموعه بزرگ (رنک های مختلف) در نظر داشته باشید که بالاخره یکیش فول فاند بشه و گرایشی که میخواین.
از SOPهم غافل نشین. استاد من و احتمالا خیلی اساتید دیگه اول SOP رو میخونن و بعد بقیه پرونده رو نگاه می کنن. شاید به نظر عزیزانی که از ایران اپلای می کنن مهم نیاد خیلی اما به نظر من SOP‌میتونه نتیجه پذیرش رو تغییر بده!

موفق باشید

خیلی می بخشین
بعضی جاها ممکنه minimum مورد نظر رو نداشته باشم و اینکه بعضی جاها ممکنه به ریز نمرات مثلا دروس ریاضی وار ( رباضی،‌معادلات وآمار وفرآیند)در رشته های مهندسی نگاه کنن،‌ که برای من متاسفانه پایینه‌ ( البته من عاشق ریاضی هستم ولی اون ترما درس نخوندم و دوسال آخر وضعیتم بهتره) ولی من از صحبت های شما اینطور برداشت کردم که ارتباط موثر با اساتید خیلی مهمه.
- می خواستم بپسرسم با توجه به تجربیات شما ودوستان محترم این ریزنمرات ومینیمم ها در معدل چه تاثیری در نتایج پذیرش و فاند خواهند داشت؟
- سوال دیگه من اینه که بعد از فارغ التحصیلی و پایان دوره دکتری در یه دانشگاه متوسط آمریکا یا کانادا ( مثلا با رنک 300) فرصت پیدا کردن کار در زمینه تخصصی در این کشورها چه مقدار می باشد و به چه عواملی بستگی داره؟ ( خوب این همه زمان گذاشتیم برای اومدن، اگه در نهایت برگردیم ایران که فک نکنم آینده با ارزشی در انتظارمون باشه)
 خیلی ممنون از وقتی که میزارین  Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 25-08-2015

(25-08-2015, 12:41 AM)khomreha نوشته: خیلی می بخشین
بعضی جاها ممکنه minimum مورد نظر رو نداشته باشم و اینکه بعضی جاها ممکنه به ریز نمرات مثلا دروس ریاضی وار ( رباضی،‌معادلات وآمار وفرآیند)در رشته های مهندسی نگاه کنن،‌ که برای من متاسفانه پایینه‌ ( البته من عاشق ریاضی هستم ولی اون ترما درس نخوندم و دوسال آخر وضعیتم بهتره) ولی من از صحبت های شما اینطور برداشت کردم که ارتباط موثر با اساتید خیلی مهمه.
- می خواستم بپسرسم با توجه به تجربیات شما ودوستان محترم این ریزنمرات ومینیمم ها در معدل چه تاثیری در نتایج پذیرش و فاند خواهند داشت؟
- سوال دیگه من اینه که بعد از فارغ التحصیلی و پایان دوره دکتری در یه دانشگاه متوسط آمریکا یا کانادا ( مثلا با رنک 300) فرصت پیدا کردن کار در زمینه تخصصی در این کشورها چه مقدار می باشد و به چه عواملی بستگی داره؟ ( خوب این همه زمان گذاشتیم برای اومدن، اگه در نهایت برگردیم ایران که فک نکنم آینده با ارزشی در انتظارمون باشه)
 خیلی ممنون از وقتی که میزارین  Smile

فاند به عوامل مختلفی بستگی داره. مثلا ممکنه استاد خودش فاند شما رو تقبل کنه و بشید RA
ممکنه دانشکده بده بشید TA‌ممکن هم هست ترکیبی از هردوش باشه. فکر نمی کنم این حالت پیش بیاد که شما رو بگیرن بعد بابت نمره هاتون فاند ندن. اگر رو نمره حساس باشن خب کلا پذیرش نمیدن! اما هستن دانشگاه هایی که به برخی از admit‌ شده ها فول فاند و به برخی partial fund‌میدن که درست قابل پیش بینی نیست و ممکنه جای چانه زنی هم کمی داشته باشه. به هر حال نمره تاثیر بسیار کمی داره به نظر من. بیشتر به سیاست اون دانشکده و بودجه استاد و اینها بستگی داره تا جایی که من میدونم. البته نمره speaking میتونه باعث شه به کسی TA‌ k ندن در نتیجه فاندش بشه نیمه یا کلا بی فاند. نمره بالای ۲۴ ۲۵ البته اکیه.

در مورد کار هم بیشتر بستگی به اون ۵ سال داره. مثلا در رشته من که کامپیوتر هست کارآموزی های تابستونا مهمه برای کار. چون برای کار تجربه مهمه واقعا. ضمنا خیلی بحث رنک مطرح نیست. مثلا دانشگاه SFU یک دانشگاه معمولیه کاناداست که من دیدم کسی با تلاش بتونه بعد از دکتراش بره گوگل! حالا این خیلی خاص شاید بوده ولی در کل برای کار مهارت ها مهم تره از رنک. هرچند شهرت دانشگاه دکترا میتونه کمک کنه. ولی عدم شهرت مانعی نیستش در کل

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - khomreha - 25-08-2015

(25-08-2015, 01:15 AM)nasim1234 نوشته: فاند به عوامل مختلفی بستگی داره. مثلا ممکنه استاد خودش فاند شما رو تقبل کنه و بشید RA
ممکنه دانشکده بده بشید TA‌ممکن هم هست ترکیبی از هردوش باشه. فکر نمی کنم این حالت پیش بیاد که شما رو بگیرن بعد بابت نمره هاتون فاند ندن. اگر رو نمره حساس باشن خب کلا پذیرش نمیدن! اما هستن دانشگاه هایی که به برخی از admit‌ شده ها فول فاند و به برخی partial fund‌میدن که درست قابل پیش بینی نیست و ممکنه جای چانه زنی هم کمی داشته باشه. به هر حال نمره تاثیر بسیار کمی داره به نظر من. بیشتر به سیاست اون دانشکده و بودجه استاد و اینها بستگی داره تا جایی که من میدونم. البته نمره speaking میتونه باعث شه به کسی TA‌ k ندن در نتیجه فاندش بشه نیمه یا کلا بی فاند. نمره بالای ۲۴ ۲۵ البته اکیه.

در مورد کار هم بیشتر بستگی به اون ۵ سال داره. مثلا در رشته من که کامپیوتر هست کارآموزی های تابستونا مهمه برای کار. چون برای کار تجربه مهمه واقعا. ضمنا خیلی بحث رنک مطرح نیست. مثلا دانشگاه SFU یک دانشگاه معمولیه کاناداست که من دیدم کسی با تلاش بتونه بعد از دکتراش بره گوگل! حالا این خیلی خاص شاید بوده ولی در کل برای کار مهارت ها مهم تره از رنک. هرچند شهرت دانشگاه دکترا میتونه کمک کنه. ولی عدم شهرت مانعی نیستش در کل
خیلی ممنون،‌البته من منظورم تاثیر نمرات تک تک دروس مخصوصا دروس ریاضی وار ودروس تخصصی در قبل پذیرش هستش وگرنه به قول شما بعد 1ذیرش معنی نداره بررسی!!!
من از نظر پژوهشی واقعا مقاله های خوبی در زمینه wsn دارم. 1س به نظر شما بیشترین تاثیرو استاد داره؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 25-08-2015

(25-08-2015, 01:19 AM)khomreha نوشته: خیلی ممنون،‌البته من منظورم تاثیر نمرات تک تک دروس مخصوصا دروس ریاضی وار ودروس تخصصی در قبل پذیرش هستش وگرنه به قول شما بعد 1ذیرش معنی نداره بررسی!!!
من از نظر پژوهشی واقعا مقاله های خوبی در زمینه wsn دارم. 1س به نظر شما بیشترین تاثیرو استاد داره؟

تاثیر استاد زیاده خب ولی بقیه فاکتورها هم مهمه. ازون جایی که اکثرا اول SOP رو میخونن اون هم خیلی مهمه.
نمره تک تک دروس رو شاید نگاه بکنن یا اگه مصاحبه کنن بپرسن ازتون. شاید مقالات کمی اون ها رو بپوشونه. راستش نمیدونم حتما اینطور بشه یا نه. اگر اون دروس مال ترم های اول و اینهاست یه اشاره کوچیک در SOP بکنین که مثلا به این دلیل اون ترم ها اینطوری شد بعدش جبران کردم. اگر ترم های آخر واضحا نمره ها بالاتره این حل میکنه مساله رو.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - niloofar_m - 25-08-2015

با سلام و تشکر از فروم خوبتون.

من دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه شهید چمران اهواز هستم. از درسم پروژه کارشناسی و یه درس سه واحدی ریاضی مونده. معدلم رو می تونم تا حدود 14.90-14.80 برسونم، و می خواستم بدونم با توجه به اینکه معدلم خیلی بالا نیست، اگه بخوام در دانشگاه نسبتاً خوبی در آمریکا برای Masters درس بخونم و فاند هم بگیرم، باید هدفم رو روی آوردن چه نمره‌ای در GRE بذارم؟ (نمره تافل رو می‌تونم حدود 100 بیارم.) و اینکه کلا شانسی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های رنک زیر 100 رو دارم؟

همچنین سوال دیگه‌ای که دارم اینه که آیا پروژه‌ی کارشناسی و کیفیت اون توی رزومه ارزشی داره؟ یا اینکه بهتره دنبال نوشتن مقاله باشم؟

و سوال آخر اینکه آیا معدل دبیرستان و یا پیش‌دانشگاهی رو برای apply کردن برای masters از ما می‌خوان؟

(25-08-2015, 02:46 AM)niloofar_m نوشته: با سلام و تشکر از فروم خوبتون.

من دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه شهید چمران اهواز هستم. از درسم پروژه کارشناسی و یه درس سه واحدی ریاضی مونده. معدلم رو می تونم تا حدود 14.90-14.80 برسونم، و می خواستم بدونم با توجه به اینکه معدلم خیلی بالا نیست، اگه بخوام در دانشگاه نسبتاً خوبی در آمریکا برای Masters درس بخونم و فاند هم بگیرم، باید هدفم رو روی آوردن چه نمره‌ای در GRE بذارم؟ (نمره تافل رو می‌تونم حدود 100 بیارم.) و اینکه کلا شانسی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های رنک زیر 100 رو دارم؟

همچنین سوال دیگه‌ای که دارم اینه که آیا پروژه‌ی کارشناسی و کیفیت اون توی رزومه ارزشی داره؟ یا اینکه بهتره دنبال نوشتن مقاله باشم؟

و سوال آخر اینکه آیا معدل دبیرستان و یا پیش‌دانشگاهی رو برای apply کردن برای masters از ما می‌خوان؟

پاسخ سوالاتتون بدون ترتیب Smile

معدل پیش و دبیرستان رو نمیخوان (از من که نخواستن. نشنیدم تا حالا) البته دیدم تو رزومه بعضی ها مینویسن وقتی بالاست.
 مدرک کارشناسی و ریز نمرات اون رو برای ثبت نام لازم دارید. البته ریز نمرات رو حین اپلای هم باید داشته باشید که یا پست کنید یا آپلود بسته به چیزی که دانشگاه گفته.

در مورد آمریکا مرسوم هست که برای دکترای مستقیم اپلای می کنن. چون فاند های مستر بسیار محدود هست و معمولا کافی نیست. اما در مقطع دکترا فاند یا در واقع حقوقی که میگیرید برای زندگیتون کافیه و لازم نیست از ایران پولی بفرستن. در مورد کانادا نمیشه مستقیم دکترا گرفت اما فاند دوره مستر طوری هست که کفاف زندگی رو میده. 

در مورد پروژه کارشناسی حالت خوبش اینه که وقت بزارین و از اون مقاله بدین. اگر فکر می کنین نمیشه یا استادش اونقدر خوب نیست که کمک بده خب یه پروژه بدین بره و وقت بزارین برای مقاله. 
شما به سه عدد ریکام یا توصیه نامه هم نیاز دارید. اگر استاد پروژتون استاد خوبیه یکی رو از اون بگیرید پی باید خوب کار کنید براش.
در همین حین وارد یک آزمایشگاه بشید و کار ریسرچ بکنید. حتی اگر به یک دانشجوی ارشد/دکترا assign بشید طوری نیست مهم اینه که ریکام ریسرچ بتونید بگیرید. اگر خوب کار کنید و خوش انصاف باشن اسمتون رو در مقاله ی میزنن اگر نه که هیچی. جز این راه دیگه ای ندارید برای مقاله در دوره کارشناسی.
پس با بررسی شرایط یه استراتژی برد درست کنید و پیش برید.

در مورد شانس پذیرش هم الان نمیشه چیزی گفت اگر بتونید کار ریسرچ انجام بدید و ریکام هاتون خوب باشه میشه امیدوار بود. البته برای دانشگاه های معمولی کانادا از جمله آلبرتا و SFU در صورت انجام ریسرچ قابل ذکر در رزومه و SOP شانستون کم نیست

سوالی بود حتما بپرسید Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Maryam frs - 25-08-2015

باسلام
دانشجوی ارشد طراحی فرش در دانشگاه هنر تهران هستم،برای زبان و مقاله هنوز اقدامی نکردم،معدل ارشدم تاالان حدود18 هست و کارشناسیم هم 16. یکی از نزدیکترین رشته های هنر به رشته خودم رو البته در دانشگاههای انگلیس رشته ی طراحی منسوجات یا textile designer دیدم، البته رشته ایی مثل فاین آرت هم پیدا کنم مشکلی نیست، برای آمریکا چقدر شانس پذیرش دارم؟
چه دانشگاههایی؟
آیا فاند بهم تعلق میگیره؟
ممنونم

سوال دیگرم اینکه رشته های هنر به gre نیاز دارند؟

در مقطع master یا phd کدامیک احتمال بیشتری هست پذیرش بشوم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - niloofar_m - 25-08-2015

(25-08-2015, 04:50 AM)nasim1234 نوشته: پاسخ سوالاتتون بدون ترتیب Smile

معدل پیش و دبیرستان رو نمیخوان (از من که نخواستن. نشنیدم تا حالا) البته دیدم تو رزومه بعضی ها مینویسن وقتی بالاست.
 مدرک کارشناسی و ریز نمرات اون رو برای ثبت نام لازم دارید. البته ریز نمرات رو حین اپلای هم باید داشته باشید که یا پست کنید یا آپلود بسته به چیزی که دانشگاه گفته.

در مورد آمریکا مرسوم هست که برای دکترای مستقیم اپلای می کنن. چون فاند های مستر بسیار محدود هست و معمولا کافی نیست. اما در مقطع دکترا فاند یا در واقع حقوقی که میگیرید برای زندگیتون کافیه و لازم نیست از ایران پولی بفرستن. در مورد کانادا نمیشه مستقیم دکترا گرفت اما فاند دوره مستر طوری هست که کفاف زندگی رو میده. 

در مورد پروژه کارشناسی حالت خوبش اینه که وقت بزارین و از اون مقاله بدین. اگر فکر می کنین نمیشه یا استادش اونقدر خوب نیست که کمک بده خب یه پروژه بدین بره و وقت بزارین برای مقاله. 
شما به سه عدد ریکام یا توصیه نامه هم نیاز دارید. اگر استاد پروژتون استاد خوبیه یکی رو از اون بگیرید پی باید خوب کار کنید براش.
در همین حین وارد یک آزمایشگاه بشید و کار ریسرچ بکنید. حتی اگر به یک دانشجوی ارشد/دکترا assign بشید طوری نیست مهم اینه که ریکام ریسرچ بتونید بگیرید. اگر خوب کار کنید و خوش انصاف باشن اسمتون رو در مقاله ی میزنن اگر نه که هیچی. جز این راه دیگه ای ندارید برای مقاله در دوره کارشناسی.
پس با بررسی شرایط یه استراتژی برد درست کنید و پیش برید.

در مورد شانس پذیرش هم الان نمیشه چیزی گفت اگر بتونید کار ریسرچ انجام بدید و ریکام هاتون خوب باشه میشه امیدوار بود. البته برای دانشگاه های معمولی کانادا از جمله آلبرتا و SFU در صورت انجام ریسرچ قابل ذکر در رزومه و SOP شانستون کم نیست

سوالی بود حتما بپرسید Smile

بسیار ممنونم از راهنماییتون نسیم خانم.

به نظر شما با اینکه معدلم بالا نیست ولی اگه کار تحقیقاتی انجام بدم ممکنه بتونم برای PhD مستقیم Apply کنم؟ چون بیشتر جاهایی که دیدم برای PhD مستقیم GPA Cutoff دارند، آیا زمانی که کار تحقیقاتی خوبی انجام شده باشه صرفنظر می کنن از معدل؟

در مورد نمره GRE هم اگه می‌شه برام توضیح بدین ممنون می‌شم، در این حد می‌دونم که برای رشته کامپیوتر بهتره که Quantitative رو بالا بزنیم، در مورد اون دو بخش دیگه باید چه جور نمره‌هایی بیارم؟

از راهنماییتون بابت پروژه و مقاله واقعا ممنون، خیلی کمک کرد بهم Smile