آکادمیا کافه
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C)

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - szeinalilathori - 24-02-2018

@nanock
@automotive
دوستان عزیز سلام

یکی از دوستان من اخیرا(شاید کمتر از دو هفته پیش) مدارک لیسانس و ارشدش رو آزاد کرد، لیسانس رو فارغ التحصیل 86 بود و ارشد رو فارغ التحصیل 91. به نظر من بهتره یکم پرس و جو کنید که اصلا قانون جدید شامل حال فارغ التحصیلان چند سال قبل (قبل از صدور آخرین نامه تغییر در آزاد کردن از طریق عدم کاریابی) میشه یا خیر؟

ارادتمند
الهام

آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - shm1388 - 27-02-2018

سلام.

ببخشید من یه سوال دارم که ممنون میشم با فوریت راهنماییم کنید. من تیر سال 92 از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شدم و مهر 92 مقطع ارشد رو تو یکی از دانشگاه های علوم پزشکی (وزارت بهداشت) شروع کردم. مهر سال 93 هم یه کاریابی ثبت نام کردم که بتونم مدرک لیسانسم رو آزاد کنم ولی بعد از چند ماه که خواستم نامه از کاریابی بگیرم شنیدم که چون دانشجو روزانه هستم دانشگاه قبول نمیکنه. الان بعد گذشتن 1 سال از فارغ التحصیلی ارشدم (بهمن 95) اقدام به گرفتن نامه عدم کاریابی از اداره کار کردم و چند روز پیش(اول اسفند 96) نامه رو از اداره گرفتم (مبنی بر اینکه من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و از سال 93 تا الان کاری برای من پیدا نشده). می خواستم بدونم با این شرایط آیا دانشگاه شیراز نامه اداره کار رو برای آزاد کردن مدرک لیسانسم قبول میکنه؟ آیا میتونم اصلا نگم که ارشد خوندم؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - nanock - 28-02-2018

(24-02-2018, 07:43 PM)szeinalilathori نوشته: @nanock
@automotive
دوستان عزیز سلام

یکی از دوستان من اخیرا(شاید کمتر از دو هفته پیش) مدارک لیسانس و ارشدش رو آزاد کرد، لیسانس رو فارغ التحصیل 86 بود و ارشد رو فارغ التحصیل 91. به نظر من بهتره یکم پرس و جو کنید که اصلا قانون جدید شامل حال فارغ التحصیلان چند سال قبل (قبل از صدور آخرین نامه تغییر در آزاد کردن از طریق عدم کاریابی) میشه یا خیر؟

ارادتمند
الهام

سلام
ممنون امروز رفتم دانشگاه گفتن مشکلی ندارم و میتونم از عدم کاریابی استفاده کنم ... امیدوارم اینطوری باشه

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - نیکو گل - 29-03-2018

با سلام.

ایا حضور خود شخص برای ازاد کردن مدرک کارشناسی لازمه؟ من در حال حاضر ایران زندگی نمیکنم و شش ماه پیش که ایران بودم فرم کاریابی رو پر کردم سوالم اینه که ایا خونواده ام میتونن الان که شش گدشته و کاری برای من پیدا نشده مدرک منو ازاد کنن یا حضور خود من الزامی هست؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - automotive - 29-03-2018

(29-03-2018, 12:52 AM)نیکو گل نوشته: با سلام.

ایا حضور خود شخص برای ازاد کردن مدرک کارشناسی لازمه؟ من در حال حاضر ایران زندگی نمیکنم و شش ماه پیش که ایران بودم فرم کاریابی رو پر کردم سوالم اینه که ایا خونواده ام میتونن الان که شش گدشته و کاری برای من پیدا نشده مدرک منو ازاد کنن یا حضور خود من الزامی هست؟

سلام
قبل از خروج از کشور باید به یکی از بستگاه وکالت کارهای اداری میدادید، فکر نمیکنم مدرک رو به غیر از خود شما و بدون وکالت تحویل کسی بدهند.
مدرک شما آزاد خواهد شد فقط به نظر من از بستگان درجه 1 همراه با مدارک شناسایی تشریف ببرید و اگر تحویل ندادند مسر باشید تا تحویل بدهند.
اینجا ایران است و کار نشد ندارد.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - avb - 04-04-2018

سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ،  من الان باید به فوریت مدرک فوقم رو آزاد کنم . ۱۲ سال پیش مدرک لیسانسم رو آزاد کرده بودم اما وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم که دانشجویی هم کار محسوب میشه. دانشگاه آزاد کرد اما موقعی که بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن و احتمالا نامه لغو تعهد رو ازم گرفتنش چون ندارم این نامه رو.  آیا الان با توجه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایجاد میکنه ؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - szeinalilathori - 05-04-2018

@automotive
@«نیکو گل»
دوست عزیز سلام
شاید در مرحله ی گرفتن نامه ی عدم کاریابی، حضور خودتون لازم باشه، به این جهت که ممکنه یه سری سوال پرسیده بشه و تسلط شما به اون سوالها بیشتر از اعضای خانوادتون باشه، اما بعد از اون ثبت مدارک در سامانه که اینترنتی هست و مرحله آخر هم که حضور در سازمان امور دانشجویی هست رو میشه فرد دیگه ای که حتی عضوی از خانوادتون نیست براتون انجام بده حتی بدون وکالت. (یکی از دوستانم این مرحله رو برای خواهرم انجام دادند فقط کارت ملی خواهرم همراهشون بود که گویا از ایشون نخواسته بودن.)

ارادتمند
الهام

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - szeinalilathori - 05-04-2018

(04-04-2018, 03:01 PM)avb نوشته: سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ،  من الان باید به فوریت مدرک فوقم رو آزاد کنم . ۱۲ سال پیش مدرک لیسانسم رو آزاد کرده بودم اما وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم که دانشجویی هم کار محسوب میشه. دانشگاه آزاد کرد اما موقعی که بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن و احتمالا نامه لغو تعهد رو ازم گرفتنش چون ندارم این نامه رو.  آیا الان با توجه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایجاد میکنه ؟
دوست عزیز سلام

چنانچه بازه ی زمانی لازم برای گرفتن نامه عدم کاریابی رو مجددا دانشجو نبودید و الان نامه عدم کاریابی رو در دست دارید، علی الاصول نباید الان مشکلی داشته باشید.

ارادتمند 
الهام

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - era - 02-05-2018

سلام وقتتون به خیر من در حال آزاد کردن مدارک تحصیلی هستم و تو سایت وزارت علوم توی شرایط تایید مدارک به "فرم نحوه انجام تعهد خدمت آموزش رایگان " برخوردم کسی میدونه این چه فرمی هست از کجا باید بگیرم .همون فرمی هست که از اداره کار میگیریم؟خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره  کمک کنه

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - szeinalilathori - 02-05-2018

(02-05-2018, 10:54 AM)era نوشته: سلام وقتتون به خیر من در حال آزاد کردن مدارک تحصیلی هستم و تو سایت وزارت علوم توی شرایط تایید مدارک به "فرم نحوه انجام تعهد خدمت آموزش رایگان " برخوردم کسی میدونه این چه فرمی هست از کجا باید بگیرم .همون فرمی هست که از اداره کار میگیریم؟خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره  کمک کنه

دوست عزیز سلام

بله همون نامه ای که از اداره کار میگیرید مدنظره.
ارادتمند
الهام