آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - jason - 13-08-2014

سلام و خسته نباشید
رشته مهندسی آب دانشگاه تهران - نفر اول دانشگاه - معدل 17.61 - ترم پنج میرم - یک مقاله isi در مرحله اکسپت - از لحاظ زبان مشکلی ندارم و نمره تافل قبلیم که باطل شد بالای 90 بود. از لحاظ اسپیکینگ هم چند وقتی با چنتا امریکایی تو ایران زندگی کردم و خوبه فکر کنم/
برای امریکا یا کانادا میخواستم اقدام کنم
مسئله اینه که من متاهلم و میخواستم ببینم شانسم کم میشه؟
آیا اصلا شانسی برای پذیرش با فاند دارم؟ فاند کفاف زندگی متاهلی دانشجویی رو میده؟
مرسی پیشاپیش از وقتی ک صرف خوندن کردید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 13-08-2014

سلام  
من میخوام برای دکترا مستقیم اپلی کنم و نمیدونم چطور؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که مثلا توی سایت دانشگاه دنبال چه عبارتی بگردم و اینکه آیا در مورد دکترا مستقیم باید با استاد حرف بزنم یا نه؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 13-08-2014

شما اگه اشتباه نکنم دانشجوی لیسانس هستید.اگر برای فوق میخواهید بروید معمولا ارشد شانس فول فاند شدن خیلی کمه
معدلتان خیلی خوب و اگه اینو تا آخر همینجوری حفظ کنید عالیه.مقالتون هم قبول بشه این هم خوب.زبان هم بهتره تافل بالای 90 بگیرید و gre هم که اون هم نمره ی بالاتر باعث قوی تر بودن پرونده ی شما نسبت به بقیه میشه
متاهل بودن صرفا به خاطر اینکه متاهل هستید همانطور که در پست های قبلی saaam اشاره کرده مشکلی نداره
از نظر خرج هم بستگی به فاند شما داره ولی معمولا کفاف زندگی دانشجویی رو میده
(13-08-2014, 01:54 PM)'jason' نوشته: سلام و خسته نباشید
رشته مهندسی آب دانشگاه تهران - نفر اول دانشگاه - معدل 17.61 - ترم پنج میرم - یک مقاله isi در مرحله اکسپت - از لحاظ زبان مشکلی ندارم و نمره تافل قبلیم که باطل شد بالای 90 بود. از لحاظ اسپیکینگ هم چند وقتی با چنتا امریکایی تو ایران زندگی کردم و خوبه فکر کنم/
برای امریکا یا کانادا میخواستم اقدام کنم
مسئله اینه که من متاهلم و میخواستم ببینم شانسم کم میشه؟
آیا اصلا شانسی برای پذیرش با فاند دارم؟ فاند کفاف زندگی متاهلی دانشجویی رو میده؟
مرسی پیشاپیش از وقتی ک صرف خوندن کردید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 13-08-2014

عبارت دکترای مستقیم خوب میشه Direct PhD. هم می تونید در سایت دانشگاه ها بگردید و هم با اساتید حرف بزنید
(13-08-2014, 02:11 PM)'acronia' نوشته: سلام  
من میخوام برای دکترا مستقیم اپلی کنم و نمیدونم چطور؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که مثلا توی سایت دانشگاه دنبال چه عبارتی بگردم و اینکه آیا در مورد دکترا مستقیم باید با استاد حرف بزنم یا نه؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - n1373 - 13-08-2014

سلام من دانشجوی کارشناسی مهندس عمران دانشگاه شریف هستم معدل کلم تاالان17.70 تافل و جی آر ای هنوز  شرکت نکردم
به نظرتون اگه نمره خوبی از این 2 آزمون کسب کنم میتونم از دانشگاهای خوب امریکافاندبگیرم؟یابهتره فعلابی خیال خوندن براتافل بشم وایران ارشدبگیرم بعد برای دکترااپلای کنم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - jason - 14-08-2014

مرسی از جوابتون
ممنونم وقت میذارید برای جوابها
ایشالله به عضویت بنیاد ملی نخبگان هم درمیام ایشالله!
اون کمکی روش نمیکنه؟
دبیرانجمن علمی دانشگاه هم هستم+ 3 سال سابقه تدریس زبان دارم
اینا رزومه رو پربار تر میکنه یا اصلا نیازی نیست به نوشتنش؟
مرسی بازهم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - soilman - 14-08-2014

سلام.عمران گرایش های مختلفی داره.ولی در کل با توجه به معدلتون و دانشجوی شریف بودن و اینکه میگید برای تافل و جی آر ای می تونید نمره ی خوبی بگیرید شانستون رو بالا می بره.البته پیشنهاد می کنم نمره ی عالی کسب کنید و تزتون رو به خوبی انجام بدید تا بتونید مقاله ای کنفرانسی هم داشته باشید.فوق لیسانس معمولا فاند براش کمه ولی اگه پروژه ای باشه و استاد هم از رزومه ی دانشجو خوشش بیاد نشدنی نیست. تلاشتون رو می کنید و شانستون رو امتحان می کنید
(13-08-2014, 11:42 PM)'n1373' نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی مهندس عمران دانشگاه شریف هستم معدل کلم تاالان17.70 تافل و جی آر ای هنوز  شرکت نکردم
به نظرتون اگه نمره خوبی از این 2 آزمون کسب کنم میتونم از دانشگاهای خوب امریکافاندبگیرم؟یابهتره فعلابی خیال خوندن براتافل بشم وایران ارشدبگیرم بعد برای دکترااپلای کنم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - brusa1994 - 14-08-2014

(13-08-2014, 11:42 PM)'n1373' نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی مهندس عمران دانشگاه شریف هستم معدل کلم تاالان17.70 تافل و جی آر ای هنوز  شرکت نکردم

درود
تحصیل در بهترین دانشگاه فنی مهندسی ایران + معدل تاپ،تا اینجا بسیار بسیار عالی عمل کردید،اما توجه داشته باشید معدل و دانشگاه یه سر قضیست نمرات زبان (تافل و gre ) هم موضوع بسیار مهمیه،با توجه به id شما حدس میزنم ورودی 91 باشید چون همسن خودم هستید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]، به عبارت دیگه حداقل 1 سال فرصت دارید برای زبان بخونید،اگر تافل 90+ و gre +320 بشید و نهایتا اینکه اساتید دانشگاتون یه اسمی از شما توی مقالشون ببرن(برای مستر مقاله از شما انتظار نمیره اما همین که اسمتون توی یه مقاله باشه کفه ترازو به شکل عجیبی به سمت شما سنگینی میکنه و از سایر متقاضیان متمایز میشید)،میتونید به top 10 Full fund فکر کنید،نظر شخصی من اینه که از همین مستر (البته منظورم DirectPHD  هستشا) اقدام کنید خیلی بیشتر به نفعتونه ،البته این یه نظر شخصیه و خودتون باید تصمیم بگیرید !

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mamadw700 - 18-08-2014

سلام
من با خوندن کامنتهای گذشته , تقریبا به یک نکته ای پی بردم و اونم اینه که اگه شما یکسری حداقل ها ( حداقل معدل : 16 , نمرات خوب زبان و حالا چنتا مقاله ) رو داشته باشید, میتونید واسه پذیرش دکتری امیدوار باشید.
مهم اینه که بدونید چه کار تحقیقاتی ای رو میخاید ادامه بدید و با استاد مربوطش در ارتباط باشید. و اگه بتونید استاد رو قانع بکنید , بهتون پذیرش با فاند میدن.
اینایی که نوشتم , به نظرتون درسته ؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 18-08-2014

هر دانشگاهی برای پذیرش یک سری شرایط عمومی رو برای متقاضیان می گذاره که مواردی که شما اشاره کردین تقریبا همین شرایط عمومی هستند مثل مدرک معتبر، معدل، نمره زبان و بسته به رشته معمولا مدارک جانبی مثل GRE و GMAT هم نیاز بشه. منتهی از سوی دیگه هر استاد هم شرایط خاص خودش رو داره که معمولا از حداقل شرایط دانشگاه بالاتر هستند. مثل داشتن سابقه پژوهشی در قالب مقاله یا کار پژوهشی و غیره در زمینه های مورد علاقه استاد. اگر هر دوی این شرایط برآورده بشن و استاد مورنظر هم توانایی دادن کمک هزینه داشته باشه احتمال گرفتن پذیرش و کمک هزینه خیلی زیاد میشه و بقیه اش دیگه به سفارت و ویزا و اینکه رشته و موضوع تون چقدر حساس باشه و موارد مشابه بستگی خواهد داشت.
(18-08-2014, 01:11 AM)'mamadw700' نوشته: سلام
من با خوندن کامنتهای گذشته , تقریبا به یک نکته ای پی بردم و اونم اینه که اگه شما یکسری حداقل ها ( حداقل معدل : 16 , نمرات خوب زبان و حالا چنتا مقاله ) رو داشته باشید, میتونید واسه پذیرش دکتری امیدوار باشید.
مهم اینه که بدونید چه کار تحقیقاتی ای رو میخاید ادامه بدید و با استاد مربوطش در ارتباط باشید. و اگه بتونید استاد رو قانع بکنید , بهتون پذیرش با فاند میدن.
اینایی که نوشتم , به نظرتون درسته ؟؟